Kısaca özet : sevgilimin annesiyle aramda mesafe var daha sözlü değiliz ve mezhep farklı diye bayramda aramaya çekindim bayramı kutluyorlar mı diye. Sonra bir gün aradım beni baya azarladı telefonda. Bayramdada aradım sonra geçiştirdi. Gelelim bugün olana sevgilim aramızı iyi tutmamızı istediği için bugün onu 5 kez aradım açmadı belki telefonumu kaydetmemiştir belki duymamıştır vs. Bugün sevgilime sordum annen beni istemiyor mu diye. Oda bana İSTEMİYOR GİBİ BENCE dedi. Çok üzüldüğümü söyledim bu benim düşüncem dedi. Ama çok kötü oldum. Siz ne diyorsunuz çok moralim bozuldu.
Yani nebileyim ben onun yerinde olsam söyleyemezdim sanırım. Annem seni istemiyor bence falan diye çok üzücü birşey senin için. Bunu da onun bilmesi gerekir arayı bulmak için çabalaması gerekir. Bunu bilse de söylememeli öyle pat diye sanki.
Yani nebileyim ben onun yerinde olsam söyleyemezdim sanırım. Annem seni istemiyor bence falan diye çok üzücü birşey senin için. Bunu da onun bilmesi gerekir arayı bulmak için çabalaması gerekir. Bunu bilse de söylememeli öyle pat diye sanki.