• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar sonra gelir niye yazar anlamadim

Aracıyı fırçalamadın mı benim hakkımda niye bilgi veriyorsun diye?

Ben 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun
Cvpsız bırakandan da mesaj alır böyleleri, söylemeniz iyi olmuş bence. Bildiğini zannetmiyorum, şoke olsa da bozuntuya vermemek adına öyle cvp vermiştir, bir daha yazacağını sanmam

Cvpsız bırakandan da mesaj alır böyleleri, söylemeniz iyi olmuş bence. Bildiğini zannetmiyorum, şoke olsa da bozuntuya vermemek adına öyle cvp vermiştir, bir daha yazacağını sanmam
Yazsada engellerim başka yerden nişanlı.birine niye yazarsinki olmucagi belli

Önceden birkere görüştüm olmadı aracı olan kadın demiştir nişanlandığımi onun amacı konuşmak

Back
X