aylık korunma iğnesi ve gebelik belirtileri...

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba güzel hanımlar sizlere iki gündür beynimi mıncıklayan bir soru soracağim
adetimin 1. günü aylık korunma iğnemi oldum ilk 8 gün ilişki olmadı ama bende ilk gebeliğimde olan belirtiler var salam vs tiksinme göğüslerim aşırı şişti ve hassas ,bel ağrısı bunların hepsi ilk gebeliğimdeki erken belirtilerdi çok korkuyorum bu şekilde hamile kalan var mı ?

merhaba güzel hanımlar sizlere iki gündür beynimi mıncıklayan bir soru soracağim
adetimin 1. günü aylık korunma iğnemi oldum ilk 8 gün ilişki olmadı ama bende ilk gebeliğimde olan belirtiler var salam vs tiksinme göğüslerim aşırı şişti ve hassas ,bel ağrısı bunların hepsi ilk gebeliğimdeki erken belirtilerdi çok korkuyorum bu şekilde hamile kalan var mı ?
Şu aralar bir virüs var ortalık ta belirtileri hamilelik ile eşdeğer. Uyku yemekten tiksinme. Yahu ben sucuktan tiksiniyorum kebaptan yazarken bile içim fena oldu. Hamilelik de de etten tiksinirdim. Geçen metrobüste uyuya kalmışım rüyamda biri hanfendiiiii diye eko yapıyor du. Son durağa gelmişiz adam beni uyandırıyor. Öyle garip bir hastalık yani

Kimse yazmamış,üstte kalsın diye yorum yazıyorum zira hiç hamile kalmadım,
Psikolojiktir seninki,inşallah tabi

Şu aralar bir virüs var ortalık ta belirtileri hamilelik ile eşdeğer. Uyku yemekten tiksinme. Yahu ben sucuktan tiksiniyorum kebaptan yazarken bile içim fena oldu. Hamilelik de de etten tiksinirdim. Geçen metrobüste uyuya kalmışım rüyamda biri hanfendiiiii diye eko yapıyor du. Son durağa gelmişiz adam beni uyandırıyor. Öyle garip bir hastalık yani
ya oğluma hamile kaldığımda daha adetim bile gecikemeden aynı belirtiler vardı hatta göğüslerimle dalga geçiyorduk sonra hiç olmadı iğnede biliyorsundur hani başka korunulmuyor geri çekilme olmadı tedirgimin yaa

Kimse yazmamış,üstte kalsın diye yorum yazıyorum zira hiç hamile kalmadım,
Psikolojiktir seninki,inşallah tabi
ya çokk tirsıyorumm ki ben doğum masasında bile daha amile kalmıyıım diye dua etmiş adamım yani iki yıl kılıkırk yardım hamile kalmamak için

annemin arkadaşı spiralle ikiz hamile kalmıştı bunları düşündükçe daha kötü oluyorum

ya oğluma hamile kaldığımda daha adetim bile gecikemeden aynı belirtiler vardı hatta göğüslerimle dalga geçiyorduk sonra hiç olmadı iğnede biliyorsundur hani başka korunulmuyor geri çekilme olmadı tedirgimin yaa
Göğüs şişliği enteresan geldi evet. İğne garanti diye biliyorum ama yinede acil bir test yaptırın

Göğüs şişliği enteresan geldi evet. İğne garanti diye biliyorum ama yinede acil bir test yaptırın
bende iğneye güvendim işte ilk gebelikte resmen göğüslerim taş gibiydi taşıyamamıştim çok hassastı şimdi de aynısı erken gebelik belirtilerinede uyuyor eşim aldırmaktan yana değil öyle bi durumda naparım bilmiyorum

Igne ,hatta spuralle bile hamile kalan var ,test yaptir derim,
Insallah gonlune gore cikar sonuc

Vega affına sığınarak soruyorum konudan bağımsız, bu ikinci evliliğin mi yoksa ilk eşinle mi devam ediyorsun?

hamileysem ığne varken ne kadar sağlıklı olurki bebek sonuçta hormon var vucutta yüklü olan

Ilac kullaninminda doktor karar veriyor ,testler vs ,bi sorun olursa kurul karariyla kurtaj sinirini gecse bile alinabiliyor ,
Arkadasim 3 aylik igne ile gebe kaldi ,cok sukur bebegi cok saglikli ,

İnternette 3aylık aşı korunmak için okudum ama zararları varmış kilo alımı adet düzensizliği vs vs nasıl korunacak bu şey ya ben korkuyorum Doğumdan sonra hemen hamile kalmaktan ilaç içemem prezervatif sevmiyoruz öyle kafa karışık yani

Back
X