Yoo, haklısınız bence yaptığınız gayet normal. Böyle durumlarda kapıya not yazabilirsiniz bebek uyuyor zile basmayın diye.Kizlar bebegim var ufak.Ve uykusu cok hafif çit sesine uyaniyor.
Benimde bir komşum var o kadar yanlarinda soyluyorum zil sesine uyaniyor sonra uyumuyor diye ama umurlarinda degil.
Gecen tam uyuttm iş yapicam komsum sacma sapan birsey icin basti zile.
Az once de kizi basti yine sacma sapan bisey ve zil caldigi gibi cocugum agladi.
Acmasam zir zir calmaya dewam edecek biliyorum.
Bir hısim actim sacma sapan birsey soyledi.bende belki sinirle yok istedigin sey bak zile bastin bebegim uyndi bir daha basma .bir sey olursa kapiyi tiklat dedim ve kapattim.Sanki biraz sinirle soyledim.
Neyseki bebegim uyudu hmn inat etmedi.
Sinirle soylemm ayip mi oldu sizce...Hakket ti mi...?
Yoo, haklısınız bence yaptığınız gayet normal. Böyle durumlarda kapıya not yazabilirsiniz bebek uyuyor zile basmayın diye.
Kizlar bebegim var ufak.Ve uykusu cok hafif çit sesine uyaniyor.
Benimde bir komşum var o kadar yanlarinda soyluyorum zil sesine uyaniyor sonra uyumuyor diye ama umurlarinda degil.
Az once de kizi basti yine sacma sapan bisey ve zil caldigi gibi cocugum agladi.
Bir hısim actim sacma sapan birsey soyledi.bende belki sinirle yok istedigin sey bak zile bastin bebegim uyndi bir daha basma .bir sey olursa kapiyi tiklat dedim ve kapattim.Sanki biraz sinirle soyledim.
Yalnız dalga geçilecek bir durum yok ? Babaannem apartmanda oturuyor onlarda da hasta birisi var kapıya kocaman not yazmışlar hasta var çalmayın kapıyı diye kimse de gerçekten çalmıyorNot tan anlamazlar hatta birde dalga gcerler kesin.
Zili komple iptal etmeyi dusunuyorum.ilk firsatta
Kendin neden zili kapatmiyorsun?
Yalnız dalga geçilecek bir durum yok ? Babaannem apartmanda oturuyor onlarda da hasta birisi var kapıya kocaman not yazmışlar hasta var çalmayın kapıyı diye kimse de gerçekten çalmıyor
Sizi haklı buluyorum ayıp etmemişsiniz, komşunuz kaşınmış.
Kizlar bebegim var ufak.Ve uykusu cok hafif çit sesine uyaniyor.
İşinizi kış tutun zilin sesini tamamen kesin.Ben dogum yapmadan daha hallettim o işi.Kimseyle de yüz göz olmak zorunda kalmazsınız.Bu kadar basit.
Yani emrivaki yapın baktınız hala önemsemiyor,çağırın elektrikçiyi.Kendi düşünemiyorsa en kötü elektrikçi arayıverin.Ya da komşu veya tanıdık varsa rica edin veya yönetici.Çünkü dış kapı zili de olabilir sizde.Yanlışlıkla çalan olur falan.Ya ben de onu dusunuyorumda esim tmam tamm deyip ecistiriyor.
Bir usta sart mi yoksa benim yapabilecegim birsey mi acaba?
Ben esimden usta getirmesini bekliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?