ayna problemi yardim

hayalee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
12
4
36
27
arkadalar ben aynada yakindan bakinca guzel gozukuyorum uzaklaşinca cok cirkin ama neden [FONT=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif] [/FONT]sizde [FONT=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif] [/FONT]boylemisiniz?? bilimsel[FONT=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif] [/FONT] aciklama[FONT=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]s[/FONT]i[FONT=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif] [/FONT] varmi bunun? [FONT=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif] [/FONT]simdiden yardimlariniz icin tesekkurler bide ben uzaktaki gibimiyim yakindaki gibimi?

aynada yakindan normalim uzaktan cok cirkin soru buydu sizde boylemisiniz bilimsel aciklmasi vrmi bu durumun?

Öyle yazmayı nasıl başardınnn

Soruna gelirsek yakından değil de bende uzaktan bakınca beğeniyorum kendimi...

aynada yakindan normalim uzaktan cok cirkin soru buydu sizde boylemisiniz bilimsel aciklmasi vrmi bu durumun?

Uzaktan çirkin bulduğun yer neresi mesela burnun mu ? Ağzın mı? Gözün mü? Kaşın mı?

Öyle yazmayı nasıl başardınnn

Soruna gelirsek yakından değil de bende uzaktan bakınca beğeniyorum kendimi...
Al benden de o kadar :) Uzaktan görünmüyor bi kusur birşey. Yakından, çil mil hepsi meydanda

on profildende guzel yan profildende beren aat gibi fotolarda ama aynada uzaktan kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…