Aylar sonra cok alakasiz bi konuda yazan eski flort

deno75116

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
239
374
33
30
Kizlar bir şey soracağım, bana çok garip geldi fikrinizi merak ettim.

5–6 sene önce master’da tanıştığım biri vardı, ara ara flört ederdik ama hiçbir zaman ciddi bir şey olmadı. En son 6–7 ay önce konuşmuştuk. Tamamen kopmuştuk yani. Ben turkiyedeydim, onun sevgilisi vardi falan filan.
Bugün bir anda yazdı: (suan yasadigim sehrin adiyla) orada misin hala? Çalışıyor musun?” diye.
Ben de kısa ama samimi cevap verdim, hic ne alakasin falan gibi bi igneleme olmadan.
Sonra pat diye “Kardeşimin CV’sini sana gönderebilir miyim?” dedi.
Kibarca gonder dedim ama içimden de biz ne ara samimi olduk da CV isteyecek seviyeye geldik? diye düşündüm. Ama dedigim gibi herhangi bir erkek tanidigim gibi samimi cevap verdim. Yıllardır flört dışında hiçbir bağımız yoktu, arkadaslik falan da yok aramizda. O yasadigim ulkenin insani, bissuru tanidiklari falan var evet staj bulmak zor da ben tek basina yurtdisinda yasayan biriyim hani.
Size bu normal mi? Ben bayaa sasirdim, gene flort vari bise yazacak sandim hatta. Yorumlarinizi merak ettim.

İşi düşmüş işte bunu anlamak zor değil

Türkiye gerçeği adamının olması iyidir birgün işin düşebilir bu eski flört bile olsa ama insan kendini kullanılmış gibi hisseder sizin durumunuzda yani ben olsam öyle hissederdim

Bence arkadaş gibi samimi cevap vermemeliydin daha mesafeli davranmalıydın bariz işi varmış yazmış.

Arkadaş yerine koymuyorsan neden cv yi gönder dedin ki ?
hayır şöyle, yakın arkadaşım diye düşünüp yardım istemem ama tanıdığım yani, o masterdan kim olsa aynı davranırdım. ben belki daha seçici davranıyordumdur birşey isterken.

hayır şöyle, yakın arkadaşım diye düşünüp yardım istemem ama tanıdığım yani, o masterdan kim olsa aynı davranırdım. ben belki daha seçici davranıyordumdur birşey isterken.
Duygusal bir şeyler geçmiş aranızda herhangi biri değil. Keşke hala yakın bulduğunu hissettirecek bir şey yapmasaydın içinden gelmediği halde

Benim aylar önce konuştuğum, arkadaş olmadığım insan aklıma dahi gelmez böyle bir konuda. Bence yakına sorular, istenir böyle şeyler, ben de seçiciyimdir. Sizin çalıştığınız yerde mi bir yere başvuru yapılacak?

Ben olsam şu an çok yoğunum sonra dönerim sana deyip dönmezdim. Yani sıradan bir arkadaş değil ve biraz yüzsüz biri gibi geldi.

hayır hayır, nerede çalıştığımı bile bilmiyor hatta. diyelim ben ankarada yaşıyor olayım, o yakın daha küçük bir ilde kırıkkale olsun kardeşi staj arıyor ankarada . aklıma dahi gelmez ayşe de orda mı ona da sorayım diye ona şaşırdım zaten ki o bu ülkenin insanı, bissürü etrafları var falan ben 4-5 yıldır burada olan biriyim.

Ben olsam şu an çok yoğunum sonra dönerim sana deyip dönmezdim. Yani sıradan bir arkadaş değil ve biraz yüzsüz biri gibi geldi.
haklısınız da hani öyle can yakıcı falan bişe geçmedi aramızda yani iyi niyetli tamam dedim, insan kaynaklarına da attım hani bir dakikada maille o kadar.

haklısınız da hani öyle can yakıcı falan bişe geçmedi aramızda yani iyi niyetli tamam dedim, insan kaynaklarına da attım hani bir dakikada maille o kadar.
Mesele işin zahmetinden öte eski flörtten başka kimse kalmamış gibi.. bence yaptığı hoş değil. Çünkü bakın aklınıza bir kurt düşürdü. Sıradan biri gibi olsa bunlar aklınıza gelmeyecekti neden çünkü sıradan biri değil. Ayy ne uzattım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…