ayh rica ediyorum bu nasil konu diye satasmadan yazın.

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
konuya gelirsek ben surekli insanlari bana bakarken yakaliyorum.atiyorum bi masada otururken kafami bi kaldiriyorum karsimdaki bana bakiyor oluyor.hoslandigim biri var o da bakiyor surekli.ama ben ayirdina varamiyorum cunku kadinlar daha cok bakiyor bana.
bakmasi disinda benimle ilgileniyor.spor yaparken yardimci oluyor.ama bi turlu bi hamle yok.bende emin olamadigimdan isik yakmiyorum.
nasil anlarim ne niyetle baktigini

konuya gelirsek ben surekli insanlari bana bakarken yakaliyorum.atiyorum bi masada otururken kafami bi kaldiriyorum karsimdaki bana bakiyor oluyor.hoslandigim biri var o da bakiyor surekli.ama ben ayirdina varamiyorum cunku kadinlar daha cok bakiyor bana.
bakmasi disinda benimle ilgileniyor.spor yaparken yardimci oluyor.ama bi turlu bi hamle yok.bende emin olamadigimdan isik yakmiyorum.
Isigi Kadina mi yakmiyon erkeeee mi orayi anlamadim:işsiz:

Sana baktıklarını farkettigine göre demekki sende bakıyorsun. Bir çeşit icgududur bu.sen esnersen karşındaki de esner gibi..
Çok fazla takılma aman paranoya başlamasın..

Hiç kimsenin ne niyetle baktığını anlaman mümkün değil.merak ediyorsan bence git sor. Şahsen bana o kdr çok kişi baksa ben rahatsız olur nazikçe gider sorarım :işsiz: hatta kendime bakarım acaba absürt bisey mi var bende diye.

zekice cevaplar bekliyorum.ya da yol gosterecek cevaplar.saçma esprilerinizi eşinize saklayın

Nurlandıysan zaar o yüzden bakıyor olabilirler...
Geçen duâ istiyordun yaa ;) ;)

Herkes bana bakiyor :D
1) alisildigin dışında giyim/hareket/tik/konusma bicimin vardir; degisik oldugu icin bakiyorlardir. Tabi bu değişik kismi iki sekilde olabilir
a) iyi
b) kötü, rahatsiz edici
2) kimse sana bakmiyordur, fazla dikizledigin icin seni kestiklerini dusunuyorsundur.
Realist yaklaştım

Back
X