Aynalara küstüm,dışarı çıkamıyorum...

canım ben 2-3 yerden alıyordum toplam 650 oluyordu. bundan 2 yıl önce kadar. eczacılar, kuyumcuları, kısacası zenginleri gezin. çünkü devlet burs veren iş yerlerinin vergilerini düşürüyor ;)

bak bunu bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirme için :54:

Utanarak soruyorum bu begenilerim facebookta gozukmuyor degil mi:| amblemleri benziyor ya

ilk defa öyle bişi duyuyorum, hiç sanmam

illa ki spor salonunda zayıflanır diye bir şey yok. internette bir dünya egzersiz videosu var. hepsi sağlıklı şeyler. evde yapabilirsin sporunu. ben evde yapıyorum.

34 beden biri olarak söylüyorum. Abur cubur yemiyorum. Sebze yiyorum. Sabahları tereyag bal yumurta falan yemiyorum. Kahvaltımı yazayım: Birkaç çeşit meyve, ceviz, çay bisküvi. Ya da bazen gevrek, cornflakes falan.... Öğlenleri 1 tabak yemek yiyorum ya da salata.... Akşamları da 1 tabak yiyorum yine hafif şeyleri. Canım çikolata çekerse yiyorum arada ama her gün değil.... Çok da saglıklıyım kansızlık vs hiçbirşey yok bütün değerlerim normal... Benim de problemim 36 beden olmak. Kilo almaya calısıyorum ama alamıyorum. Yağlı yağlı tencere yemegi yesem 2 - 3 tabak yesem saglıksız beslensem alırım herhalde. Kısaca spor ve bogazını tutmaya bakıyor zayıf olmak... ;) başarabilrisin.

diyetisyene gidin mutlaka..ne yemeniz ne yememeniz konusunda sizi uyarır,yardımcı olur..

Univ. İcin harcamalardan dolayi spor salonu masrafini ailem karsilamaz ki. Bu sefer karaliyim 3 gundur dikkat ediyorum bi bugun kacamak yaptim ama mesele iste eylule kadar yapabilcegim buyuk bi degisim://

caım her spor salonu çok pahalı değil ki, mesela sırf kadınların gittiği yerlere bak araştır, mesela ben öyle yaptım, bana yakın bir yer vardı. haftada 3 gün 70 lira idi. ama kampanya varmış 40 liraya yazıldım ilk ay için. gayette tatlı insanlar vardı, her alet de var. bence araştır spor salonu işini, veee sakın moralini bozma bak şu kız makyaj videoları yapıyor ve o da bayaa bi kilo vermiş onu anlatıyor mutlaka izle moralini de bozma :31::31:
NASIL KİLO VERDİM???? - YouTube

kız 120 kiloymuş düşün yani, ve şimdi gayet bakımlı makyaj videoları hazırlıyor :)

Son düzenleme:
O Kiloları da birer birer almadın mı canım
Şimdi sihirli bi değnek mi olucak birden zayıflatıcak

Üstelik hala inanmıyorsun zayıflayacağına görüntün rahatsız ediyor ama harekete geçemiyorsun
Pazartesi başlarım
Kendim versemde on kilo yetmez
Spor salonu olmadan olmaz gibi düşüncelerle veremezsin canım

Bir yerden başla acelen yok 18 yaşındasın bir sene sonra istediğin kiloda 19 yaşında bir kız olabilirsin çok mu geç ???

Benim eşimin ablası ve eniştesi başka şehirde yaşıyor. Ben enişteyi bi nişanımda gördüm birde 8 ay sonra düğünümde ve inan tanıyamadım. Nişanımda 100 küsürlerdeyken nişanımda 75-80 e düşmüştü. Herkes sordu nasıl kilo verdin diye DUKAN diyeti yapmış. Hatta bi ablamızda çok kiloluydu o da enişteyi görünce diyete başladı ve şimdi gerçekten normale yakın bi kiloya ulaştı. Dukan diyetinin kitabıda satılıyor canım mutlaka araştır alıp uygulamaya çalış. Ben bu hızda bu kadar güzel kilo verebilen başka insanlar görmedim.

Şimdi baktım ekşi sözlükte DUKAN diye arattığında orada diyet uygulayan yazarlar nelerin yenip nelerin yenmeyeceğini yazmışlar sana kolaylık olur.
Bu diyet evre evre galiba ilk evrede yağsız et ağırlıklı ikinci evrede sebze yiyebiliyosun.

Son düzenleme:
ha ayrıca bazı şeyleri oturt yaşamında, mesela kola çok şekerli ama ben zero içiyorum uzuuuun süredir

tatlandırıcı zararlı diyorlar ama nescafe içerim hep ve asla şeker koymam, tatlandırıcı ile içerim. hep çantamdadır tatlandırıcı. ben de 7 8 kilo vermek istiyorum hatta konum da var burada, sen bence spor salonu işini düşün, daha da motive olursun

aslında ne yemen ne yememen gereken şeyleri mutlaka biliyorsundur canım biraz kendini tutarsan iradeli olursan olmayacak şey değil

ayrıca üniversitelerin spor salonları oluyor genelde ücretsiz ya da cüzi bir miktar

Çooooook tesekkur ederim yardimlariniz içinn:) ben Cayimda kahvemde seker asla kullanmam ki. Kolamda ya light ya zerodur... Su aralar sikintim oruç tuttugum için iftarda oyle herkes gibi bir corbayla doyamamam sanirim...dukani a arastiricam umarim becerebilcegim bir seydir..

Bir arkadaşın dediği gibi öncelikle kafada başlatmak lazım bu isteği. Spor salonu olayını kafana çok takmasan da olur. Çünlü diyetisyenler "sporu düzenli yapamayacaksan hiç başlama" diyorlar. Makarna-pilav-börek-tatlı gibi şeyleri hayatından bi süre tamamen çıkart. Ben de geçen sene ilaçlar ve depresyonla hızlı kilo almıştım 6-7 kilo kadar ama sonra 8 kilo verdim. Hepsi kafada başlayarak. Öyle çok aşırı yemek yiyen biri değildim zaten ama pilav-makarna-börek-tatlı-asiltli içecekler-aburcubur gibi şeyleri tamamen hayatımdan çıkartmıştım.

Sen de kilo vereceksin yeter ki bunu gönülden iste. :3:

canım yaaaa:)))şu an 28 yaşındayım inan senin gibi genç kızlık geçirdim bende hiç 67 in altına inmedim:))aldım verdim vb.o kadar içtensin ki bu bile yeter bence ama sana yetmezz dimiii:))anlıyorum seni.bak ben sana bir diyet önerisi vericem arkadasım yiyerek zayıfladı ilk ay 8 kılo verdi toplam 18 kılo falan verdi.1 gün yemedik ya hemen zayıflayalım olmuyor işte canım benimm.ama diyetini de yaparken mutsuz olma ben böyle de güzelim fakat daha ıyı olmalıyım dıye motıve etmelısın kendını.yapamam veremem dersen olmaz.hadi canım buna tam tamına uymalısın ama yok yemem falan yapma:)) sabah 9: 2dilim ekmek uno,bir dilim peynir,5 zeytin 10.30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm,2 ceviz 13.00:2 dilim ekmek uno,3-4 köfte veya 1dilim kırmızı veya beyaz et,1 bardak yoğurt 15.00: 1 meyve,5 altınbaşak bisküvi,1 yeşilçay 17.00: 1 meyve 19.00:1 kase çorba,5 kaşık sebze yemeği,1 su bardağı ayran,bir dilim ekmek 21.00: 1 meyve 22.30: 1 su bardağı süt

canım yaaaa:)))şu an 28 yaşındayım inan senin gibi genç kızlık geçirdim bende hiç 67 in altına inmedim:))aldım verdim vb.o kadar içtensin ki bu bile yeter bence ama sana yetmezz dimiii:))anlıyorum seni.bak ben sana bir diyet önerisi vericem arkadasım yiyerek zayıfladı ilk ay 8 kılo verdi toplam 18 kılo falan verdi.1 gün yemedik ya hemen zayıflayalım olmuyor işte canım benimm.ama diyetini de yaparken mutsuz olma ben böyle de güzelim fakat daha ıyı olmalıyım dıye motıve etmelısın kendını.yapamam veremem dersen olmaz.hadi canım buna tam tamına uymalısın ama yok yemem falan yapma:)) sabah 9: 2dilim ekmek uno,bir dilim peynir,5 zeytin 10.30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm,2 ceviz 13.00:2 dilim ekmek uno,3-4 köfte veya 1dilim kırmızı veya beyaz et,1 bardak yoğurt 15.00: 1 meyve,5 altınbaşak bisküvi,1 yeşilçay 17.00: 1 meyve 19.00:1 kase çorba,5 kaşık sebze yemeği,1 su bardağı ayran,bir dilim ekmek 21.00: 1 meyve 22.30: 1 su bardağı süt

Çok sagolun:) umarim okula kadar bir beden de olsa incelebilirim

sorununu büyük görüyosun belki ama doktorlar bile söylüyolar, kilo vermek, kilo almaya göre daha kolaymış.
ben de aşırı derecede zayıfım. 45 kiloyum. ne yaparsam yapıyım alamıyorum. hiç bi kıyafeti yakıştıramıyorum. sürekli insanların yemek baskısına katlanmak zorunda kalıyorum.
ama olmuyo, alamıyorum. genetik bişey sanırım o yüzden olmuyo.
yani bence haline şükret. en azından belli bi süre diyet yaparak verebilirsin kiloları ama benim gibiler için kilo almak imkansız gibi bişey. mide almıyo sonuçta.

Bugun odada tv izliyodum annemle kuzenim balkonda dedikodularmi yapiyolarmis adim gecince caktrmadan sesi kapattim. Zeynep cokk kilo almis. Demis tee kuzenimin kayinpederi dusunun:( beni sokakta gormus ben gormemisim nasi kilo almis taniyamadim demis. Annemde hep o yuzden bu aralar sinirli dedi. Hem farkindalar hem de diyetisyene bile musade etmiyolar.:(

Back
X