ayh rica ediyorum bu nasil konu diye satasmadan yazın.

beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
Güzellikten bakıyorlar diyorsun ee niye güzellik duası istedin geçenlerde bir konunda?kendinle çelişiyorsun şu anda))

Sorunuzda bir tuhaflık var onu fark edemediniz henüz. İnsanların "sürekli" bakıyor olduğunu söylemeniz. Yani bir insana herkesin bakması gerçekten (kişi ünlü değilse) pek mümkün değildir, bana bakan genelde çok olur, derseniz anlayacağız, ama sizin söyleminiz ne yazık ki bazı ruhsal hastalıkların teşhisinde ayırıcı kriterlerden. "Herkes bana bakıyor,"demek bazen normal dışı bir şeylere işaret edebiliyor.
Ama bakan çok oluyor demek istediyseniz, aynaya bakın, bana neden bakıyor olabilirler diyin, cevabı görürsünüz. Biz sizi görmeden buna cevap veremeyiz ki. Bunun nedeni olumlu ya da olumsuz dikkat çekici bir özellik olabilir. Kadın kadını genelde tarzı (iyi ya da kötü) yüzünden inceler. Erkekse genelde gözünü doyurmak için. Ya da kadının dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorsa, asla kadın öyle yapıyordur demiyorum, erkekler de bazen üzerine alınıyor malesef, bu ihtimali de düşünün.
Neticede hoşlandığınız kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını soruyorsanız bunu bakışından anlayamazsınız. Yardım ediyormuş madem sohbet edin. Ancak sohbet ederek tavırlarını çözebilirsiniz. Yıllarca bakıp da bir adım atmayan çok örnek okuduk buralarda.

Herkesin bakmasini anlatmayip hoslandiginiz kisinin bakmasini anlatsaniz konu bu noktaya gelmeyebilirdi.. hoslaniyorsaniz gidip konusun.. konusmayacaksaniz burda hoslaniyor desek ne olacak onu anlamadim.. amacsiz cozumsuz bi konu olmus bu..

Bastan yarat ellerimi
Bastan yarat gozleriimi
Bastan yaz Su kaderimi
Tanrim beni bastan yarat
Bu sarki sozunun yazariyla ayni kafadaydiniz galiba

Konu sahibi basliktan atarli, cevap veren üyelere verdigi tepkiler ayri atarli... o bakan insanlarin nicin baktiklarini anlamayan kalmamistir bence.
Hoslandigi kisi baksin istiyormus ya siradisi seyler yapmali, dil cikarsin misal?

zekice cevaplar bekliyorum.ya da yol gosterecek cevaplar.saçma esprilerinizi eşinize saklayın
Ayh rica ediyorum esimize saklayacagimiz seyler baska degil miydi?

beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
Aa sebebini açıkladınız mı?
Madem biliyordunuz cevabı neden bize sordunuz bilmece mi bu?
Egonuzu okşatmak istediniz sanırım ammavelakin güzel olan insanların genelde bu tür şeylere ihtiyacı olmazlar çünkü bunu duymaya aç değillerdir. :)))))

Back
X