• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerinin kaybolması

Merhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
7. Hafta doktor kontrolünde bebeğimi ve kalp atışlarını gördük.
Bugün birden bire bütün gebelik belirtilerim kayboldu.
Normalde dokunduğumda bile ağrıyan şiş göğüslerim bi anda yumuşacık ve ağrısız hale geldi.mide bulantısı ve yanması geçti
Sizden bunu yaşayan var mı. Endişelenmeli miyim
Merhaba aradan zaman geçmiş fakat sormak isterim bende 10.haftaya girdim ve bir den tüm belirtilerim kesildi göğüslerim dediğiniz gibi söndü bir gün önce olan bulantım aniden kesildi sanki o zorlukları yaşayan ben değilmişim gibiyim çok tedirgin oldum yazdıklarınız bana umut oldu umarım problem yoktur 😞

Merhaba aradan zaman geçmiş fakat sormak isterim bende 10.haftaya girdim ve bir den tüm belirtilerim kesildi göğüslerim dediğiniz gibi söndü bir gün önce olan bulantım aniden kesildi sanki o zorlukları yaşayan ben değilmişim gibiyim çok tedirgin oldum yazdıklarınız bana umut oldu umarım problem yoktur 😞
Hiçbir şekilde korkmayın.9.haftadan itibaren belirtilerin kaybolmaya başlayacak.doktorum normal oldugunu söyledi.sizin de haftanız belirtilerin kaybolacağı haftadasınız.bu belirtiler ilerleyen haftalarda bi gelip bi gidecek ama hiçbir zaman ilk haftalardaki gibi yoğun olmayacak.biz şu an 17. Haftadayız. İçinizi rahat tutun

İnşallah bu belirti kaybolması normaldir benim acıkmam sabah aç uyanmam bile geçti 1günde çok tedirginim kontorülme daha 10 gün var galiba dayanamayıp doktora gidip bi kalbini dinlemek isteyeceğim :( çok endişeliyim

İnşallah bu belirti kaybolması normaldir benim acıkmam sabah aç uyanmam bile geçti 1günde çok tedirginim kontorülme daha 10 gün var galiba dayanamayıp doktora gidip bi kalbini dinlemek isteyeceğim :( çok endişeliyim
Merhaba kaç haftalık gebesiniz.benim 9 haftadan itibaren bütün belirtilerim bir anda kayboldu.sabah bi uyandım sanki hamile değilim.ağrıdan bulantıdan beni delirten midem hamilelikten önceki haline dönmüştü.göğüslerimin şişi indi ağrı geçti.
korkmayın bunlar normal.ben de çok korkmuştum hatta gidip beta hcg baktırdım.
ben bugün 20. Haftaya girdim.vücut gebelik hormonlarına alışıyor.içinizi rahat tutun bişey yoktur

Merhaba kaç haftalık gebesiniz.benim 9 haftadan itibaren bütün belirtilerim bir anda kayboldu.sabah bi uyandım sanki hamile değilim.ağrıdan bulantıdan beni delirten midem hamilelikten önceki haline dönmüştü.göğüslerimin şişi indi ağrı geçti.
korkmayın bunlar normal.ben de çok korkmuştum hatta gidip beta hcg baktırdım.
ben bugün 20. Haftaya girdim.vücut gebelik hormonlarına alışıyor.içinizi rahat tutun bişey yoktur
9+3 teyim. Dün farklıydı bugün farklı resmen 🥹

9+3 teyim. Dün farklıydı bugün farklı resmen 🥹
Bende de aynısı oldu ve bende de 9 haftadan sonra oldu.isize tavsiyem mideniz iyiyken gidin canınızın istediğini yiyin.bunlarla canınızı sıkmayın.belirtilerin kaybolması kötü bişey olacak anlamına gelmiyor☺️normal bi süreçten geçiyorsunuz.bu belirtiler bi geliyo bi giidiyo normal yani

Back
X