Ayna ayna söyle bana

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
Ayna ayna söyle bana senden guzeli varmı bu dunyada :kedi:

sdc12851.jpg

sdc12846.jpg

sdc12843.jpg

Doğusunu isterseniz paylaşma konusunda tereddutte kaldığım bir çalışma oldu bu, cunku ilk olarak beni surekli sinir eden portmantomun aynasına uygulamak istemişdim bu guzelliği.
Fakat kendisinin ebatı baya buyuk olduğundan riske atmak istemedim.
Banyo aynasında bir deneyeyim bakayım ona göre fikir geliştiririm diye duşundum ve banyo aynamı ufak bir operasyondan geçirdim süprizzzzz
Kenarlarında kararmalar başlayınca gözume çok batar olmuştu.. Şimdiki halini görunce neden daha önce yapmadım diye hayıflandım açıkçası. :olmaz:

Bu guzelliğin nasıl ortaya çıktığına gelince;
ilk olarak aynamın işlem yapmayacağım kısımlarını koruma altına aldım. orta bölgeye jelatin, kenarlarada koli bandı çektim.
Daha sonra, kenarlara sırayla jel yapıştırıcı surdum uzerine akvaryum toprağını boş yer kalmayacak şekilde yaydım. hemen arkasından dondurucu spreyli sıktım. kumlar taş gibi doldu kaldı. sonra uzerine sprey vernik attım. deniz kabuklarını slikonla uzerlerine yapıştırdım ve en son olarak tekrar vernikledim. tum işlemler bittikten sonra koli bantlarını ve jelatini çıkarttım. zevki ve eğlenceli bir çalışma oldu ayrıca en fazla 1 saattimi aldı.
Dilerim beğenirsiniz hanımlar
opuyorumnanaktan

Tebrikler gerçekten kutlarım..

ınsan ev hanımı olunca ne yapsam diye düşünüyor evde değil mi?:)))))))))))))))

Ellerine sağlık::) süper..

ellerine saglık deniz kabukları benimde var yapmayı deniycem opuyorumnanaktan

Süperr olmuşş:lepi:
Ellerinize kollarınızaa sağlık valla çok yaratıcı bir fikirr kaydirigubbakcemile5

süper olmuşşş...
acaba malzemeleri nerden alınıyor bunların..yani jel yapıştırıcı,dondurucu...vernik de bildiğimiz vernik dimi..onların çeşitleri var mı?
hiç bilmiyourm da o konuları..

Back
X