Aylık Tembellik

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.668
498
Ya kızlar zaten biraz tembel bünyeli bir insanım bu regl günlerinde hiiiç bir şey yapamıyorum
okul var ödev var hiçbir şey yapmadım son iki gündür pc oyna tv izle yan gel yat her ay aynı şey her ayın bi haftası kılımı kıpırdatmıyorum öyle oturduğum yerden stres yapıyorum şaka gibi
siz nasıl teşvik ediyorsunuz kendini böyle günlerde?

Takma kafana
Gitmeye mecbur olduğun bir işin olduğunda tembellik sökmeyecek zaten, şimdi tadını çıkar =))

Takma kafana
Gitmeye mecbur olduğun bir işin olduğunda tembellik sökmeyecek zaten, şimdi tadını çıkar =))
aslında işim bu :) bana bunun için maaş veriyorlar kendimi eğitmem lazım zaten o yüzden vicdan yapıyorum
ve yüksek lisansı halletmek zorundayım

aslında işim bu :) bana bunun için maaş veriyorlar kendimi eğitmem lazım zaten o yüzden vicdan yapıyorum
ve yüksek lisansı halletmek zorundayım

O zaman değişir işler =))
Benim yaptığım gibi yapacaksın ; hadi Attraenteeeeeee yayıldın ama ayıptır bir gayret diyorum kendi kendime, işe gitmeyipte ne yapacaksın ki avare misin sen diyorum sabahları kalkarken, böyle kendi kendime konuşuyorum, eşim delirdiğimi düşünüyor bu aralar =)))

:)) güzel taktik

Ben tüm ay öyleyim ya.
Yanındakine tembihliyorum. Sunu yapıcam kalk yap de bana diye.
Kalk yap derse kavga çıkarıyorum sanane diye ama o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…