Aylarca beklemenin sonunda ' kemoterapi' dediler

allah aicl sifalar versin. kurtulacak inan...benim dehem akrabamda hemde cevremde ayni sekilde kurtulan var. bu hastalikta moral cok önemli...tutunacak dali varmis bak kendisini seven bi nisanlisi...evleniceksiniz, bebeleriniz olucak ve sen buraya resimlerini yüklüyceknsin ailenin sölemedi deme:)

canım çok geçmiş olsun..Rabbim arasıra böyle imtihanlar yaşatıyor birbirimizin değerini iyice anlayalım diye...inş biranönce herşey düzelir ve çook mutlu olursunuz

ALLAH acil şifalar versin. Ömrünüzün geri kalanını sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde geçirirsiniz inşallah

Çok geçmiş olsun. Benzer durumu bir akrabam yaşamıştı. Şuan turp gibi, evli ve çocuklu. Yani elbette geçip gidecek bu durum. Sadece biraz sabır ve moral...

allah aicl sifalar versin. kurtulacak inan...benim dehem akrabamda hemde cevremde ayni sekilde kurtulan var. bu hastalikta moral cok önemli...tutunacak dali varmis bak kendisini seven bi nisanlisi...evleniceksiniz, bebeleriniz olucak ve sen buraya resimlerini yüklüyceknsin ailenin sölemedi deme:)

Çok teşekkür ederim.Size de çok geçmiş olsun...Allah birdaha o günleri yaşatmasın....İnşallah canım...hayırlısıyla dediğin olur bütün mutlu anlarımı sizinle paylaşırım....Allah razı olsun....

canım çok geçmiş olsun..Rabbim arasıra böyle imtihanlar yaşatıyor birbirimizin değerini iyice anlayalım diye...inş biranönce herşey düzelir ve çook mutlu olursunuz

Çok teşekkür ederim canım....Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince...Rabbim herşeyin hayırlısıyla bizi imtihan etsin....Allah razı olsun...

Allahım acil şifalar versin
inşallah bu zor süreci sabırla atlatırsınız

Çok teşekkür ederim canım...Allah razı olsun...

ALLAH acil şifalar versin. Ömrünüzün geri kalanını sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde geçirirsiniz inşallah

Çok teşekkür ederim canım...İnşallah canım inşallah...Rabbim herkesi kötülüklerden esirgesin...

Allah nisanlina acil sifaalr versin, insallah bir an önce iyilesir de yuvanizi kurarsiniz..

Çok teşekkür ederim canım...İnşallah canım herşeyin hayırlısı...

Allah acil sifalar versin canim insallah her sey biter de yakinda evlenirsiniz :7:
Çok teşekkür ederim canım...İnşallah canım herşeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden.

Çok geçmiş olsun. Benzer durumu bir akrabam yaşamıştı. Şuan turp gibi, evli ve çocuklu. Yani elbette geçip gidecek bu durum. Sadece biraz sabır ve moral...
Çok teşekkür ederim canım...Allah size de, o kişiye de aynı acıları yaşatmasın...Çoğuyla mutlu mesut ve sağlıklı olsun ömür boyu...İnşallah canım en hafif şekilde atlatırız bu durumu...

Son düzenleme:
Allah sevdiğini sana bagıslasın canım yasadıkların çok zor okurken benim bile gönül telim titredi Rabbim yasadıklarını telafi edecek nice mutluluklar getirsin ömrünüze inşAllah

Allah sevdiğini sana bagıslasın canım yasadıkların çok zor okurken benim bile gönül telim titredi Rabbim yasadıklarını telafi edecek nice mutluluklar getirsin ömrünüze inşAllah

Allah razı olsun canım....güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...Rabbim hayatınında mutluluğu hiç eksik etmesin inşallah

Allah acil şifalar versin. İnşallah tez zamanda iyileşir ve hayatınızı birleştirirsiniz. Her zaman sevdiğine destekçi olmalısın. En büyük moral kaynağı sensindir eminim...

Allahtan acil şifalar diliyorum. bu aşamada yanında olamasanız da nişanlınızın hayatında olduğunuz ve duygularınızla destek olduğunuz için çok şanslı. herkesin desteği önemli tabi ama insanın hayatını birleştireceği kişiden aldığı destek en büyük iyileştirici diye düşünüyorum. siz birbiriniz için elinizden geleni yaptıkça Allah da sizin yanınızda olacaktır. tez zamanda bu sıkıntılı günleri atlatmanız dileğiyle...

Allahtan acil şifalar diliyorum. bu aşamada yanında olamasanız da nişanlınızın hayatında olduğunuz ve duygularınızla destek olduğunuz için çok şanslı. herkesin desteği önemli tabi ama insanın hayatını birleştireceği kişiden aldığı destek en büyük iyileştirici diye düşünüyorum. siz birbiriniz için elinizden geleni yaptıkça Allah da sizin yanınızda olacaktır. tez zamanda bu sıkıntılı günleri atlatmanız dileğiyle...

Çok teşekkür ederim canım..Allah razı olsun.....yanında olamasamda kalbin onunla...Oda bunu biliyor ve daha çok güç aldığına eminim...Rabbim kimsenin başına vermesin....

ALLAH şafi ismiyle şifa versin..
Çok teşekkür ederim canım...Allah razı olsun..Amin canım...
gecmis olsun allah acil sifalar versin insallah tez zamanda hersey yoluna girer
Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun...İnşallah canım tek dileğimiz bu.

rabbim yardımcısı olsun dilerim tez zamanda şifa bulur..
alınan kitleler neresinden alındı?

çok geçmiş olsun..Allah kimsenin başınada vermesin sizde dahil..yani çok zor bir durum..üzücü..sabırda diliyorum ayrıca..inşallah doktorun dediği olur ne diyelim.çocuklara karışırsınız:emir_bebek: .evlilik içinde kendini üzdüğünü tahmin ediyorum sakın canını sıkma..nasılsa evlilik geç olsada sizin birlikteliğiniz devam ediyor:nazar: ondan kendini üzme çok..geçmiş olsun tekrardan..:71:

Back
X