- 29 Kasım 2014
- 10
- 2
- 86
- 37
- Konu Sahibi Butterfly0676
-
Masayı da avizeden dolayı değiştirmiyorumMasayı oradan kaldırma ihtimalin yoksa masa arkası güzel, konsolun üzerine koyduğunda kalabalık durabilir. Ben masa arkası diyorum. Ya da masa arkası çıplak dursun istemiyorsan canvas tablo düşünebilirsin
Masa arkasına derim, ortama derinlik katması açısından.Biraz fikir verin arkadaşlar şu aynayı bir yerleştirmek istiyorum
İki seçeneğin var zaten, o duvara ya tablo asacaksın ya aynayı koyacaksın, tablo arayamam o kadarda eşya yoğunluğu oluşturmak da istemiyorum diyorsan masanın arkasına koyacaksınBiraz fikir verin arkadaşlar şu aynayı bir yerleştirmek istiyorum
O zaman da oturma alanı daralıyorBüfeyi soldaki duvarın önüne alıp aynayı da büfenin üzerine asabilirsiniz
Masanın üstü saçma olmaz dimi
İki yerde bişey kalabalık olmaz mıCanınız masanın üzerine koymak istiyorsa koyun, ev sizin eviniz. Ama buradaki ayna, derinlik verme amacıyla kullanılmayacak kadar ufak gibi geldi bana fotoğraftan yanılmıyorsam. İkincil olarak da, sağ tarafta konsolun üstü boş kalmış olacak. Orası için bir çözümünüz var mı?
İki yerde bişey kalabalık olmaz mı
TeşekkürlerDoğru objeyi koyarsanız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?