Bence bu tip konularda uzman bir hukuçuya yüz yüze danışmakta ayda var,bu şekilde sağda soladan duyma bilgilerle hazırlanmış dilekçelerle sağlıklı sonuç alınması zor.
Arkadaşlar diyelimki bir ürün aldınız ve arızalandı veya özürlü çıktı servisine yada firmasına yolladınız 30 iş günü(hafta sonları,resmi tatiller hariç)ürün size geri dönmediyse Tüketici hakem heyetine öyle başvuruyorsunuz.Ben cep telefonum için başvurmuştum dilekçe,fotokopi,dosya, teferruat teferruat ama yılmadım tam 6 ay sonra paramı alabildim üstüne 50ytl kadarda masraf yaptım.Bana göre bunca detaya rağmen insanların haklarını aramaları lazım.Para sokağa atılmak için kazanılmıyor.
Sorumu biri cvp laya bilirmisiniz??Şimdi ben bir dondurucu aldım sıfır kredi kartı ile taksit olarak almıştık
Eve ürün geldi daha kapıdan dahi sokmadan geri gönderdim çünkü dükkandaki teshiri getirmişler
Bize kutusunu taşımakta zorlandıkları için çıkarttıkları söylediler biz yine de kabul etmeyip dükkana gittik ve teshir ürünü bize geldiğini bizzet gördük çünkü teşhir teslim aracindaydi yerinde yoktu
İade talep ettik kartı geçtiğimiz gün beyefendi yaptım dedi yolladı bizi
Tabi bu arada biz sucluymusuz başka ürün kalmamış dükkandaki teşhir değil sifirmis salladı durdu
Neyse bı kaç gün bekledik hala iade gözükmedi çalıştığımız bankada
Sonra dükkana Gide gele öğrendik ki beyefendi iade yapmamış
Ve iade yi kabul etmiyor bize ihtar verin dedi tüketici hakları
Dükkana gittik tekrar ihtar vereceğimizi gerekirse dava açacağız dedik
Ay ay ödeme kabul etti karşılıklı anlaşıldı ve bı ay ödeme yaptı ikinci ödemeyi bugün yapması lazım gideceğiz illaki bir pürüz çıkartacak çünkü 1 TL nin bile hesabını yapan bir adammış
Ben bu adamın aydan aya vermesini beklemek zorunda mıyım yok sa o vermeden de ihtar cekebilir miyim ???
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?