AYIP olur mu

Bu kişiyle şu an yakın mısınız uzak mı anlamadım ? Benim sevdiğim bir arkadaşım yarım saatliğine kınama geldi ve çok mutlu oldum. Bana değer verdiğini göstermiş oldu. Düğünüme gelemedi başka şehirdeydim.

Kosullar uymuyorsa yapacak bisey yok. Benim yakin sayilan bir akrabam ne dugunume ne nikahima bile gelmediler mesela,kari koca ikisi de o tarihlerde musait olamamislar. Diger yakiniyla bir ceyrek yollamislardi.

Sunu sorayim siz evli misiniz?arkadasiniz sizin dugununuze geldi mi?

Hanımlar selam çok kısa bir şey soracağım.

Üniversiteden bi arkadaşım var çok yakındık aynı odada bölümde okuduk. Şimdi düğünü var haftaya.

Kınası hafta içi ve karşı yakada. Hafta içi iş yerinden izin alamam çünkü yeni işe girdim. İş çıkışı gitmeye kalksam direkt işten bile gitsem gitmem çok geç oluyor. Bir de dönüşü var.

Düğün cumartesi ve ben cumartesileri de çalışıyorum ve başka bi ilde :/

Sizce gitmesem çok mu ayıp olur
Kına olan yerle aynı ilde yaşıyorsanız girmelisiniz. Yarım gün izin talep edebilirsiniz. Yine de şansınızı deneyin izin isteme konusunda. Eğer her ikisine de gidemezsenjz muhakak ev ziyareti yapıp gönlünü alın . Açıkçası ben çok arkadaşımın düğününe komasına vs gittim ama yakın olmama ragmen gelmeyen arkadaşlarım çok oldu ve ben üzüldüm.

Samimi iseniz arkadaşınızla konusun durumu anlatın hediyeniz ile evine gidersiniz (müsait olduğunda daha sonra) ya da dışarıda buluşur hediyesini verirsiniz :)

Back
X