Bdv ye yeni konular geliyor desenize.İnsan hakları , kadınların savunma gücü kimin umrunda.Şeriat , rte diye başımızın etini yiyorlar ya . Bunlara ses çıkarmayıp alkış tutan kadın çok , onlar düşünsün. Hiç umrumda diil
Bdv ye yeni konular geliyor desenize.İnsan hakları , kadınların savunma gücü kimin umrunda.Şeriat , rte diye başımızın etini yiyorlar ya . Bunlara ses çıkarmayıp alkış tutan kadın çok , onlar düşünsün. Hiç umrumda diil
Din nikahıyla evlenen ve bunuda normal gören ailelerde var , ve mal paylaşımını dinin emirlerine göre paylaşanda var eğer bunlara razı gelmesen dinden çıkarsın diyenler yine erkekler
Buna ne kılıf bulacaklar çok merak ediyorum doğrusu. Dinim gereği evleniyoruz biz , laik düzen bize bu hakkı vermiyor !Fuhuşun adını mute nikahı, faizin adını kar payı koymuşlar; arada geçinip gidiyorlar. Eleştirdin mi de kafir takıyorlar, fasık takıyorlar adını.
ee tabiri caizse dost hayatı yaşayanlar ne olacak bu durumda?
Bir de imam nikahini resmi nikahtan cok onceye alan tayfa var.Bunlarda benim cevremde gordugum ki her yerde boyledie muhafazakar gecinen kapali tayfasi oluyor.Ogretmen cevremde o kadar denk geldim ki.Imam onaylayinca hersey mubah oluyomus :) Bunlar yapinca dinen artik helal oluyor.Olan yine bize olup,bizler tüüü Allahinn kafirleri oluyoruz.
Bir gariplik var bu iste ya.
sadece bumuu modernleşmenin adı altında evlilerle beraber olmalar adamın resmi nikahlı eşi var ama yattığı ve dost tuttuğu sürüyle kadın..ne resmi nikah nede dini nikah ama yıllarcaberaber yaşayıp çocuk sahibi olanlar var kii sıkıldıklarında başkalarına gidenlermi dersin yani var oğlu varr..ali ağaoğlu evli ama sevgilileri karısının kumaları oo sürüyle petek ertüre..bunlardan biri..Bir de imam nikahini resmi nikahtan cok onceye alan tayfa var.Bunlarda benim cevremde gordugum ki her yerde boyledie muhafazakar gecinen kapali tayfasi oluyor.Ogretmen cevremde o kadar denk geldim ki.Imam onaylayinca hersey mubah oluyomus :) Bunlar yapinca dinen artik helal oluyor.Olan yine bize olup,bizler tüüü Allahinn kafirleri oluyoruz.
Bir gariplik var bu iste ya.
yok bu devirde dost hayatı yaşayanlar modern statüsüne giriyor..ee tabiri caizse dost hayatı yaşayanlar ne olacak bu durumda?
sanki herkes resmi nikahla yaşıyormuş gibi :) sadece dini nikaha sonuna kadar karşıyım. malesef bunu kendi uçkuru için kullanan adamlar var kabul. ben önce resmi nikah, sonra dini nikah yaptım. zaten dini nikahı kıyan hoca evlilik cüzdanını görmeden kıymam dedi.yok bu devirde dost hayatı yaşayanlar modern statüsüne giriyor..
ortaya birileri bir taş atıyorr hurra saldırıyoruz bacım seviyoruz saldırmayıı..bir sürü örnek var al özgü namal nikahsız çocuk doğurdu ha adam soyadını verecekmişş yani aile olma merfumu yok 1 sene sonra hadee başka sevgililere uçmak varr..sanki herkes resmi nikahla yaşıyormuş gibi :) sadece dini nikaha sonuna kadar karşıyım. malesef bunu kendi uçkuru için kullanan adamlar var kabul. ben önce resmi nikah, sonra dini nikah yaptım. zaten dini nikahı kıyan hoca evlilik cüzdanını görmeden kıymam dedi.
dini nikahlı resmi nikahsız yaşamak cezalandırılıyorsa, hiç nikahsız olmak ta cezalandırılmalı bu durumda. düz mantık
aman kakao çok şey söyleyesim var da bu aralar susmayı tercih ediyorum.ortaya birileri bir taş atıyorr hurra saldırıyoruz bacım seviyoruz saldırmayıı..bir sürü örnek var al özgü namal nikahsız çocuk doğurdu ha adam soyadını verecekmişş yani aile olma merfumu yok 1 sene sonra hadee başka sevgililere uçmak varr..
sus bacım sus anlatsanda anlayan yok zatii fevzioğlu çıkar bik bik konuşur..şu anda yabancı ülkelerde isteyene belediye nikahı var isteyene kilise nikahı ve her iki nikahda kadın hakları koruma altında yani kanunlar ona göre düzenlenmiş.. dedim ya ortaya atarlar bir taşaman kakao çok şey söyleyesim var da bu aralar susmayı tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?