Ayıp mı ettim ... Haklimiyim sizce

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar bebegim var ufak.Ve uykusu cok hafif çit sesine uyaniyor.
Benimde bir komşum var o kadar yanlarinda soyluyorum zil sesine uyaniyor sonra uyumuyor diye ama umurlarinda degil.
Gecen tam uyuttm iş yapicam komsum sacma sapan birsey icin basti zile.
Az once de kizi basti yine sacma sapan bisey ve zil caldigi gibi cocugum agladi.
Acmasam zir zir calmaya dewam edecek biliyorum.
Bir hısim actim sacma sapan birsey soyledi.bende belki sinirle yok istedigin sey bak zile bastin bebegim uyndi bir daha basma .bir sey olursa kapiyi tiklat dedim ve kapattim.Sanki biraz sinirle soyledim.
Neyseki bebegim uyudu hmn inat etmedi.
Sinirle soylemm ayip mi oldu sizce...Hakket ti mi...?

Yoo, haklısınız bence yaptığınız gayet normal. Böyle durumlarda kapıya not yazabilirsiniz bebek uyuyor zile basmayın diye.

Bebeğin uyuması o dönemlerde hepimizin kabusu oluyor haklısın. Ama insanlarda unutup yada yada dalip Zile basabiliyorlar .başkalarıda basabiliyorlar. En güzeli zili iptal etmek ben öyle yapmıştım. Gelen kapıyı tıklatmak zorunda kaliyordu.

Biraz sert çıkmışsınız ama bu haklı olduğunuz gerçeğini değiştirmez .
Bazen insanlar laftan sözden anlamıyor zorla çığrından çıkartıyorlar adamı .
Bi nevi iyi olmuş bidaha yüz bulamazlar.

Zili iptal edin bence. Bugün komşu yapar yarın başkası yapar, herkese tek tek söylemekle uğraşmaktansa yani. Kapıya yazı assanız onu muhtemelen okumazlar, bizim millet okumayı sevmiyor yani kendi bildiklerini okumayı seviyorlar daha çok.

Not tan anlamazlar hatta birde dalga gcerler kesin.
Zili komple iptal etmeyi dusunuyorum.ilk firsatta
Yalnız dalga geçilecek bir durum yok ? Babaannem apartmanda oturuyor onlarda da hasta birisi var kapıya kocaman not yazmışlar hasta var çalmayın kapıyı diye kimse de gerçekten çalmıyor

Yalnız dalga geçilecek bir durum yok ? Babaannem apartmanda oturuyor onlarda da hasta birisi var kapıya kocaman not yazmışlar hasta var çalmayın kapıyı diye kimse de gerçekten çalmıyor

Bana gorede yok da bu zihniyete gore var.
Malesef.
Neyse onuda bi deniyeyim

Evde bebeğiniz var ve söylemenize rağmen aynı şeyi yapıyorlarsa haklısınız ( Tabi sert çıkışmakta fazla iyi değil) . Bizim binadakiler anahtar taşımıyor gecenin bilmem kaçında bile basıyorlar, bebek yok ama herkes erken yatıyor anlamadılar zili iptal ettirdik misafir gelince de zil bozuk arayın diyoruz . Siz de iptal ettirin kimseyle iyi veya kötü olmazsınız.

İşinizi kış tutun zilin sesini tamamen kesin.Ben dogum yapmadan daha hallettim o işi.Kimseyle de yüz göz olmak zorunda kalmazsınız.Bu kadar basit.

Ya ben de onu dusunuyorumda esim tmam tamm deyip ecistiriyor.
Bir usta sart mi yoksa benim yapabilecegim birsey mi acaba?
Ben esimden usta getirmesini bekliyorum da

Kapınıza not yapıştırın "lütfen zile basmayın,kapıyı hafif tıklatın.çocuk uyuyor"
Bazı insanlar anlama özürlü,yada bilerek yapıyor sanırım.
Hiç yanlış davranmamışsınız.
Annem hastayken bende aynı çileyi çektim.
Kemotetapiden ve ağrılarından kuş gibi azcık uykuya dalardı,meraklı melahat komşular aynı böyle densiz densiz davranırdı.
Bu sırf çocuk için değil,genel bir mahreme saygısızlıktır.
Alacaklı gibi kapı çalmalar,sanki açmaya mecburuz gibi.
Nefret ediyorum böylesi cahil insanlardan.

Ya ben de onu dusunuyorumda esim tmam tamm deyip ecistiriyor.
Bir usta sart mi yoksa benim yapabilecegim birsey mi acaba?
Ben esimden usta getirmesini bekliyorum da
Yani emrivaki yapın baktınız hala önemsemiyor,çağırın elektrikçiyi.Kendi düşünemiyorsa en kötü elektrikçi arayıverin.Ya da komşu veya tanıdık varsa rica edin veya yönetici.Çünkü dış kapı zili de olabilir sizde.Yanlışlıkla çalan olur falan.

Haşladıgınız çocuk oldugu için biraz içim burkuldu,yetişkin olsa iyi yapmışsınız derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…