ayırımcılık var...

bunu hazmedemiyorum.8 aylık evliyim ve 4 aylıkta hamileyim.eşimin ailesi bize gelecegi zaman her seferinde düşünürüm ne alsak çayın yanına yada ne yapsam die.eşimde düşünür bişeyler alırız pasta tatlı falan... bizimkiler ayda yılda bi gelir zaten ama bi sefer yaş pasta alırmısın desem pisküvit koyarız masraf çıkarma canım iş yok zaten diyo.neden böyle.eşimin aileme karşı bu tavrını hiç sevmiyorum bi kere bile annemi aramaz cumaları.cuman mübarek olsun die.ben her zaman sorarım ama hafta bi kaç kez ararım kayınvalidemi nasılsın anne ne var ne yok die.böyle davranması hiç hoşuma gitmiyo hatta bu yüzden çok kötü tartışmıştıkta.ama hep haklı çıkarıyo kendini.arada huzursuzluk olsun istemiyorum.ama sinirdende çatlıyorum:20:

Eşiniz sizin ailenizi sevmek zorunda değil, o yüzden Cuma ları arayıp hatrını sormak zorunda değil, siz de onun ailesini aramak zorunda değilsiniz, ama ikinizde birbirinizin ailesine saygı duymak zorundasınız. Kendi ailesi gelince şunu bunu yapalım dediği gibi sizin ailenizi kuru bir püskevit alalımlarla geçiştirmemeli. Bunu ona söyleyin, ama ailenizi sevmesi için zorlamayın derim.

O senin ailene nasıl davranıyorsa sende onun ailesine öyle davran.

Ben eşimin annesini babasını falan aramam o yüzden eşimdende beklemem böyle bişey.

Back