ayna gibi parlayan kirmizi yuz :(

hd_08

icinde bir sen bulursun büyümüş anlamis yorgun..
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
192
10
38
19 yasindayim. Cildim cok yaglandi. Oyle boyle degil vicik vicik. Ve yuzumde kizarmalar meydana geliyor puturluklerde var.
Doktora gittim roaccutane verdi ama kullanmak istemedim.
Neden kaynaklandigini söylemedi yuzume bile bakmadi desem.yeridir.
Neden boyle oluyorm nasl yaglanmayi kizarikligi azaltbilirim yardiminiza ihtiyacm var

Her zamanki gibi okuyup cevap verilmiyor :)
Bu olay sadece bende var anlaşılan :

sen başka bi doktora da git bence canım
genelde sivilce tarzı şeyler karaciğerden kaynaklanır
cildiyede pek test yapmazlar direk ilaç verirler
bi dahiliyeye git

sen başka bi doktora da git bence canım
genelde sivilce tarzı şeyler karaciğerden kaynaklanır
cildiyede pek test yapmazlar direk ilaç verirler
bi dahiliyeye git

Teşekkür ederim cnm yarn ilk isim dahiliye ye gitmek olack

Cilt konusu hassas canm sen iyi bir doktor bul ve git. Smdi biz biseyler soylerz daha kotu olur falan , hassas cnku. Herkesde farkli etki gosterir bide. Sivilce olsa neysede kirmizilik farkli bisey...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorun verdigi isotrexinden sonra cildim kirmizi geziyorm kullanmıyorum. Iki aydır kirmiziyim. Psikoloji kalmadi bende

Doktorun verdigi isotrexinden sonra cildim kirmizi geziyorm kullanmıyorum. Iki aydır kirmiziyim. Psikoloji kalmadi bende

Gecmeyecek bisey oldugunu aanmiyrm kendini uzme canm. Arastir iyi bir doktor bul canm.

Gecmeyecek bisey oldugunu aanmiyrm kendini uzme canm. Arastir iyi bir doktor bul canm.

Tamam canm teşekkür ederim

cıldın neden kırmızı ? ılac derını soydu ondan mı yoksa sıvılceler var ondan mı ?

son gıttıgınde ılac tedavısıne baslamak ıstemesı aktıf sıvılcelerın yogunlukta oldugunu dusundurdu bana ?

bıraz daha acıklarsan belkı yardımım dokunur

Alnimda kucuk kucuk sivilceler var cok falza ve Kırmızı duruyor. Yanak bölgemde den ayni sekilde. Cenemde baya sivilce cikti kocaman kocaman. Cildim cok fazla yaglandi.
Alin ve yanaklarımda kizarikliklar oluşuyor.

Alnimda kucuk kucuk sivilceler var cok falza ve Kırmızı duruyor. Yanak bölgemde den ayni sekilde. Cenemde baya sivilce cikti kocaman kocaman. Cildim cok fazla yaglandi.
Alin ve yanaklarımda kizarikliklar oluşuyor.

peki neden tedavıye baslamak ıstemedınız?

eger goze alamıyorum dersenız cılt ıcın etkılı antıbıyotıkler var gıdıp ılk once antıbıyotıklerle denemek ıstıyorum olmazsa baslamak ıstıyorum dıyın bırde oyle bakın..

ayrıca cıldınızın yagını kontrol altına almalısınz.. bunun ıcın dermokozmetık eczanelerden http://www.clinique.com.tr/product/...nti-Blemish-Sivilce-Kart-Bakm-Seti/index.tmpl bu sete

ya da daha uygun olsun dersenız http://www.neutrogena.com/product/liquid+neutrogena-.do ve ya http://www.eczanemizde.com/?urun-4520-Neutrogena-Sabun-Acne---Prome.html

ve ya http://www.sebamedturkey.com/urun_s...sim=kategori_sol_10.png&ak=urunler.asp?grup=1 ( sebamed lıkıt face and body) bunlara ulasabılırsın..

ardından rosense gul suyu ya da aloe vera jel edının bu urunler kuruluk yaapar bunlarla nemını dengelemıs olursunuz..

Son düzenleme:

Saol cnm yardm ettigin icin cnm. Gul suyu bana iyi gelmedi ya :/ tekrar bi doktora gorunecegim. Mersinde yasiyorm. Adanaya gidiyorm doktora. Bakalm umarim iyi bi tedavi gorurum :)

Saol cnm yardm ettigin icin cnm. Gul suyu bana iyi gelmedi ya :/ tekrar bi doktora gorunecegim. Mersinde yasiyorm. Adanaya gidiyorm doktora. Bakalm umarim iyi bi tedavi gorurum :)

bende adanadayım:) tabı gorun dedıgım gıbı anıbıyotık senı bıraz rahatlatbılır

bende adanadayım:) tabı gorun dedıgım gıbı anıbıyotık senı bıraz rahatlatbılır

Bana nizoral isotrexin verdi. Iyi gelmedi. Biteral verdi. Ise yaramadi. Metrin verdi hc bi ise yaramadi. Smdi roaccutane dio. Bakalm inşallah bi sifa bulurm. Cok fazla artti. Kizariklik . Akne Rozasea ddi ama blmym. Daha 19 yasndaym. Hazirana kdr cildimde bi tane sivilce bile yoktu

Cildi yaglandıran önemli nedenleri biri hormonal ve cildi sık yıkamaktır.
Hormonalsa genellikle prolaktn ve tiroitten kaynaklanır
Cildinı sık sık yıkarsan buda yaglandırır
Deterjan içermeyen temizleyici kullanabilirsin

moral bozma aman dıyım.... ama ılla tedavı dıyorsa bence basla allahın her gunu ugrasmaktansa 6 ay sabretmek yerlıdır..

acne rosacea ıse rahatsızlık soyledıgım urunlerın hepsını gerı alıyorum sakın kullanma cunku sıvılceden cok farklı durum :26:

Zoretanin kullandm alerji oldum yuzum sisti. Roacotone de.aynisini yapar diye cok korkuyorum.

Akne rozasea dio ama tatmin olamadm bn cunku sivilcelerm var. Cildim yaglaninca kizariyorm.

Rabbim herkese sifa versin ya.

Adanada onerecegn doktor var mi

Hep giderim cok begendim diyecegim bir cildiyeci tanimadim henüz:/

Ama en son Yüzüncü yilda EPC diye bir hastane acildi orasi şimdiye dek en çok ilgilenen doktordu gerçi bir kere gittim..

Birde MEDLINE da Nalan hanim var o da iyidir ama hastane ek ücret çok alıyor tek sorun o:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Yok. Hic bi yarar goremedm.
Benim gittigim doktorada ek ucret veriyorum cnm. Doktora doktugum paraya acimiyorum bi etkisi olsa. Yasadigim yerde de iyi bi doktor bulamadm. Iyi bi cildiyeciye yok bizim Çukurova da :)

bir an başlıkta kendimi gördüm.30 yaşındayım ama sivilcelerim hala çıkıyor.cildim aşırı yağlı ve yanaklarım kızarıyor.dengesiz bir kızarıklık...

bir ara kullandığım yüz temizleme jeli yağlanmayı azaltmıştı ama o da bitti şimdilik bebek şampuanı kullanıyorum ama ne kadar yıkasam da yarım saat sonra yağdan parlıyor suratım.ergenliğim biteli yıllar oldu ama belirtileri anlaşılan ölene dek devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…