• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynalara küstüm,dışarı çıkamıyorum...

Giz05

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
468
166
323
İzmir
Merhaba arkadaşlar, aslına ben dışarıdan bakıldığında hayata bağlı,güçlü birisi gibi duruyordum ama artık dayanamıyorum kendimle barışık rolleri yapmaya. 18 yaşındayım 1.62 boyundayim ve hayatim boyunca 62 kilonun altinda hic olmadim. Zayif olmak nedir bilmem. Giydiginin yakismasi nedir bilmem ve sinav stresiyle 81 oldum... Bu sene umiversiteye baslicam ve verecegim 3,4 kilo degil sonucta. Uzun zamandir sevgilim yok. Yuzumun guzel bulurlar ama kafam bu govdede minicik kaliyor. Tek yakistigna inandigim pantolonun aglri cozuldu. Uzun etek giysem o popo varya abovvv...bu gune kadar hep amaan ben boyle iyiyim,yuzum guzel gibi seylerle kendimi avuttum fakat sokaga ciknca etrafa bakinca kendimden utaniyorum... Cozum zayiflamak diceksiniz ama dedigim gibi 10 kilo bile isime yaramiyo...Evden cikmadan bunu nasil yapabilicem hem? İftarda az yiyorum yuruyuse cikiyorum gelince tekrar acikiyorum midemden nefret ediyorum ve anoreksiya falan olmak icin dua etmisligim var :(

spor salonu falan düşünebilirsin arkadaşım sonra uglyduck
arkadaşımızın açtığı konu var oradaki tavsiyeleri de uygulayabilirsin
allah yardımcın olsun:)

. Öncelıkle kafanda bıtırmelısın olayı . BEN ZAYIFLICAM . dersen eger beynınde yolu yarılamıs olursun..
kararlı ol . kk dakı dıyet yapan bır suru kadın var onlara katıl bır suru dıyet var . ve mutlaka spor yap

canım niye sıktın kendini bukadar. sınav dönemi kilolar gayet normal. emin ol üniversiteye gidince hepsini geri vereceksin gezmekten :) ilk önce mesele kilo değil, sensin. aynaya baktıgında neden çıkıntılara bakıyorsun. uyanır uyanmaz kalk aynada gözlerinin içine bak. rabbin seni eksiksiz yarattı ilk önce şükret. ve kilo işi sadece karar verme ve sabır işi maksimum 4-5 ayını alır. içindeki güzelliği sev. eski resimlerime baktıgımda ne tipsizmişim diyorum. ama o dönem bile hep sevmişimdir kendimi. bak kardeşim 1.55 boyunda ve 65 kiloydu. hep mutsuzdu. doktora gitti, pilatese gitti. 3 ay içerisinde 36 beden oldu. ama hala mutsuz. kendini sevmeyi ihmal etme

kilo dediğin nedir ki ! verirsin. yürüyüş yapıyormuşsun. yediklerine dikkat edip bir de egzersiz yaptın mı başlarsın vermeye. hatta yanılmıyorsam 80 kilo ve üzerindekilere bazı devlet hastenelerinde diyetisyen desteği bile var. olmasa bile dahiliyeye gidip bir tahlil yaptır. senin kilo almana sebep olan bir rahatsızlık mı var önce onu öğren. hayata bunları gerekçe gösterip yüz çevirmek olmaz. daha yaşın 18. sakın bu gereksiz düşüncelerle gününü geçirme. yok yere günlerini heba etme. gününü yaşa. 1saniyenin bile geri dönüşü yok çünkü.

Univ. İcin harcamalardan dolayi spor salonu masrafini ailem karsilamaz ki. Bu sefer karaliyim 3 gundur dikkat ediyorum bi bugun kacamak yaptim ama mesele iste eylule kadar yapabilcegim buyuk bi degisim://

kilo dediğin nedir ki ! verirsin. yürüyüş yapıyormuşsun. yediklerine dikkat edip bir de egzersiz yaptın mı başlarsın vermeye. hatta yanılmıyorsam 80 kilo ve üzerindekilere bazı devlet hastenelerinde diyetisyen desteği bile var. olmasa bile dahiliyeye gidip bir tahlil yaptır. senin kilo almana sebep olan bir rahatsızlık mı var önce onu öğren. hayata bunları gerekçe gösterip yüz çevirmek olmaz. daha yaşın 18. sakın bu gereksiz düşüncelerle gününü geçirme. yok yere günlerini heba etme. gününü yaşa. 1saniyenin bile geri dönüşü yok çünkü.

canım niye sıktın kendini bukadar. sınav dönemi kilolar gayet normal. emin ol üniversiteye gidince hepsini geri vereceksin gezmekten :) ilk önce mesele kilo değil, sensin. aynaya baktıgında neden çıkıntılara bakıyorsun. uyanır uyanmaz kalk aynada gözlerinin içine bak. rabbin seni eksiksiz yarattı ilk önce şükret. ve kilo işi sadece karar verme ve sabır işi maksimum 4-5 ayını alır. içindeki güzelliği sev. eski resimlerime baktıgımda ne tipsizmişim diyorum. ama o dönem bile hep sevmişimdir kendimi. bak kardeşim 1.55 boyunda ve 65 kiloydu. hep mutsuzdu. doktora gitti, pilatese gitti. 3 ay içerisinde 36 beden oldu. ama hala mutsuz. kendini sevmeyi ihmal etme
İste univ. Boyunca sanki bu yuzden hep yalniz kalicakmisim gibi geliyor. Kimseler beni begenmeyecek gibi...

tatlım sen üniversiteye giden herkesin tvdeki gibi oldugunumu düşünüyorsun. üniyi kazandıktan sonra başlarsın burs başvurularına. ben 650 lira burs alıyordum. gidersin spor dediğin nedir. büyük değişim istiyorsan, ve oruç tutuyorsan bundan güzel zaman bulamazsın. iftarda ve sahurda bol su ve az yemek. çözüm bukadar

tatlım sen üniversiteye giden herkesin tvdeki gibi oldugunumu düşünüyorsun. üniyi kazandıktan sonra başlarsın burs başvurularına. ben 650 lira burs alıyordum. gidersin spor dediğin nedir. büyük değişim istiyorsan, ve oruç tutuyorsan bundan güzel zaman bulamazsın. iftarda ve sahurda bol su ve az yemek. çözüm bukadar

Haklisiniz fakat basarili bi ogrenci hiç degilim maglesef o yuzden vakif universitesine Yazildim burs zor gibi. Ailedeki maddi durum duzelincede yazilabilirm belki. Evde kosu bandida var ama skildigm icin parkta yuruyorum. İnsallah ramazanda -80i gorebilirim.

Bir arkadasim unive gidince bor yilda oyle bir diyet spor yaptiki incecik oldu. Halada oyle. Sanirim otuz otuzbes kilo verdi

Hersey sana bagli insallah verirsin kilolari

Bir arkadasim unive gidince bor yilda oyle bir diyet spor yaptiki incecik oldu. Halada oyle. Sanirim otuz otuzbes kilo verdi

hem bunalıma gireceksin. hemde koşu bandından sıkılacaksın. dediğin gibi ani değişim isteyen birine uymayan bir cümle bu. kararlı ve tutarlı ol. yoksa verdiğin kiloları tekrar alırsın tatlım

İnsallah.ben stesle daha cok yiyenlerdenim. Sevgilisinden ayrilipta yemeden icmeden kesilen biri olamadim:( bu sefer olucak insallah

Neden 10 kilo versem nolur ki diye düşünüyorsun? Zaten 10ar 10ar almadın mı o kiloları, 10ar 10ar da verirsin :) Bak burda üyelerin neredeyse yarısı kilo vermek için çabalıyor. 90lardan 60lara inmiş bir sürü insan tanıyorum ve onlarda bu dünyadan. Yani isteyince olmayacak bir şey değil. Başarı öykülerini okuyarak onlardan ilham alabilirsin. Hayatını kısıtlama sırf kilo yüzünden ve kafanda bu işi bitir. Ben de kilo vermeye çalışıyorum, astım hastasıyım ve ağır sporlar yapamıyorum ama boğazımı tutarak ayda 5 kilo verdim. Sen birde spor yaparsan 1 senede epeyce kilo verebilirsin. :34:

.

Son düzenleme:
Neden 10 kilo versem nolur ki diye düşünüyorsun Zaten 10ar 10ar almadın mı o kiloları, 10ar 10ar da verirsin :) Bak burda üyelerin neredeyse yarısı kilo vermek için çabalıyor. 90lardan 60lara inmiş bir sürü insan tanıyorum ve onlarda bu dünyadan. Yani isteyince olmayacak bir şey değil. Başarı öykülerini okuyarak onlardan ilham alabilirsin. Hayatını kısıtlama sırf kilo yüzünden e kafanda bu işi bitir. Ben de kilo vermeye çalışıyorum, astım hastasıyım ve ağır sporlar yapamıyorum ama boğazımı tutarak ayda 5 kilo verdim. Sen birde spor yaparsan 1 senede epeyce kilo verebilirsin. :34:

.

Boyum kisa oldugu icin bi 50 falan olmam gerekiyO estetik olmasi icin.. Haklisiniz:) basari hikayelerini uye olmadan once de takipteydim zaten umarim gi gun benimde orda hikayem olur.

Boyum kisa oldugu icin bi 50 falan olmam gerekiyO estetik olmasi icin.. Haklisiniz:) basari hikayelerini uye olmadan once de takipteydim zaten umarim gi gun benimde orda hikayem olur.

Bak ne güzel söyledin, inş. seninde öykülerini görürüz. Yavaş yavaş sen de kafanda bu işi bitirmeye başlamışsın, sakın vazgeçme. Her kadın bakımlı, alımlı ve estetik olmayı ister ee sen biraz fazla çaba göstereceksin ama sonucundan daha fazla haz duyacaksın.

650 lira burs mu :53: anemm nerden alıyordun biz de başvuralım. kyk'ya başvurdum, çıkmaz büyük ihtimal ama istanbul gibi bir yerde para yetmiyor. :25:

Bu arada konu sahibi arkadaş, 1-2 kilo verdiğini görünce sen de hırslancaksın ve daha fazla kilo vereceksin, bak görürsün :)

Son düzenleme:
canım ben 2-3 yerden alıyordum toplam 650 oluyordu. bundan 2 yıl önce kadar. eczacılar, kuyumcuları, kısacası zenginleri gezin. çünkü devlet burs veren iş yerlerinin vergilerini düşürüyor ;)

Back
X