Aylardır uzaktan izlediğim ve sonunda açıldığım adam bana bunu söyledi

kalbiminsagkosesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
17
19
3
32
Herkese merhaba. Aylardır konuşmayı beklediğim karakterlerimizin çok uygun olduğunu düşündüğüm adamla sonunda cesaret edip tanısmaya çalıştım ama bana verdiği yanıt;
" Yeni insanlarla tanışmak ilgimi çeken bir konu değil. Etrafta oldukça çok sayıda ilginç insan var, biri mutlaka seni tanımak isteyecektir. Bol sanslar =) "

Sizce uğraşmalı mıyım? Tanıdığı insanlar onu yalnızlaştırmış ve her türlü sevme / nefret etme kotasını doldurmuş olabilir..

Herkese merhaba. Aylardır konuşmayı beklediğim karakterlerimizin çok uygun olduğunu düşündüğüm adamla sonunda cesaret edip tanısmaya çalıştım ama bana verdiği yanıt;
" Yeni insanlarla tanışmak ilgimi çeken bir konu değil. Etrafta oldukça çok sayıda ilginç insan var, biri mutlaka seni tanımak isteyecektir. Bol sanslar =) "

Sizce uğraşmalı mıyım? Tanıdığı insanlar onu yalnızlaştırmış ve her türlü sevme / nefret etme kotasını doldurmuş olabilir..

Uğraşmalı mıyım derken :KK53:

istemiyosa istemiyodur diye mi düşünmeliyim yoksa biraz emek verirsem akışı değiştirebilir miyim yani alt yazı geçtim

Seni istemeyeni sen hiiiiççç isteme. Emekmiş bırak sana emek versinler boş yere kimsenin bir tarafını kaldırma sonra verdiğin emek için pişmanım diye konu açarsın :)

Bol şanslar lafı çok çok ukalaca ve incitici..
Ava çıkmışsın gibi..
Sakın sakın duygusal boşlukları vardır, ıssız adam gibi filan düşünmeyin.
Ben bir kere yaptım bu hatayı, oradan biliyorum.

Kendine yapacağın iyilik buzgibi soğumak olsun.

Canım kibarca ben almayayım demiş

Back
X