Aylardır cozum yolu bulamıyorum yardımınıza ıhtıyacım var fıkırlerınız !!!

sanada yollicam linki su 10 dak bekleme olmasa daha iyi olcakti :52: bugün uyur kalirsam yarin mutlaka yollicam söz :34:

birde oglanin agzindan dinleyin niye sildi beni diye delleniyo :52::52::52:

Anzer_bali ya ben attım canım sen 10 dakika daha bekleme diye. Teşekkürler :)

adam resmen demiş"etrafımda çokkız vardı, sana sıra gelmedi" diye... kayıt dondururuca "elde bitek bu var" olmuş. Evet yedektesin bencede uzak durmanda fayda var. Başka birini bulunca muhtemelen bırakacak seni. Ayrılınca gene gelecek sana bu döngü böyle devam edip gidecek. Yani sadece boşta kaldığında sana gelecek,birini bulunca gidecek yıpranan sadece sen olacaksın.. bunu kabul etmemelisin.

En son 2 ay onnce bu maili atmis .sadece merak ettigim beni neden sildigin .kotu bi niyetimde yoktu aslinda.sanki bi an bi bosluktaydim.facedeki kizlarin hepside arkim .benim sana karsi hissllerim su gibi beraak. benim sana karsi hislerim su kadar berrak.. beni yalnis tanimani anlamani istemem.. kusur ihsan ettiysek affola.. fetmek buyukluktur bunuda unutma ben bi hata yaptim sende affet. buyukluk sende kalsin.

Ne edebiyat...Bırak o arkileriyle(!) kanki kanki takılsın,buyukluk falan da sende kalmasın.

Yok cnmm atmicam cvp mail adresnde sildim zaten.anlayamadigimm 2 sene snra eklyp nedesn sewiyorum falan dedi sewmedgnide biliorum acaba bnle makarami yapti ?

Evet,burdan bakınca öyle gözüküyor.

Son düzenleme:
bırak onuda hayatına bak
teyzenden uzak dur
ölüyorum aşkından desede inanma
bence onun aklı belli nerde

Seni kekliyo..

Sende bi çakma Tarkan gördün diye bu kadar yelkenleri suya indirme..

Herşey tip değil..

Back
X