En iyisini yapmışsın. İleride birşey olacaksa da o senin peşinden koşmuş olsun. Haber vermek zorunda da değildin tabi. Madem öyle biz geliyoruz deselermiş!
SEVGİLER:::)
yooo ayıp etmedin eger anlattıgın gıbıyse cunku konusmalar kavga havasında gecmemıs ve senı de aramamıslar bız gelıyoruz dıye ama bozulmuslardır tabı
Bence buyutmussunuz. Ilk is gununuzde guzel bir jest yapin tatliya baglayin
bunu demekle bıraz ayıp etmıs olabılırsın amaevet çok bozuldular spora gidicektik dediler boşuna gelmiş oldular çok ayıp oldu bide shinee yi alcaz gitcez demişlerdi o ara yanımıza gelen birine ama ben gidip servise bindim onlarada isterseniz sizi servisle bırakıym diye dalga geçtim.onlarda aa bide dalga geçiyor dediler
Yok yanlis anlasildim sanirim. Ise gittiginiz ilk gun guler yuzlu davranin tatliya baglayin demek istemistim. Cunku onlar kasitli olarak yapmamislar.herkes is yerinde hatalar yapabilir. Telafi etmelerine izin vermemissiniz bence bu biraz ayip olmus1,5 senedir çalışıyorum
evet çok bozuldular spora gidicektik dediler boşuna gelmiş oldular çok ayıp oldu bide shinee yi alcaz gitcez demişlerdi o ara yanımıza gelen birine ama ben gidip servise bindim onlarada isterseniz sizi servisle bırakıym diye dalga geçtim.onlarda aa bide dalga geçiyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?