aylardir bekledigin an geldi catti ama:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
2 aydir burun ameliyati olmayi bekliuorum.bugun tahliller anestezi falan hersey olumlu tam yarin ac gel.falan diye konusurken dudagimda hafif bir ucuk baslangici fakredildi ve doktor erteleyebilirik.dedi ama.sen yinede ac karnina gel sabah dedi son kez bakicam ucuga dedi..ama yeni yeni basliyor ucuk galiba belli bile degil sanki dikkayli bakilmadikca...simdi ben bu ucugun yayilmasini durdurmaliyim ama nasil..doktor krem surme tetikleyebilirsin dedi...bilduginiz etkili yontemler varmi ucugun yayilmasini engellemek icin bide agzimin icinde ufacik aft var ilerliyor bunu gormedi doktor:( sabahs kadar bunlara dur demeliyim nolur bana biseylrr deyin...1 ay daha beklemek istemiyorum.gerci gec olsun guc olmasin ama care ariyorum.yarina kadar nolur yardim edin..admin konunu tasimayin lutgen co caresizim

Tahta kaşığı ısıtın ocakta sürün ucuga . Eskiler hep böyle yapar

Bazıları da sadece ucuga doğru tutarmış bilmiyorum ben genelde degdiririm ruj sürerler kuru katı krem sürerler

Bazıları da sadece ucuga doğru tutarmış bilmiyorum ben genelde degdiririm ruj sürerler kuru katı krem sürerler
tahta kasigi okudum simsi burda ama bazilarida ucuga buz iyidir diyorlar hangisini yapicam ben:(

Kaşık o uçuğu yakmaz mı kız o kadar ameliytı beklerken doktor dudağada el atalım demesin:KK48:

Şu saatten sonra ne yaparsan yap sabaha yok olmaz o uçuk.
Neden bu telaş, biraz daha bekle bu kadar beklemişsin.
Ters birşey olsa daha mı iyi?

Narkoza alerjim olduğunu ameliyat sırasında öğrenmiştim, burun ameliyatı diyip gecme masada kalabilirsin. Şu an bi şey yapma yarın o Aft'ı da göster doktora gerekirse bekle bir ay, canından önemli mi?

2 aydir burun ameliyati olmayi bekliuorum.bugun tahliller anestezi falan hersey olumlu tam yarin ac gel.falan diye konusurken dudagimda hafif bir ucuk baslangici fakredildi ve doktor erteleyebilirik.dedi ama.sen yinede ac karnina gel sabah dedi son kez bakicam ucuga dedi..ama yeni yeni basliyor ucuk galiba belli bile degil sanki dikkayli bakilmadikca...simdi ben bu ucugun yayilmasini durdurmaliyim ama nasil..doktor krem surme tetikleyebilirsin dedi...bilduginiz etkili yontemler varmi ucugun yayilmasini engellemek icin bide agzimin icinde ufacik aft var ilerliyor bunu gormedi doktor:KK43: sabahs kadar bunlara dur demeliyim nolur bana biseylrr deyin...1 ay daha beklemek istemiyorum.gerci gec olsun guc olmasin ama care ariyorum.yarina kadar nolur yardim edin..admin konunu tasimayin lutgen co caresizim
Uçuğun yayılmasını durdurmak sorun değil bunu halledersin ama sinir hücrelerinde yerleşik olarak bulunan herpes simplex'in bağışıklık sisteminin düşmesinden kaynaklı olarak ortaya çıktığını göz önüne alırsak cidden yarın ameliyat olmak istediğine emin misin? Bence bir daha düşün.

Tabiki hiç birşey yapma,orda virüs var ve ameliyat bölgene bulaşabilir.sen bunu önleyemez sadece baskılarsın ama virüsü yok edemezsin.yani asla böyle bir hata yapma...ayrıca uçuk ve aft varsa demekki bağışıklığın baya düşmüş,vitamin kullanmanı tavsiye ederim bir dahaki tarihe kadar

Kaşık o uçuğu yakmaz mı kız o kadar ameliytı beklerken doktor dudağada el atalım demesin:KK48:

Yok artık kendine işkence yapmayacak arkadaşım

Eskiler bunu çok soyler o zamanda krem ilaç vs olmayan zamanlardan gelen bilgi ben hep yaparım çıkınca gayet de iyiyim elhamdülillah yanık çirkinlik vs bisey yok

tahta kasigi okudum simsi burda ama bazilarida ucuga buz iyidir diyorlar hangisini yapicam ben:KK43:

Bak biz gocmeniz bizde bunu derler Karadenizli arkadaşlarım var nineleri dermiş bunu üniv zaza arkadaşım vardı doğulu onlarda da varmış yanı demek ki eski bisey bende çıkınca yapıyorum bisey de olmadı sen bilirsin buz bilmiyorum ama bilnedigim seye de yok olmaz falan demem fikrim de yok olabilir de sonuçta doğal şeyler ben kaşığı denediğim icin yazdım geçmiş olsun

Ucuga vectavir cok iyi geliyor ama siz siz olun drunuzun sozunden cikmayin.burnumu yaptircam diye baska zararlar vermeyin kendinize.

Back
X