Aylar sonra gelir niye yazar anlamadim

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Ben 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun

Ben 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun
Ben yerinizde olsam cevap vermeden engellerdim , aracı olan kişiye de ona o artık nişanlı demesini ve rahatsız etmemesi gerektiğini söylemesini isterdim.

Ben yerinizde olsam cevap vermeden engellerdim , aracı olan kişiye de ona o artık nişanlı demesini ve rahatsız etmemesi gerektiğini söylemesini isterdim.
Ztn aracı olan kişiden haberi almış nişanlım görürse hoş olmaz direk engelledim

Ee yapmışsınız gereğini.
Daha da sulandırmalık bişi yok gibi.
Burda toplanıp 100 kişi niyet okuyuculuğu yapsak da somut bir veri elde edemeyiz.
Amacı tebrik değil nabız yoklamak mi sizce

Anlamasına gerek yok umut vermişte olabilirsiniz nişanlı olduğunuzu zaten biliyormuş engelleyince konuşmak cevap vermek istediğinizi anlardı her türlü
Baktım hala yazıyor engelledim ama hoş.degil nisan olmadan öncede beğenmedim umut baglasa nolcak

Back
X