Ayıp olmasın diye arkadaşınızla buluşur musunuz?

mein_traume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
963
1.248
113
38
Merhaba Arkadaşlar,

Dert değil konum farkındayım, akıl danışma.

Bir arkadaşım aylardır buluşalım diyor, en az 50 kere söyledi. Kırmadan bir bahane buluyorum hep ama o kadar çok bahane buldum ki kaçacak yerim kalmadı bugün mecburen tamam dedim ama hiç istemiyorum buluşmak.

Bu aralar samimi arkadaşlarıma bile katlanacak enerjim yokken hiç samimiyetimin olmadığı bu arkadaşla buluşmak bana çok büyük iş geliyor, başkalarını memnun edeceğim diye niye istemediğin şeyler yapıyorsun diye kızıyorum kendime, gözümde daha çok büyüyor.

Siz de başkaları memnun olsun diye yapıyor musunuz böyle şeyler, yoksa kralı gelse keyfimden taviz vermem mi diyorsunuz?

Çok sevdiğim biri bana bu ısrarı yapmaz. Anlayış gösterir. Sevmediğim kişinin aşırı ısrarcı tutumu ise bana batar. 2-3 sene önce böyle bir durum başıma gelmişti. Birkaç görüşmede çok farklı karakterde olduğumuzu hissettiğim bir arkadaş ile iletişimi koparmak istedim. O ise sürekli görüşmek için ısrar etti durdu. Her seferinde bir bahane uydurdum. Sonra görüşmek istemediğim için laf çakmaya başladı. Onları da duymamazlıktan geldim. Sonunda anladı, bıraktı yakamı :)

Ayıp olmasın diye buluşmam ama çok sevdiğim birine ufak tavizler veririm.

Bu kişi yakın arkadaşımsa zaten dışarıya çıkmaya enerjim olmadığını anlar trip yapmaz, değilse de banane 😬

Ay işte benim düşüncem tam. Ünversite yaşlarında değilim ki birisiyle ayıp olmasın diye buluşayım. Ama 8 aydır buluşalım diyor, bahane uydurmaktan utandım artık, resmen mecburiyetten buluşuyorum. Birisi bana 2 kere işim var dese 3. yü söylemem bu insanlarda bir ilginç.

Ay işte benim düşüncem tam. Ünversite yaşlarında değilim ki birisiyle ayıp olmasın diye buluşayım. Ama 8 aydır buluşalım diyor, bahane uydurmaktan utandım artık, resmen mecburiyetten buluşuyorum. Birisi bana 2 kere işim var dese 3. yü söylemem bu insanlarda bir ilginç.
Bana da böyle yapan biri var, arkadaşım bile değil. Mesajına 2 gün sonra cevap veriyorum artık nasılsın dediği zaman veya ne zaman müsaitsin dediğinde yaza kadar müsait değilim deyip akşamına dışarıdan hikaye paylaşıyorum ama yok anlamıyor. Bende artık görüşmek istemediğimi açık açık yazdım geçti. Bazen kırıcı olmak gerekiyor.

Acikcasi cok enerjisiz oldugumda kimseye tahammulum olmuyor. Ne yedigimden bisey anliyorum ne konustugumdan..O yuzden ben bulusmazdim. Bir de samimi de degilmissiniz bu kisiyle. O yuzden gitmemeniz kayip degil.

Çok sevdiğim biri bana bu ısrarı yapmaz. Anlayış gösterir. Sevmediğim kişinin aşırı ısrarcı tutumu ise bana batar. 2-3 sene önce böyle bir durum başıma gelmişti. Birkaç görüşmede çok farklı karakterde olduğumuzu hissettiğim bir arkadaş ile iletişimi koparmak istedim. O ise sürekli görüşmek için ısrar etti durdu. Her seferinde bir bahane uydurdum. Sonra görüşmek istemediğim için laf çakmaya başladı. Onları da duymamazlıktan geldim. Sonunda anladı, bıraktı yakamı :)

Bir ara engellesem mi diye bile düşündüm artık :KK70:Sunmadığım bahane kalmadı, sunulabilecek bütün bahaneleri sundum. Böyle de kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum, iyice gıcık oldum.

Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşım aylardır buluşalım diyor, en az 50 kere söyledi. Kırmadan bir bahane buluyorum hep ama o kadar çok bahane buldum ki kaçacak yerim kalmadı bugün mecburen tamam dedim ama hiç istemiyorum buluşmak.

Bu aralar samimi arkadaşlarıma bile katlanacak enerjim yokken hiç samimiyetimin olmadığı bu arkadaşla buluşmak bana çok büyük iş geliyor, başkalarını memnun edeceğim diye niye istemediğin şeyler yapıyorsun diye kızıyorum kendime, gözümde daha çok büyüyor.

Siz de başkaları memnun olsun diye yapıyor musunuz böyle şeyler, yoksa kralı gelse keyfimden taviz vermem mi diyorsunuz?
İlk defa zoraki olarak eşimle buluşmuştum :D o ısrar edıyordu uzun yıllardır gorusmedıgımız ıcın ama hıc gıdesım yoktu sonra ayıp olmasın dıye gıttım gorustum sonuc mutlu son :D ama ben sevdıgım sevmedıgım arkadaslarımla gorusmuyorum nasıl desem suan ınsanlar resmen yarıs halınde bır kere o hatayı yaptım evlılıklerı olsun cocukları olsun kaynanaları ıdı dıdısı mukemmelmıs gıbı aktarıyorlar bana samımı gelmıyor cok super evlılıklerde bıle pürüzler cıkıyor o yuzden mesafe ıyıdır dedım ve gorusmeyı kestım cok nadırdır telefonla msjlasırız o da naber nasılsın bıttı. Evıme gelmek ıstedıler oralı olmadım bende gıtmem hele ıstemedıgınız sevmedıgınız bırıyse ne gerek var sınıre strese

Acikcasi cok enerjisiz oldugumda kimseye tahammulum olmuyor. Ne yedigimden bisey anliyorum ne konustugumdan..O yuzden ben bulusmazdim. Bir de samimi de degilmissiniz bu kisiyle. O yuzden gitmemeniz kayip degil.

Çok enerjisizim inanın, hazırlanacak enerjiyi bulamıyorum kendimde.

Ama tamam demiş bulundum, ne diyebilirim sizce iptal etmek için, çok ayıp olur mu?

İlk defa zoraki olarak eşimle buluşmuştum :KK70: o ısrar edıyordu uzun yıllardır gorusmedıgımız ıcın ama hıc gıdesım yoktu sonra ayıp olmasın dıye gıttım gorustum sonuc mutlu son :KK70: ama ben sevdıgım sevmedıgım arkadaslarımla gorusmuyorum nasıl desem suan ınsanlar resmen yarıs halınde bır kere o hatayı yaptım evlılıklerı olsun cocukları olsun kaynanaları ıdı dıdısı mukemmelmıs gıbı aktarıyorlar bana samımı gelmıyor cok super evlılıklerde bıle pürüzler cıkıyor o yuzden mesafe ıyıdır dedım ve gorusmeyı kestım cok nadırdır telefonla msjlasırız o da naber nasılsın bıttı. Evıme gelmek ıstedıler oralı olmadım bende gıtmem hele ıstemedıgınız sevmedıgınız bırıyse ne gerek var sınıre strese

Normalde bende gitmem, bir iki kere hayır deyince bırakır insanlar da ısrarı ama bu arkadaş sağolsun hayatta başka amacı yokmuş gibi düzenli yazıyor, şoktayım artık.

Bir de bende zoraki buluşup evlenirmişim, bu anı hatırlar hatırlar koparım valla :KK70:

Merhaba Arkadaşlar,

duruma göre değişiyor hem ben sende bahar yorgunlugu , depresyon başlangıcı sezdim çık bence iyi gelir, 1 2 saat oturur dönersin ne olacak ki

Çok enerjisizim inanın, hazırlanacak enerjiyi bulamıyorum kendimde.

Ama tamam demiş bulundum, ne diyebilirim sizce iptal etmek için, çok ayıp olur mu?
Valla benim etmisligim var😀 bulusma gunu ne zaman? Diyelim ertesi gunse bi bahane bulabilirsiniz. Valla sunu kalben soyluyorum ki hayatta hicbirsey insanin kendinden daha degerli degil. Siz karsi tarafa bir kazik atmiyorsunuz bisey yapmiyorsunuz. Alt tarafi 1 saatlik bir bulusmaya gitmeyeceksiniz? Karsi taraf da anlasin bi zahmet. Ben zamaninda kolay hayir diyemeyen bir insandim ve bu beni yipratirdi cok. Hic degmiyor inan ki.

duruma göre değişiyor hem ben sende bahar yorgunlugu , depresyon başlangıcı sezdim çık bence iyi gelir, 1 2 saat oturur dönersin ne olacak ki

Bana artık depresyon başlangıcı değil, depresyon ortaları gibi geliyor :KK70:

İnsanlardan hep zarar, kıskançlık görüyorum onca iyi niyetime rağmen, arkadaş kavramından baya soğudum o yüzden. Vaktimi ailem ile geçirmeyi seviyorum sadece. Hep ayıp olmasın aman yapayım modundayım böyle şeyleri ama etrafımda bir arkadaş lazım olunca kimse yok.

Valla benim etmisligim var😀 bulusma gunu ne zaman? Diyelim ertesi gunse bi bahane bulabilirsiniz. Valla sunu kalben soyluyorum ki hayatta hicbirsey insanin kendinden daha degerli degil. Siz karsi tarafa bir kazik atmiyorsunuz bisey yapmiyorsunuz. Alt tarafi 1 saatlik bir bulusmaya gitmeyeceksiniz? Karsi taraf da anlasin bi zahmet. Ben zamaninda kolay hayir diyemeyen bir insandim ve bu beni yipratirdi cok. Hic degmiyor inan ki.

Resmen benim düşüncelerimi dile getirmişsiniz ama benden daha iyi dile getirmişsniz, teşekkür ederim.
Olay buluşma meselesi değil, kimse benden daha kıymetli olmasın artık, ben canım istemeyen şeyi yapmayayım meselesi.

Bugün bulşucaz, hazırlanmaya üşeniyorum resmen.

Resmen benim düşüncelerimi dile getirmişsiniz ama benden daha iyi dile getirmişsniz, teşekkür ederim.
Olay buluşma meselesi değil, kimse benden daha kıymetli olmasın artık, ben canım istemeyen şeyi yapmayayım meselesi.

Bugün bulşucaz, hazırlanmaya üşeniyorum resmen.
O zaman bir atilim yapin ve vazgecin. Kendinizin kiymetli oldugunu kendinize gosterin. Mesela teyzemler geliyormus sehirdisindan son dk haber verdiler evde olmam gerekiyor anneme yardim edicem diyin mesela👀

Back
X