- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi MightyPineapple
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yengenızı aramıssınız zateİyi akşamlar herkese, bir şey sormak istiyorum :)
Memlekete geldim ve bir iki akrabamı ziyaret ettim. Dayımı da görmeden gitmek olmaz diye aklımın bir köşesine yazdım, onu da arayıp 1 gece kalacaktım. Tabii benim aklımda önce yengemi aramak vardı çünkü evin hanımı o ne de olsa. Eve bi misafir olarak gidilecekse evin hanımı aranır. Otururken geceden anneannem başladı dayını ara ayıp olur dayını ara ayıp olur başımın etini yiyor. Dedim nene tamam arayacağım ne acelesi var gideceğim nasıl olsa. Ertesi sabah kalkmışım kahvaltı masasına oturmuşum sersem gibiyim başladı yine dayını ara dayını ara, sinirlendim. Şakkadanak telefonu elime tutuşturdu dayımla konuştum geleyim mi size diye tabii dedi sonra yengemi aramış. Ben yine ayrıca yengemi aradım tabii gelebilir miyim diye. İlk onu aramam lazımdı ayıp oldu. Ama nenem oldu bittiye getirtti sabah sabah gözüm açılmamış daha ne olduğumu anlamadım.
Yengemden ayrıca özür dileyeyim mi? Yoksa anlamış mıdır bilerek yapmadığımı?
Teşekkür ederim :) zaten gittiğimde 1 gece kalıyorum etrafı dağınık bırakmıyorum bi koltuğa oturup kitap okuyorum, sessizim, sofrada ne varsa yer kalkarım. O yüzden yengem sever beni. Başka türlüsünü düşünmesini istemem iyi anlaşırız çünkü.