ayh rica ediyorum bu nasil konu diye satasmadan yazın.

beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.

İnsanlar önce dışa bakarlar.sonra içi merak ederler.dişini begenmediğinin kimse içini merak etmez.
Begeniyorki bakıyor.
Sakin ol şampiyon :-)

beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.

neye mecbur ettik yahu..
güzel olduğunu söylemeye mi?
biz çirkinler için mi söylemekten imtina etmiştiniz ? yüce gönüllü güzel hatun eyvallah...

Biz kk olarak ne kadaaaannnnn fenayız...Sen daha başlıktan uyarıyı ver. Önceki konuları ben açtım çünkü...
Sonra suçlu biz vay arkadaş ne güzel dünya...
Esprili bir dille yorum yapmayı sevende var. Uzun yazmayı da kısa yazmayı da ille neden cıvkını biz çıkarıyor oluyoruz.
Çok da olağan üstü bi hal yok aslında:cool:

konuya gelirsek ben surekli insanlari bana bakarken yakaliyorum.atiyorum bi masada otururken kafami bi kaldiriyorum karsimdaki bana bakiyor oluyor.hoslandigim biri var o da bakiyor surekli.ama ben ayirdina varamiyorum cunku kadinlar daha cok bakiyor bana.
bakmasi disinda benimle ilgileniyor.spor yaparken yardimci oluyor.ama bi turlu bi hamle yok.bende emin olamadigimdan isik yakmiyorum.
nasil anlarim ne niyetle baktigini
:deli: sen kımseye bakmazsan kımsenın sana baktıgını gormezsın
:işsiz:
belkıde sen sureklı bakıyorsan ne bakıyor bu kız dıye sana bakıyorlardır :olamaz:
kendını bukadar cıddıye alma

Cok güzel olduğun için bakıyor olabilirler.
Ama en güzeli, seni sen olduğun için seven, seni güzel olduğun için degil, aşkla, sevgiyle, şevkatle, ilgiyle, saygıyla bakan birinin olması...
Yani sana bakan o Adamın niyetini bilemem ama sana bakması senin için önemli olmasın, seven erkek adım atar.

Biz kk olarak ne kadaaaannnnn fenayız...Sen daha başlıktan uyarıyı ver. Önceki konuları ben açtım çünkü...
Sonra suçlu biz vay arkadaş ne güzel dünya...
Esprili bir dille yorum yapmayı sevende var. Uzun yazmayı da kısa yazmayı da ille neden cıvkını biz çıkarıyor oluyoruz.
Çok da olağan üstü bi hal yok aslında:cool:
nick bile manidar oysa ki..Bknz: olağanüstühal :cool:

image.webp
Bu kadar guzel olsan sevgilin kocan olurdu. Adamlar da bakmaz direk cikma teklif ederlerdi.

Sende onlara bakiyorsun demeki onlarin sana baktigini goruyorsun.
Herkes niye sana bakiyor paronaya yapiyor olabilirmisin.
@EvvelAhir sen diyorsun bu ise baskanim

boyun uzunsa, saçının renginden, tarzından bakılabilir binbir insan var illa ki hepimiz bakıyoruz buna bir anlam yüklemene gerek yok fazla abartmışsın

DESTURUN!!!
Cozdum.olayi suanda hepimizde mutavazi konu sahibimi olaganustu hal in abartili konusuna bakiyoruz.
Bence normaldede ici mutevazi olsada hareketleri konusma ve gulmesi olaganustu oldugu icin herkes bu ne diye donup bakiyor olabilir:halay:

Back
X