• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayıp mı ettim :(

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Kızlar selam

5 marka otobil satış ve servisi yapan bir şirklette çalışıyorum.Servis çalışanları c.tesi günü 3te satış çalışanları 6 da çıkıyor.ben satış bölümündeyim.Birde bizim şirketin mühendisi ve insan kaynakları olarak görev yapan 2 erkek arkadaş var.İnsan kaynaklarında çalışan çocukla aramız çok iyi bazen kardeşimli konuşmuşluğumuz oldu yanı öyle iyiyiz.Bu mühendis olan çocuktanda biraz hoşlanıyor gibiyim yanı öyle hissediyorum mesela benim oldugum yere gelsin diye gözüm bütün gün onu arıyor ama daha buna emin olamadım çok karışığım.Konuya gelelim.insan kaynaklarındaki arkadaşlar muhendis olan 3te çıkıyorlar ve bu insan kynk. çocuk bizim çalışan servislerini ayarlıyor.Bugunde beni servise yazmamış ben çalışmıyorum zannetmiş.( bazen pazar bazen c.tesi çalışıyoruz nöbet sistemimiz var ) bunlar bugun 3te çıkarken beni gördü arabadayken ve ne işin var gibi bi işaret yaptı aradan 15 dk geçti beni aradılar ama arayan muhendis olan çocuk! shinee1 insan kynk. seni servise yazmamış senin oldugunu bilmiyormuş bende dalga geçiyorlar sandım gülerek dalga geçmeyin ya falan dedim oda inanmıyorsan insan kynk. veriyorum dedi telefonu ona verdi oda vallahi unuttum seni deyince bende kapat güvenliği arayıp listede adım varmı sorucam dedim.Aradım güvenliği gerçekten ismim yok ve sonra tekrar onları aradım ismim yok gerçekten diye onlarda taksiyle eve dön parasını şirketten alırsın dediler bende bakarım çaresine diyip kapattım. Servistede bizim o tarafa giden bi kaç kişi olunca ben servis işini hallettim bunlarıda sonra aramadım. saat 6 oldu baktım kapıdan 2si geliyor! Beni almaya gelmişler hemde yarı yoldan arabadan inip minibuse atlayıp gelmişler.( şirketten araba alıp beni eve bırakıp arabayı tekrar şirkete getirip öyle eve spora gidiceklermiş ) bende ben işimi hallettim dedim bunlar kızdı neden söylemiyorsun halettim diye. Bende nerden bilebilirim geleceğinizi dedim ( herşey gülüşme halinde oluyor ) derken biz çıktık ama ben bunlarla gitmedim servise bindim. neden böyle bişey yaptıgımı bilmiyorum çocuktanda galiba hoşlanıyorum ve eminimki o demiştir kızı alalım diye kızlar siz olsanız onlarla gidermydiniz yoksa benim gibi servisle mi giderdiniz ? çok ayıp olduğunu düşünüyorum yarım saatlık yoldan dönmüşler ve boşuna geldiler. haber vermemek benim suçum mu ? yoksa onların beni arayıp shinee naptın hallettin mi halledemediysen gelelim mi demeleri gerekirdi ?

yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim :*

En iyisini yapmışsın. İleride birşey olacaksa da o senin peşinden koşmuş olsun. Haber vermek zorunda da değildin tabi. Madem öyle biz geliyoruz deselermiş!
SEVGİLER:::)

Neden elalemin arabasina bineyim ki? Bu devirde artik insanların iyi niyetlerine asla inanmiyorum.. iki erkegin olduğu arabaya binmemekle cok iyi yapmissiniz. Etraf sapik kayniyor..

Oldukça normal hareket etmişsiniz. Başkası eve götürecek diye mi bekleseydiniz daha iyi olurdu?

Ne alaka ndn arayacakmissin ... iyiki gitmemissin onlarla herkes isini dogru duzgun yapsin...

Bence buyutmussunuz. Ilk is gununuzde guzel bir jest yapin tatliya baglayin

yooo ayıp etmedin eger anlattıgın gıbıyse cunku konusmalar kavga havasında gecmemıs ve senı de aramamıslar bız gelıyoruz dıye ama bozulmuslardır tabı

En iyisini yapmışsın. İleride birşey olacaksa da o senin peşinden koşmuş olsun. Haber vermek zorunda da değildin tabi. Madem öyle biz geliyoruz deselermiş!
SEVGİLER:::)

yani bende öyle söyledim ben neden arıyorum ki sizin arayıp hallettin mi halledemediysen biz geliyoruz demesi lazımdı yanı. ama çok bozuldular :(

yooo ayıp etmedin eger anlattıgın gıbıyse cunku konusmalar kavga havasında gecmemıs ve senı de aramamıslar bız gelıyoruz dıye ama bozulmuslardır tabı

evet çok bozuldular spora gidicektik dediler boşuna gelmiş oldular çok ayıp oldu bide shinee yi alcaz gitcez demişlerdi o ara yanımıza gelen birine ama ben gidip servise bindim onlarada isterseniz sizi servisle bırakıym diye dalga geçtim.onlarda aa bide dalga geçiyor dediler :(

evet çok bozuldular spora gidicektik dediler boşuna gelmiş oldular çok ayıp oldu bide shinee yi alcaz gitcez demişlerdi o ara yanımıza gelen birine ama ben gidip servise bindim onlarada isterseniz sizi servisle bırakıym diye dalga geçtim.onlarda aa bide dalga geçiyor dediler :KK43:
bunu demekle bıraz ayıp etmıs olabılırsın ama

Senlik bir şey yok ki.

Yerinde olsam bende böyle yapardım. Unutan onlar, arayıp sorması gereken onlar. Sen hallederim demişsin, hallettim diye araman gerekmezdi.

Ayrıca servisle gitmen çok normal. Tekrar arabayı bırakmak için dönmek zorunda kalacaklardı sonuçta.
Ayrıca bu devirde tam anlamıyla tanımadığın birinin arabasına binmemekle de iyi yapmışsın.

Bence sorun yok burda. İçini rahat tut.

1,5 senedir çalışıyorum
Yok yanlis anlasildim sanirim. Ise gittiginiz ilk gun guler yuzlu davranin tatliya baglayin demek istemistim. Cunku onlar kasitli olarak yapmamislar.herkes is yerinde hatalar yapabilir. Telafi etmelerine izin vermemissiniz bence bu biraz ayip olmus

Hic de ayip olacak birsey yok ortada. Ikisinin de gelmesi zaten sacma. Ik. da isini dogru duzgun yapsaymis. Ayrica iki erkegin bulundugu arabaya binmemekle dogru yapmissin diyen arkadaslara katiliyorum bende. Bosver bu kafaya takilicak bisey degil ki.

evet çok bozuldular spora gidicektik dediler boşuna gelmiş oldular çok ayıp oldu bide shinee yi alcaz gitcez demişlerdi o ara yanımıza gelen birine ama ben gidip servise bindim onlarada isterseniz sizi servisle bırakıym diye dalga geçtim.onlarda aa bide dalga geçiyor dediler :KK43:

Hoslaniyorum demissin ama ciddi oldugun 2 yillik erkek arkadasin varmis. Nasil oluyo bu canim? Yaslariniz kac sen ve hoslandigin cocugun?

Back
X