Aylar sonra merhaba kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Slm kızlar beni hatırlayan arkadaşlarımız vardır 6. ayda bi ameliyat gecirip hamileliğimin geri kalanını yatakta gecirdiğim için aylardır sizlerden uzaktım ama artık burdayım hemde kızım ecenazımla birlikte. Normalde temmuz 9 da dğum yapmam gerekirken haziran 24 te suyum gelince apar topar sezeryana aldılar beni eeee benim yaramaz çok bile durdu daha 6. ayda rahmim 3 cm acıldı benim ufaklık cıkmak istedi 38. haftaya kadar çok bile durdu karnımda sonuç olarak 2 gun sonra kızım doğalı 1 ay olacak 1 ay nasıl gecti anlamadım o kadar güzel bir duyguki bu allah bütün çocuk isteyenlere nesip etsin inşallh. Onu kaybedicem diye cok korkmuştum ama artık kollarımda hepinizi allah kurtarsın inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın..a.s.

tebrikler canim evet hatirliyorum seni masallah sende aldin sag selim kizini kucagina tebrikler guzelim
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah darisi bizlere

çok şükür almışsın sağ salim kucağına yaramazını, Allah analı babalı büyütsün canım

çok tebrik ederim allahım gunu geldiğinde bizede nasip etsin sağ sağlim

canım allah analı babalı büyütsünnn...ne güzel büyütmüşsün bıle bız hala anne olmayı beklıyoruzz...darısı bızlerrree

Canım hayırlı olsun,allah sağlıklı uzun ömürler versin ailenize,

cnm tebrik ederim allah hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün
buarada benim kızımda 30 hziranda doğdu bizimkinin ismide ece naz :)

tbrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün...

ne güzel sağlıkla almışsın kucağına yavrunu... bütün sıkıntılara değmiştir eminim... bize annelik duygusunu tattıran tattıracak olan rabbime şükürler olsun....

hosgelmissin ve hayirli olsun :)
Allah anali babali buyutsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…