• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp mı ettim?

Düşünceli olman güzel.Bence tekrar bahsetme.Aramışsın.Önce sonra çok farketmez gibi bana göre.Ama önce araman güzel bir incelik.Gittiğinde de çok kasma bence nezaketli olduktan sonra.
Nihayetinde dayınlardasın.Yengenle iyi anlaşmana sevindim.Bendeki yengeyi görsen.Dayımın hanımı
Kırk yılda bir giderim.Nezaketli davranırım
Ama kadın 70yaşına gelmiş hala kocasının akrabasını istemiyor:(Terbiyesizlik.

Canım ne kadar düşüncelisin herkes yengeyi mengeyi takmazdı bile , inşallah onlarda senin kadar ince ve kibardır gittiğine değer.

İyi akşamlar herkese, bir şey sormak istiyorum :)
Memlekete geldim ve bir iki akrabamı ziyaret ettim. Dayımı da görmeden gitmek olmaz diye aklımın bir köşesine yazdım, onu da arayıp 1 gece kalacaktım. Tabii benim aklımda önce yengemi aramak vardı çünkü evin hanımı o ne de olsa. Eve bi misafir olarak gidilecekse evin hanımı aranır. Otururken geceden anneannem başladı dayını ara ayıp olur dayını ara ayıp olur başımın etini yiyor. Dedim nene tamam arayacağım ne acelesi var gideceğim nasıl olsa. Ertesi sabah kalkmışım kahvaltı masasına oturmuşum sersem gibiyim başladı yine dayını ara dayını ara, sinirlendim. Şakkadanak telefonu elime tutuşturdu dayımla konuştum geleyim mi size diye tabii dedi sonra yengemi aramış. Ben yine ayrıca yengemi aradım tabii gelebilir miyim diye. İlk onu aramam lazımdı ayıp oldu. Ama nenem oldu bittiye getirtti sabah sabah gözüm açılmamış daha ne olduğumu anlamadım.
Yengemden ayrıca özür dileyeyim mi? Yoksa anlamış mıdır bilerek yapmadığımı?
yengenızı aramıssınız zate
yınede ıcınıze sınmıyorsa soyle yapın
yengecım sızede emrıvakı gıbı oldu musaıtmıydınız bılemedım ama sevdıgımden gormeden gıtmıyım dedım bıraz aceleye oldu ama... deyıver :) olur bıter
bısey demesende sorun olmaz cunku zaten aramıssın

Benim senin gibi akrabam olsa valla istersen gel 1 yıl kal benim halamlar biz memleketteyken babamı arayıp anahtarı bi güzel alıp 2 3 hafta bizim evde biz olmadan kalmışlardı hiç unutmam yani

Ama onu böyle alıştırıyosun o da var
Bir geleneğe dönüşmesin bence .O yüzden tekrar lafını etme.Bu sefer de böyle olsun.

Teşekkür ederim :) zaten gittiğimde 1 gece kalıyorum etrafı dağınık bırakmıyorum bi koltuğa oturup kitap okuyorum, sessizim, sofrada ne varsa yer kalkarım. O yüzden yengem sever beni. Başka türlüsünü düşünmesini istemem iyi anlaşırız çünkü.

Ya sen ne tatli birisin. Alip seni sıkı sıkı sarilasim geldi. Vallahi gece gece gülümsettin beni :anneadayı:

Umarim hayatta karsina hep kendin kadar dusunceli, naif insanlar cikar.

gittiğin zaman yengene aynı bu şekilde anlat durumu.o da anlayacaktır.ayrıca bu kadar ince düşünmen de çok güzel yengenin buna takılacağını sanmam

O kadar ayrıntılara takılma canım , asıl o zaman sorun olur. Anlatırsın muhabbet arasında böle böle oldu sinir oldm die.

Back
X