Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisinde 2 adet basarisiz denemem var. Maddi boyutu gectim artik ( helal etmiyorum o ayri) dr hanimi yanlis bir durumla itham etmemek adina kendisinden sonra pek cok doktorla gorustum aradan zaman gecmesini bekledim fakat gonul rahatligiyla yaziyorum su an sizi musteri olarak degil hasta olarak goren doktorlarla iletisimde olun lutfen.Sa arkadaslar Aygül demirol hocada tedavi sürecinde olan veya olumlu olumsuz süreci olan paylasabikir mi
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisinde 2 adet basarisiz denemem var. Maddi boyutu gectim artik ( helal etmiyorum o ayri) dr hanimi yanlis bir durumla itham etmemek adina kendisinden sonra pek cok doktorla gorustum aradan zaman gecmesini bekledim fakat gonul rahatligiyla yaziyorum su an sizi musteri olarak degil hasta olarak goren doktorlarla iletisimde olun lutfen.
Gecmıs olsun benım de farklı bı doktorda 2 negatıf denemem var Aygul hoca ılerı yaslarda basarılı dıye aygul hocayı dusunuyordum tedavı sızın ne kadar tutmustuKesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisinde 2 adet basarisiz denemem var. Maddi boyutu gectim artik ( helal etmiyorum o ayri) dr hanimi yanlis bir durumla itham etmemek adina kendisinden sonra pek cok doktorla gorustum aradan zaman gecmesini bekledim fakat gonul rahatligiyla yaziyorum su an sizi musteri olarak degil hasta olarak goren doktorlarla iletisimde olun lutfen.
Su an 150 bin civarinda oldugunu duydum. Benim 300 bin civari param gitti cunku kan tahlilleri ucretli tedavi icerisindeki bir de hoca surekli prp yapmak istiyor butun hastalara. Bana da iki kez yapildi. Hicbir faydasini da gormedim aksine enfeksiyon kaptimGecmıs olsun benım de farklı bı doktorda 2 negatıf denemem var Aygul hoca ılerı yaslarda basarılı dıye aygul hocayı dusunuyordum tedavı sızın ne kadar tutmustu
Gecmıs olsun ,tedavıye baslayınca yaptrdıgnz kan tahlıllerınden ayrıteten ucret mı aldılarSu an 150 bin civarinda oldugunu duydum. Benim 300 bin civari param gitti cunku kan tahlilleri ucretli tedavi icerisindeki bir de hoca surekli prp yapmak istiyor butun hastalara. Bana da iki kez yapildi. Hicbir faydasini da gormedim aksine enfeksiyon kaptim
Evet tabii ki kandaki hormon duzeylerine bakiliyor vs bunlar hep ucretli. Yukaridaki bankoya cikip once odeme aliniyor sonra kan aliniyor. Fiyatlar da diger hastenlere gore hep yuksek memorialdaGecmıs olsun ,tedavıye baslayınca yaptrdıgnz kan tahlıllerınden ayrıteten ucret mı aldılar
Bu yorumunuza hem şaşırdım hem de böyle olumsuz bir tecrübe yaşamanıza üzüldüm. Ben 3yıl Aygül Hocada tüp bebek tedavisi gördüm, başarısız denemelerimiz oldu hiç birisinde hocanın ya da hastanenin bir kusuru var mı diye içimde en ufak bir şüphe oluşmadı. Daha önce Ankara Medicanda 1 denemem oldu. Kıyas yapabileceğim bir deneyimim de vardı. Ben hem hasta takibinden hem hocadan hep çok memnun kaldım. dediğiniz gibi kan tahlillerinin bazıları ücretli oluyordu ama hiç biz zaman Memorialde yaptırın demediler. benim özel sağlık sigortam yoktu ve ben hep dışarda yaptırdım tahlilleri. Memorial pahalı bir hastane orası doğru ama tüp bebek ücretleri Bahçeliden vs hep çok daha düşüktü. Şimdi nedir bilemiyorum. Doğumumu da Aygül Hoca yaptırdı sezaryenle. Ben çok rahat bir doğum geçirdim, çok hızlı iyileştim. Aygül hoca sayesinde riskli gebeliğimde baştan aldığı tedbirlerle (ileri yaş, kilo fazlılığı, gebelik şekeri ve gebelik tansiyonum vardı) bebeğimi 37+3 de sağsalim kucağıma aldım. Gebelik takibimi çok özenle yaptı. Son haftalarda nerdeyse gün aşırı NST ile takip etti. Aldığım doğum paketinde 4 NST hakkı vardı, ben kaç kere NST ye girdim hatırlamıyorum bile ve hiç birine ek ücret ödemedim. Doğum için son kontrole gittiğimde durumumu riskli görüp hemen yatış verdi ve ciğer geliştirici iğne yaptı. erken doğum durumunda yapılan iğneyi niye yaptığını sordum. Bebek küvöze girmesin diye dedi. Dediğinde çok haklı çıktı. Bebeğim doğduğunda solunumu sıkıntılıydı sadece oksijen desteğiyle normale döndü. ne yoğun bakım ne küvöz sıkıntısı yaşamadım çok şükür.Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisinde 2 adet basarisiz denemem var. Maddi boyutu gectim artik ( helal etmiyorum o ayri) dr hanimi yanlis bir durumla itham etmemek adina kendisinden sonra pek cok doktorla gorustum aradan zaman gecmesini bekledim fakat gonul rahatligiyla yaziyorum su an sizi musteri olarak degil hasta olarak goren doktorlarla iletisimde olun lutfen.
Peki dondurulmuş embriyo ile mi çalışıyor? Aradım hayır dedilerEvet tabii ki kandaki hormon duzeylerine bakiliyor vs bunlar hep ucretli. Yukaridaki bankoya cikip once odeme aliniyor sonra kan aliniyor. Fiyatlar da diger hastenlere gore hep yuksek memorialda
Hangi hastaya ne gerekiyorsa onu yapıyordur, merak ettiğiniz dondurma çözdürme süreçleri nasıl diye ona cevap vereyim. benim 6-7 kere transfer oldum, hiç birinde de çözdürme aşamasında sorun yaşamadım. etrafımda burda tedavi gören de çok, hiç sorun duymadım ben. iyi bir ekip iyi bir laboratvuar.Peki dondurulmuş embriyo ile mi çalışıyor? Aradım hayır dediler