Aylar sonra... Tavsiyelerinize ihtiyacım var 😊

Sizce o da beni beğenmiş olsa illa bir adım atmaz mı? Ben şu an beklemedeyim. Bir daha nasıl iletişim kurarım, cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Şöyle birkac bakış yakaladığımdan emin olabilseydim belki evet ama şimdi bilmiyorum 🤷🤷🤷
SiZin durumunuzu bilmiyorum ama ben neden hoşlandığını söylemedin bunca zaman dediğimde hiç cesaret vermedin ki diyen birkaç kişi olmuştu. Şimdiki aklım olsa geçmişte o kadar ketum davranmazdım. Şimdiki halim gibi konuşkan, güleryüzlü ve özgüvenli olurdum.

Ya ne güzel şeylerdi :KK51: şu iki kişinin birbirinden hoşlandığı ama söyleyecek kıvama da gelemediği dönemler dünyanın en güzel duygularından biri yaşanıyor bence:KK9: yerinizde olsam ondan beklerdim ilk adımı.

Ya ne güzel şeylerdi :KK51: şu iki kişinin birbirinden hoşlandığı ama söyleyecek kıvama da gelemediği dönemler dünyanın en güzel duygularından biri yaşanıyor bence:KK9: yerinizde olsam ondan beklerdim ilk adımı.
Bizim ikimizin tekrar karşılaşabilme durumu var mı bilmiyorum. Aynı ortamda çalışmıyoruz sonuçta. Şimdi ortak bir yemek organizasyonu olabilir. Ki inşallah olur 🙏 Numarası var bende. Benim karşı tarafa böyle hoşlandığımı tam çaktırmadan adım attırmam lazım. Ama nasıl bilmiyorum. Tekrar karşılaşabilmeyi çok istiyorum.

Bizim ikimizin tekrar karşılaşabilme durumu var mı bilmiyorum. Aynı ortamda çalışmıyoruz sonuçta. Şimdi ortak bir yemek organizasyonu olabilir. Ki inşallah olur 🙏 Numarası var bende. Benim karşı tarafa böyle hoşlandığımı tam çaktırmadan adım attırmam lazım. Ama nasıl bilmiyorum. Tekrar karşılaşabilmeyi çok istiyorum.

numarası da var madem... Tezinizle ilgili bir şeyler sormak için denenebilir bence :) ama tez sorusunu kısa tutun muhabbeti sıcak :) oradan sonra ışık yanacaksa yanar zaten bence. Umarım gönlünüze göre olur, çok güzel duygular :)

Numarayı nasıl buldunuz

Birlikte iş yaptığımız için var. Ancak baştan beri ben değil bir başka arkadaşım muhatap oldu. Ben hiç mesajlaşmadım ve konuşmadım.
Valla öyleyse ben yapardım öncelikle söyleyeyim ama mizaçlarımız farklı olabilir bilemem. Ben olsam öyle bir yemek planı yapılsa yemeğe siz de geliyor musunuz diye mesaj atardım. Muhtemelen neden sorduğum sorulurdu. Özel bir sebebi yok sadece merak ettim falan yazıp gönderirdim. Aha beni beğeniyor galiba triplerine girmeyen adam değildir :KK48: Yalnız o mesajdan sonra dut yemiş bülbüle döner karşıdan bir adım beklerdim. Birazcık flörtöz olmaktan zarar gelmez ama fayda görülebilir:KK8:

Cevap bu sabah geldi. Dedim ki kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama aklıma takılan bişi oldu onu sormak istiyorum. Estağfurullah buyrun sorun dedi. Sordum. Sonra sadece sorunun cevabını verdi. Sonrasında teşekkür ettim ve affına sığınarak ara ara sormak istediğim şeyler olursa onu rahatsız edip edemeyeceğimi sordum. Estağfurullah tabi ki sorabilirsiniz yazmış. İyi çalışmalar demiş. Bende iyi çalışmalar diledim ve konuşma burada bitti. Sizce erkenden vazgeçmeli mi yoksa devam mı etmeli?

Cevap bu sabah geldi. Dedim ki kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama aklıma takılan bişi oldu onu sormak istiyorum. Estağfurullah buyrun sorun dedi. Sordum. Sonra sadece sorunun cevabını verdi. Sonrasında teşekkür ettim ve affına sığınarak ara ara sormak istediğim şeyler olursa onu rahatsız edip edemeyeceğimi sordum. Estağfurullah tabi ki sorabilirsiniz yazmış. İyi çalışmalar demiş. Bende iyi çalışmalar diledim ve konuşma burada bitti. Sizce erkenden vazgeçmeli mi yoksa devam mı etmeli?
Instagramdan ekledinizmi?

Anladığım kadarıyla firmacı ve cihaz tanıtımına gelmiş. arayıp yapamadığınız birey olduğunu tekrar gelip gelemeyeceğini sorun.

Malesef bence adamın size karşı sizin istediğiniz gibi bir ilgisi yok. Olsaydı siz mesaj attığınızda konuşmayı bir şekilde uzatabilir; hatta size yardım bahanesi ile görüşme bile teklif edebilirdi. Ama gayer resmi ve kısa konuşmuş ve sizinde konuyu uzatmanızın önünü kapatmış.

Aylar hatta yıllar sonra ilk defa birinden pozitif enerji aldım ve beğendim. Doktora yapıyorum, tez sürecimin sonundayım. Söz konusu kişi bize tezin belirli bir kısmında yardım etmek için bir firmadan görevlendirildi. Bir kere deneylerde birde pazartesi günü analiz için geldiğinde gördüm sadece. Böyle gözleri çok güzel boncuk boncuk bakıyor. Başka kişilerde vardı ortamda. Kaçamak bakışlar yakaladım mı yakalamadım mı bilmiyorum. Ama sanki böyle bir iki defa göz göze gelir gibi olduk. Çok yakınıyordum tez konum için arkadaşlarıma ben hocaya bu konunun olmayacağını anlatamıyorum siz anlatın psikolojisi bozulmuş hocam konusunu değiştirin deyin diyordum. Baktı bana güldü çok üzülüyorsun ama bu süreç böyle benimde böyleydi dedi. Vedalaşırken de keşke daha çok yardımcı olabilseydim dedi ve gitti. Bir daha karşılaşmamız zor gibi. Bir iş platformu üzerinden buldum davet yolladım, Instagram'dan filan eklersem ayıp olur hemen yürüdüğüm anlaşılır diye ancak henüz cevap yok. Evet 30 yaşındayım ama hala liseli çocuklar gibi davranıyorum. Sizce bir daha hiç mi görüşmeyiz. Bir kahve içmek için hiç fırsatımız olamaz mı?
İnstadan ekleyebılırsınız.Bakalım muhabbet kuracakmı ?Kurmazsa da kendı bılır.

Back
X