Demekki tekrar iletişime gecmek istiyor.bunda garipsenecek bir durum yok.Yo değilim.
Benim öyle bir beklentim yok nerden çıkarttiniz.
Moralim bozuk, kendiside bahsettiğim gibi hic benimle iletişime gecmeyen birisi. bugün yazinca anlam veremedim.
Telefondan giriyorum, konuyu düzenlerken silmişimKim ay
sizin kv ile hamur işi muhabbetinizi bildiği için ve sizde pek yapmnadığınız için sizi kıskandırmak için yapmışMerhaba hanımlar
Dert değil benimki, sadece fikrinizi almak istedim.
Bugün bi konu açmıştım malum moralim baya bozuk.gelen vurmuş giden vurmuş hesabı, ben artık kimsecikleri çözemez oldum:)
Eltim en son anneler gününde bana yazmisti. o zamandan bu zamana hic yazmaz cani sagolsun.
Bugün nedense yaptigi hamur isini bana yollayip sakasina buyur gel diyesi tuttu şunu pişirdim bunu yaptım.(ayri ulkelerdeyiz)dialog halinde benimle olmadigindan sasirdim eşimde çok sasirdi
Bana cok garip geldi. ben aylarca hic tınlamicam özel gün bayram demicem, kaza gecirdi gecmis olsun demicem. ama birden yaptiklarimi ona yollayasim tuttu.
(Kv ile o gün konusurken eltimde vardi. benim hamur isi yapmami kv cok begendibizde pek hamur isi yapilmaz bende kendimce cabaliyorum 1 yasinda oglum var.ovdu aferin kimse anasin karninda ogrenmedi seninkide guzel olur diye motife etti eltimde yanindaydi sesi geliyodu arada yorum yapiyodu)
Siz böyle sizi aylarca önemsemeyen ama birden yediğini sizinle paylaşan insanlara karsi nasil yaklasirsiniz? hicbirsey yokmus gibimi yoksa mesafeli mi?
Bizim ailede pek yapılmaz doğru. ben evlendiğimdrn beri baya baya yapıyorum buda kv cok hosuna gidiyor.bizde bir bucuk ay kaldılar geri döndüğündr herkese neler yaptigimi yemeklerimi övmüs kulagima geldi o konuda hersey olumlu yani.sizin kv ile hamur işi muhabbetinizi bildiği için ve sizde pek yapmnadığınız için sizi kıskandırmak için yapmış
çok açık ortada
ben anlamadım ayrı ülkelerdeyiz demişsiniz
hamur işi yolladı demişsiniz biz kayınvalidedeyken o da ordaydı demişsiniz
ya da benim zaten kafam feci dağınık o yüzden konuyu tamamen çorbaya çevirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?