aylardır hamile kalmayı bekleyenler:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yett
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
7
0
86
46
Muğla
merhaba arkadaşlar 6.ayımıza girdik ama bebiş yok:( çok canım sıkılıyor.her ay test ama sonuç negatif bu ay yine adetim bir hafta gecikti ama yine adet olacak gibiyim yine test aldım ama sanırım yine üzülücem...

Canim umidini kesme Allaha birak ve stres yapma.Elbet sende birgun anne olucaksin.Sadece sabretmen gerekiyo her guzel seyin bir zorlugu vardir canim.Insallah en kisa zamanda sende hamis kalirsin..

canım üzülme bak ben de 9 aydır bekliyorum Allah herkese hayırlısını versin, sen dr a gittin mi hiç?

bende 6. ayıma girdim canım malesef yok ama ben sabırla bekliyeceğim inşallah birgün bende burdan hamiş olduğumu ilan edeceğim senden ümidini yitirmr canım allah büyüktür

hiç birimiz üzülmeyelim kızlar.Sonuçta bu işler nasip kısmet işi olucaksa eğer birgün elbette alıcaz kucaklarımıza yavruşlarımızı.bu bekleyiş hiç kolay değil ama bi yerlerde bize gelmeyi bekleyen melekler olduğunu bilmek bile rahatlatıyor beni

kızlar bende 10 aydır bekliyorum eşim ve ben hertürlü testleri yaptırdık ama normal çıktı.ama hala tık yok.

kızlar bende 10 aydır bekliyorum eşim ve ben hertürlü testleri yaptırdık ama normal çıktı.ama hala tık yok.

benim eşimin ablasıda hiç bir problem yokken 7 sene hamile kalamamış ama sonra arka arkaya 2 tane doğurdu.diyorumya kısmet işi sabretarkadaşım eğer sorun yoksa eninde sonunda olur inşallah

merhaba arkadaşlar 6.ayımıza girdik ama bebiş yok:( çok canım sıkılıyor.her ay test ama sonuç negatif bu ay yine adetim bir hafta gecikti ama yine adet olacak gibiyim yine test aldım ama sanırım yine üzülücem...

AL BENDENDE OKADAR 8 AYADA BEN GİRDİM İNŞALLAH BU AY GÖRMEM DİİCEM AMA GÖRCEEMİ DÜŞÜNÜOM KISACASI İNŞALLAH BİDAHAKİ AYA KIZLARRRRRRRRRR ALAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

kızlar lütfen takmayın bende 8 aylık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmuyodum suan 1.5 aylık hamileyim ve 2 ayda bir adet görüyodum ayrıca asırı iltihap vardı ve hiç umursamıyodum olur nede olsa rabbim nasip edecekse olur diyodum ben inanıyorum rabbim hepinize en yakın ve en güzel zamanda cocuk verecek nolur sıkmayın canınızı cok öpüyorummmmmmmmmmmm

hehehe kızlar sizler aylardan mı sıkıldınız benim 3 yıl olacak daha çooooooooooooooooooook bekleyenler var,hiç stres yapmayın ben daha yeni yeni stres yapmamaya başladım düşünün hala tık yok ve eşimde varikosel çıktı allah tan hayırlısı isteyin ve kimsenin lafına bakmayın ve takmayın allah ın izniyle hepimiz anne olacaz yazılmadıysa kaderimiz demekten başka bişey diyemeyiz.a.s.

bide ne kadar erken tedavişye başlarsanız o kadar iyi dk lar 1 yıl dolmadan tedaviyi gerek görmüyor ama siz tedavide ısrarlıysanız 1 yıllık evliyiz diyinyerimseniben

benım 32ay oldu :roflol: temmuzda nasıpse 3 yıl ama inşaallah okadar beklemem sizde inş. tez zamanda kucagına alırsınız tatlı bebişleri

bende 6 aydır uğraşıyorum, adet günlerim hep düzelidir kontrole gitiim herhangi bir olumsuz durumum da yok, eşim erken olduğu için doktor lafı ettirmiyor ama bana kalsa onu hemen bugün doktora götürür bir problem varsa tedaviye başlatırım, olmayacaksada en azından ona göre hazılrarım kendimi.. nasip işte Allah hepimize sabır ve tez zamanda hayırluı evlatlar nasip etsin, tek değiliz dualarımızla birbirimize destek olalım...

bende 10.ayimi devirdim ama bendede tik yok.gerci benim sizden farkim pcoslu olmam arkadaslar.ben bile ümitle bekliyorsam lütfen ama lütfeeeeennnnnnn moralinizi bozmayin.hayirliysa zaten allah o duyguyu bizlere yasatacaktir

benimde 2 ay oldu
daha çok erken ama ben yinede doktora gittim
doktorda erken olduğunu söyledi
ama benim içinde bir endişe var
rahimde ilthap varmış ondan olmuş olabilir dedi
şuan ilaç tedavisindeyim haftaya tekrar gidicem
hayırlısı diyorum artık
beklemekten başka yapacak bişey yok
herzaman istediğimiz şeyler hemen olmuyoo
ama fazla aksatmadan biranönce gidin nedenini öğrenin derim

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay dedğin nedirki gelir geçer
peki 6 yıla ne demeliiiiii
halimize şükredelim arkadaşlar beterin beteri var

Bende prolaktin dışında bir sorun yok.
2 yıldır bekliyoruz yumurtlama ilacı(klomen) kullandım sıra aşılamada....

Nasibimizde ne zamansa o zaman gelecek bebiş. Biz fiili duaya devam edelim.

benimde 3 yıl bitti 2007 mayıs ta 6 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum, o zamandan beri de daha bişiy yok şimdilik.Doktorum da hiç bir sorun yok diyor ama demekki zor hamile kalıyorum diye düşünüyorum. inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bebişlerine

bende 10.ayimi devirdim ama bendede tik yok.gerci benim sizden farkim pcoslu olmam arkadaslar.ben bile ümitle bekliyorsam lütfen ama lütfeeeeennnnnnn moralinizi bozmayin.hayirliysa zaten allah o duyguyu bizlere yasatacaktir

bende de anı sorun war malesef arkadaşım ama artık gerçekten üzülmüyorum. üzülerek bu hastalığın beni yenmesine izin wermicem.7. aya girdik bizde yarın yine dr a gidicem bi an önce tedaviye başalmak istyorum bununla beraber adaçayı içmeye de başlıycam gerisi Allah'a kalmış o en doğru zamanı bilir bebişimle beni kavuşturmak içina.s.

Back
X