aylardir bekledigin an geldi catti ama:(

Tabiki hiç birşey yapma,orda virüs var ve ameliyat bölgene bulaşabilir.sen bunu önleyemez sadece baskılarsın ama virüsü yok edemezsin.yani asla böyle bir hata yapma...ayrıca uçuk ve aft varsa demekki bağışıklığın baya düşmüş,vitamin kullanmanı tavsiye ederim bir dahaki tarihe kadar
uzuldum of of cok sanssizim

Ben uçuk başlangıcında hemen tahta kaşık ısıtıp hafif ucuna bastırıyorum yanma vs olmuyor uçukta çıkmıyor hemen sönüyor.

A
2 aydir burun ameliyati olmayi bekliuorum.bugun tahliller anestezi falan hersey olumlu tam yarin ac gel.falan diye konusurken dudagimda hafif bir ucuk baslangici fakredildi ve doktor erteleyebilirik.dedi ama.sen yinede ac karnina gel sabah dedi son kez bakicam ucuga dedi..ama yeni yeni basliyor ucuk galiba belli bile degil sanki dikkayli bakilmadikca...simdi ben bu ucugun yayilmasini durdurmaliyim ama nasil..doktor krem surme tetikleyebilirsin dedi...bilduginiz etkili yontemler varmi ucugun yayilmasini engellemek icin bide agzimin icinde ufacik aft var ilerliyor bunu gormedi doktor:KK43: sabahs kadar bunlara dur demeliyim nolur bana biseylrr deyin...1 ay daha beklemek istemiyorum.gerci gec olsun guc olmasin ama care ariyorum.yarina kadar nolur yardim edin..admin konunu tasimayin lutgen co caresizim
asiklovir krem al kullan ama uçuğun da bir suresi var naparsan yap maalesef

Uçuğa sebep olan virüs herpex simplex adında bir virüstür ve vücuda bir kez girdi mi ,bağışıklığın düştüğü zamanlarda çıkar ortaya.sizin bağışikliğınız düşükken kuçük ta olsa viral bir enf.varken anesteziyi riskli görmüş olabilir dr.unuz.

Uçuğa sebep olan virüs herpex simplex adında bir virüstür ve vücuda bir kez girdi mi ,bağışıklığın düştüğü zamanlarda çıkar ortaya.sizin bağışikliğınız düşükken kuçük ta olsa viral bir enf.varken anesteziyi riskli görmüş olabilir dr.unuz.
dogrudur canim.sansim yokmus:(

Bak biz gocmeniz bizde bunu derler Karadenizli arkadaşlarım var nineleri dermiş bunu üniv zaza arkadaşım vardı doğulu onlarda da varmış yanı demek ki eski bisey bende çıkınca yapıyorum bisey de olmadı sen bilirsin buz bilmiyorum ama bilnedigim seye de yok olmaz falan demem fikrim de yok olabilir de sonuçta doğal şeyler ben kaşığı denediğim icin yazdım geçmiş olsun
Tahta kasik degilde bende cay kasigi metal onunla isitip dedigin gibi cok yakmiycak sekilde babannem hizlica bas cek derdi oyle yaparim hep yayilmaz tabiki gecmez ama fazlalasmasini onlersin

Bak biz gocmeniz bizde bunu derler Karadenizli arkadaşlarım var nineleri dermiş bunu üniv zaza arkadaşım vardı doğulu onlarda da varmış yanı demek ki eski bisey bende çıkınca yapıyorum bisey de olmadı sen bilirsin buz bilmiyorum ama bilnedigim seye de yok olmaz falan demem fikrim de yok olabilir de sonuçta doğal şeyler ben kaşığı denediğim icin yazdım geçmiş olsun
Tahta kasik degilde bende cay kasigi metal onunla isitip dedigin gibi cok yakmiycak sekilde babannem hizlica bas cek derdi oyle yaparim hep yayilmaz tabiki gecmez ama fazlalasmasini onlersin

Ucuk deyip basite alarak söylediğiniz şeyler benim tam 3 haftamı aldı 5 sene önce hala etkisinden kurtulamam ucuk cıkınca aklıma gelir hep. Bana ruj sür sabaha geçer dediler sürdüm ve tüm cenemde dudak çevremde ucuklar cıktı yemek yiyemedim pipetle su corba içiyordum evden dışarı cıkamadım kısaca siz siz olun sacmalamayın kocakarı yöntemleriyle. Doktora gidin ilacınızı alın. Burun amelyatınıza gelince doktor yapalım dese bile sizin ertelemeniz lazım direnciniz düşmüş. Umarım gönlünüzce olur sağlıcakla kurtulursunuz

Back
X