Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

esmermavigoz

kafası karmakarışık bir kadın..
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
563
415
Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler

Ben evli değilim ama ev geçindiriyorum olur mu :110:
Ben ve iki kızım:KK59:

Esnaf daha zor değil mi
Hangi ay ne kadar gelecek bilememek
Plan yapamamak
Borca girememek
Esnafin geliri az olmaz ki kuzucum her turlu maasli adamdan daha cok kazanir zaten belli bir sure sonra insan onagoreplan yapmaya basliyor borca da daha rahat girebiliyor bence atiyorum memur adam ev alacak pesinati nasil denklestirsin?zor yani veya ara odeme yuklu miktar nasil yapsin?

Ona göre çalışacağım ve çalışmayacağım, evet eşimin geliri önemli ayrıca
O

Mesela kaptan dedik iyide maaşı var..nerden bulacan kuzum gaptanı hemencicik...hadi buldun diyelim iyimi çıkacak sence..yada onlar senimi bekliyor bizi bulsun diye...Kader diye bir gerçek var..Öğreneceksin...!

X