• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aygül demirol Ankara

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
48
Sa arkadaslar Aygül demirol hocada tedavi sürecinde olan veya olumlu olumsuz süreci olan paylasabikir mi

Sa arkadaslar Aygül demirol hocada tedavi sürecinde olan veya olumlu olumsuz süreci olan paylasabikir mi
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisinde 2 adet basarisiz denemem var. Maddi boyutu gectim artik ( helal etmiyorum o ayri) dr hanimi yanlis bir durumla itham etmemek adina kendisinden sonra pek cok doktorla gorustum aradan zaman gecmesini bekledim fakat gonul rahatligiyla yaziyorum su an sizi musteri olarak degil hasta olarak goren doktorlarla iletisimde olun lutfen.

peki doktor tavsiyeniz olur mu ?
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisinde 2 adet basarisiz denemem var. Maddi boyutu gectim artik ( helal etmiyorum o ayri) dr hanimi yanlis bir durumla itham etmemek adina kendisinden sonra pek cok doktorla gorustum aradan zaman gecmesini bekledim fakat gonul rahatligiyla yaziyorum su an sizi musteri olarak degil hasta olarak goren doktorlarla iletisimde olun lutfen.

Tüp bebek merkezleri ve ozel hasteneler olaya ticari olarak baktigi icin universite hastanelerine yonelmenizi tavsiye ederim. Dr. Mehmet Erdem, Dr. Murat Sönmezer, Dr. Bulent Berker ve Dr. Mustafa Baran Celtemen benim tavsiye edebileceklerim

Gecmıs olsun benım de farklı bı doktorda 2 negatıf denemem var Aygul hoca ılerı yaslarda basarılı dıye aygul hocayı dusunuyordum tedavı sızın ne kadar tutmustu

Gecmıs olsun benım de farklı bı doktorda 2 negatıf denemem var Aygul hoca ılerı yaslarda basarılı dıye aygul hocayı dusunuyordum tedavı sızın ne kadar tutmustu
Su an 150 bin civarinda oldugunu duydum. Benim 300 bin civari param gitti cunku kan tahlilleri ucretli tedavi icerisindeki bir de hoca surekli prp yapmak istiyor butun hastalara. Bana da iki kez yapildi. Hicbir faydasini da gormedim aksine enfeksiyon kaptim

Su an 150 bin civarinda oldugunu duydum. Benim 300 bin civari param gitti cunku kan tahlilleri ucretli tedavi icerisindeki bir de hoca surekli prp yapmak istiyor butun hastalara. Bana da iki kez yapildi. Hicbir faydasini da gormedim aksine enfeksiyon kaptim
Gecmıs olsun ,tedavıye baslayınca yaptrdıgnz kan tahlıllerınden ayrıteten ucret mı aldılar

Gecmıs olsun ,tedavıye baslayınca yaptrdıgnz kan tahlıllerınden ayrıteten ucret mı aldılar
Evet tabii ki kandaki hormon duzeylerine bakiliyor vs bunlar hep ucretli. Yukaridaki bankoya cikip once odeme aliniyor sonra kan aliniyor. Fiyatlar da diger hastenlere gore hep yuksek memorialda

Bu yorumunuza hem şaşırdım hem de böyle olumsuz bir tecrübe yaşamanıza üzüldüm. Ben 3yıl Aygül Hocada tüp bebek tedavisi gördüm, başarısız denemelerimiz oldu hiç birisinde hocanın ya da hastanenin bir kusuru var mı diye içimde en ufak bir şüphe oluşmadı. Daha önce Ankara Medicanda 1 denemem oldu. Kıyas yapabileceğim bir deneyimim de vardı. Ben hem hasta takibinden hem hocadan hep çok memnun kaldım. dediğiniz gibi kan tahlillerinin bazıları ücretli oluyordu ama hiç biz zaman Memorialde yaptırın demediler. benim özel sağlık sigortam yoktu ve ben hep dışarda yaptırdım tahlilleri. Memorial pahalı bir hastane orası doğru ama tüp bebek ücretleri Bahçeliden vs hep çok daha düşüktü. Şimdi nedir bilemiyorum. Doğumumu da Aygül Hoca yaptırdı sezaryenle. Ben çok rahat bir doğum geçirdim, çok hızlı iyileştim. Aygül hoca sayesinde riskli gebeliğimde baştan aldığı tedbirlerle (ileri yaş, kilo fazlılığı, gebelik şekeri ve gebelik tansiyonum vardı) bebeğimi 37+3 de sağsalim kucağıma aldım. Gebelik takibimi çok özenle yaptı. Son haftalarda nerdeyse gün aşırı NST ile takip etti. Aldığım doğum paketinde 4 NST hakkı vardı, ben kaç kere NST ye girdim hatırlamıyorum bile ve hiç birine ek ücret ödemedim. Doğum için son kontrole gittiğimde durumumu riskli görüp hemen yatış verdi ve ciğer geliştirici iğne yaptı. erken doğum durumunda yapılan iğneyi niye yaptığını sordum. Bebek küvöze girmesin diye dedi. Dediğinde çok haklı çıktı. Bebeğim doğduğunda solunumu sıkıntılıydı sadece oksijen desteğiyle normale döndü. ne yoğun bakım ne küvöz sıkıntısı yaşamadım çok şükür.

Şimdi çok yakın bir arkadaşım 40 yaşında Aygül hocanın tedavisi neticesinde hamile ve yine gebeliğini Aygül hoca takip ediyor. Ben tavsiye etmiştim. Sizin yazdıklarınıza çok şaşırdım. O bekleme odasında çooook zaman geçirdim dile kolay 3-4 yıl gidip geldim. Olumsuz konuşan bir hastasına denk gelmedim.

Ben de bilakis beklerken tanis oldugum hastalardan hep olumsuzluk duydum. Benimle birlikte baslayan yakinlarim benden once birakti ben yine iyi dayandim. Hastaya yaklasimi cok kotu ayrica orasi yogun bir klinik olmus normal sartlarda 3 doktor olmasi gerekir orda (en az) yetisemiyor bu da her seyi etkiliyor. Uzun surelerbekliyorduk oturacak yer bulamadigimiz oldu kimi zaman yogunluktan. Doktor cok gergin , calisma arkadaslarini da geriyor. Aglaya aglaya gidiyordum artik son zamanlarda. Daha sonra arastirdigimizda zaten olumsuzluklar duymaya basladik en buyuk pismanligim benim oradan iceri adim atmak. Duyurabildigim kadar cok kisiye de duyuracagim bu durumu hem maddi hem manevi yiprandik biz yandik kimse yanmasin

Evet tabii ki kandaki hormon duzeylerine bakiliyor vs bunlar hep ucretli. Yukaridaki bankoya cikip once odeme aliniyor sonra kan aliniyor. Fiyatlar da diger hastenlere gore hep yuksek memorialda
Peki dondurulmuş embriyo ile mi çalışıyor? Aradım hayır dediler

Peki dondurulmuş embriyo ile mi çalışıyor? Aradım hayır dediler
Hangi hastaya ne gerekiyorsa onu yapıyordur, merak ettiğiniz dondurma çözdürme süreçleri nasıl diye ona cevap vereyim. benim 6-7 kere transfer oldum, hiç birinde de çözdürme aşamasında sorun yaşamadım. etrafımda burda tedavi gören de çok, hiç sorun duymadım ben. iyi bir ekip iyi bir laboratvuar.

Back
X