Turistlik bir belde de yaşarken farkına vardım bazı şeylerin,bilirsiniz lüks dört-beş yıldızlı otelleri...caf caflı eğlenceler,havuzlar,barlar,sosyetik insanlar ve hatta modelden fırlamışcasına bayanlar....Tabi bu güzellikleri yaşamanın bedelide oldukça fazladır maddi anlamda...aylar öncesinden yaptırırsınız rezervasyonunuzu,gününüz gelince krallar gibi karşılanırsınız...
Çoğu zaman yabancı turistler dikkantinizi çeker bu otellerde konaklayan,kendi hallerinde biraz paspal giyimli oldukça sade hatta bazen şaşkın....
öğrendiğimde çok şaşırmıştım bu otellerin Türklere iki katı fiyata sunulurken yabancı misafirlerimize çok uygun olduğunu...Kendi ülkesinde normalin altında gelirle yaşayan bir insanın gelip burada lüks bir tatil geçirebildiğini....
Ben çok düşündüm bu konuyu,Bizim bütün sene emek verip ekmek parası için çalışan, didinen Türk vatandaşımız şehir dışına bile çıkamazken kendi ülkesinde,ondan gelir düzeyi daha düşük bir yabancı, başka bir ülkede paşalar gibi gezip eğlenebiliyor...
Türkiye ye döviz kazandırmak mı acaba amaç,yoksa insan ayırmakmı....
Türkleri ikinci sınıfmı görmek,yoksa soyutlamakmı...
SİZCE?
VALLAHI KELIMESI KELIMESINE NOKTASINA VIRGULUNE VURGULADIGIN HER SOZE SONUNA KADAR KATILIYORUMM,SENI AYAKTA ALKIŞLIYORUMM,
VE BENDE KINIYORUMM BU UYGULAMAYII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?