aynaya baktığınızda nerenizi beyenmiyorsunuz ?

ELZKRY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
312
1
96
İzmir
e.gif
k.gif
kendinizle yüzleşme zamanı

Cok sükür benim de begenmedigim bir yerim yok..:)

valla bende her yerimi beğeniyorum ama birazcık kilo versen iii olacak

birtek yerime sinir oluyorum,midem ,açken bişey yok,yemekten sonra en şiş bölgem gıcık oluyorum ya,göbeğimi,basenlerimi erittim midemde tık yokKötü Kazen

Aynaya her baktığımda yorgun bitik umutsuz birini görüyorum. farkettim ki artık giyimime eskisi gibi özen bile göstermiyorum herşeyi salmış gitmişim. Hiç biyerimi beğenmiyorum.

arada sırada pörtlek olan gözüme çok takmışsam gözüme sinir oluyorum:Roflol:ama son zamanlarda artık gözümün pörtlekliği de beni rahatsız etmiyo...çok şükür beğenmediğim hiçbir yanım yok:dilcikar:...kendimi pörtlek gözümle de olsa çok seviyorum..hatta böyle kendimi yiyesim filan geliyooo:utangac:
herkesin bir kusuru mutlaka vardır arkadaşlar...önemli olan kusurlu tarafınızla da kendinizi sevebilmek.......
sevgiler

cildimin pürüzsüz olmasını çok isterdim bakıldığında fena değil ama şöyle bir incelemeye alındığında tetük hala çıkan sivilce ve bir türlü geçmek bilmeyen izleri gözenekler ve siyah noktalar ayrıca alnımdada uzunzamandır mücadele ettiğim pıtırcıklar offf Allahım of birde kaşlarım biraz dahha gür olsaymış diyorum ama olsun rabbim beni böyle beyenmişte yaratmışa.s

Bi 5 Kilo Fazlam Var Sadece Bu Rahatsiz Ediyor Beni..
şükürler Olsun Başka Bir Yerim Yok Beğenmediğim..

Back
X