ayıp mı ettim acaba?

esmiyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
7
0
36
İyi akşamlar ben yepyeni bir üyeyim. aklıma takılan bir iş yaptım vicdanı biraz rahatsız ama pişman değilim galiba :)eşimin özel eşyalarını karıştırırken ailesinin falan resimlerinin olduğu bi cd buldum çocukluk aşkının fotoğrafları da vardı kırdım attım. baya eski farkında bile değil sağladığının ama kırdım işte sizce ayıp ettim mi? ona söylemedim. sevgilisine ulaşma unutamama ihtimali yok belirteyim.

İyi akşamlar ben yepyeni bir üyeyim. aklıma takılan bir iş yaptım vicdanı biraz rahatsız ama pişman değilim galiba :)eşimin özel eşyalarını karıştırırken ailesinin falan resimlerinin olduğu bi cd buldum çocukluk aşkının fotoğrafları da vardı kırdım attım. baya eski farkında bile değil sağladığının ama kırdım işte sizce ayıp ettim mi? ona söylemedim. sevgilisine ulaşma unutamama ihtimali yok belirteyim.
Hem de nasıl. Ya o resimler yerine konamazsa?

Hoşgeldin yepyeni üye. Keşke gözlerinin önünde kırıp atsaydın :)

Cok kotu bi sry yapmissiniz. Resim dedikleriniz onun ailesiyle anilari. Anilarini yok etmissiniz.

Bence kötü olmuş.Anılar bazen her şeydir.Geçmişe baktığınızda elle tutulur somut bir şeyler görmek mutlu eder insanı.Ayrıca o şahsi bir eşya ayıp etmişsiniz doğrusu

Ya o fotoğrafların bir yedeği yoksa o zaman ne olacak bir insan için geçmişi çok değerlidir bunu unutmussunuz.

Çocukluk aşkını tanıyo muydunuz değişik ben bulsam ona sorar gösterir onun gözünün önünde silerdim ya da kırardım . Ama muhtemelen hatırlamıyordur unutmustur .

Yoo ayıp filan degil evinde görmek istemediğin eşyalari atabilirsin eşin rahatsız olmamış sonuçta farkında bile değil

vicdanımi rahatsız eden de sizlerin değindigi konu. cd den dosya silinmiyor o yüzden hepsi sinirimin kurbanı oldu maalesef.

Ayıp olmuş evet sonuçta eşinin ailesinin olduğu resimler. Diğer aile bireylerinde olması birseyi değiştirmez çünkü o resimleri esin hatıra diye saklıyordu.degil mi?
Esiniz aynısı yapsa ne dusunurdunuz?

be.
Ayıp olmuş evet sonuçta eşinin ailesinin olduğu resimler. Diğer aile bireylerinde olması birseyi değiştirmez çünkü o resimleri esin hatıra diye saklıyordu.degil mi?
Esiniz aynısı yapsa ne dusunurdunuz?

ben eski sevgili fotoğrafını saklamam ki psikopata bağlar benimki sanırım o da istemez. ama medeni davranır ben gibi yapmaz.

Ben eski sevgili forografinda değilim ki aslinda ailesinin fotolarida uçmuş. :KK55:

aslında üye olup cd den dosya nasıl silinir diye soracaktım. hatta Google'da aradım bir şey anlamadım. sabredemeyip kırdım. kurunun yanında yaş da yanmış oldu :)

X