Aynı adamdan 3. kez çekişmeli boşanıp; sonuna kadar mücadele edip hakkımı alıp, yaptıklarını ödetip, kaybettiğim onurumu kazancağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim.Beni umutlandırdınız. Bende öyle düşünüyroum.Psikologumda.. Başaracağım. Yaralarımızı saracağız inşallah.
Arkadaşım bence de psikoloğunu dinle.

burdan da bu konuyu kapattır. Hayatına bak.
anlıyorum, bu kadar acıdan sonra Herkes seni takdir etsin, yaparsın desin diye açtın konuyu ama sonuç öyle olmadı.

zaten bir yerden sonra anlayacaksın ki senin kendine inanman, milyon tane insanın sana inanmasından daha önemli.

Herkes hatalar yapar. Önemli olan hatalarımızdan ders alıp yolumuza bakmak. İkinciyi de anlatım da 3.kez aynı adamla evlenmen en büyük hatan. Ama olan olmuş. Geçmişe gidip değiştiremeyeceğine göre olanlarla en iyi şekilde yaşamaya çalışacaksın

lütfen bu süreçte kendine iyi davran. Bu defa başaracaksan. 1982 doğum tarihin ise daha 38 yaşındasın. O adam hayatınızda olmadan sen de çocukların da daha mutlu olacaksınız buna inan.
çocukların sana yetecek. Eğer o insan anlaşmaya yanaşırsa anlaşmalı boşan. Çekişmeye hiç gerek yok. Sen yıpranacaksın sonunda. Hiç gerek yok.
 
Konu sahibi, kitap haline getirmeyi düşündüğünüz konulardan bazıları bunlar mı?



Bence bunları kitap haline falan getirmeyin çok aciz duruma düşersiniz.
 
şu an tek derdim bu.. çocuklarım.hatalarımı nasıl telafi ederim bilmiyorum.Psikolga gidiyroum. Önce çocuklarımı dedim.Hayır dedi öönce szin yaralarınızsarıcaz.Sonra çocukların dedi. hepsi geçecek dedi.ama benim kurallarıı uygulamanız sart dedi. İşte misal bu konuları kimse ile konuşmuyacağıma söz vermiştim. Sadece psikolagla konuşacaktımBaşaramadım ama artık konuşmuycam.
Sizin yaşadıklarınızı da bilemem, açtığınız konuları da pek bilmiyorum okuduysam bile pek üstünde durmamışım sanırım, bu konu bazında yazıyorum, umarım bu defa gerçekten başarırsınız çünkü çocuklu evliliklerde karı-koca çekişmeleri, eşleri her ne kadar yıpratsa da en büyük zararı çocuklar görüyor, dilerim çocuklarınızda bundan sonra huzurlu ve mutlu olur.
İstiyorsanız konunuzu da yorumlara kapatabiliriz.
 
evliydim.. bak sizi gerçekten şikayet edicem... bu nasıl bir çirkin iftira.. be kadın ben namusum için yaşadım... hayatımda o kadara boşandım ayrıldım..o Adamdan başka erkek bile girmedi.. çocuklarımın babası evlendi ama asla onunla birliktelik olmadı..bu nasıl bir çirkin şey..beni sinir krizi geçirttirdiniz ya..elim ayağım titriyor.. bu nasıl rahat bir söylem..nisanların namusu bu kadar kolay mı ortalıkta konuşuluyor.. be kadın ben kocamı hep affettim.göz yumdum.sabrettim...bekledim...tek suçum bu. süreçtete çocuklarımı hiç bırakmadım..her anlamda onlarada annelik yaAPTIM..İYİ YADA KÖTÜ... şimdi çocuklarım benim için ölürler.. ve şimdi çok iyiyiz.. kim ne derse desin hikaye... yaralarımız iz kalacak ama herşey düzelecek... yeni okuyorum yorumları sinir krizi geçirdim ya..

Yahu kendi konunuzda yazmışsınız ayan beyan var eski konularınızda. Şizofren misiniz kafada kuruyor musunuz acaba? Aman bana ne alan memnun satan memnun bize ne di mi? 4. Kez boşanırken görüşürüz.
 
Yahu kendi konunuzda yazmışsınız ayan beyan var eski konularınızda. Şizofren misiniz kafada kuruyor musunuz acaba? Aman bana ne alan memnun satan memnun bize ne di mi? 4. Kez boşanırken görüşürüz.
Allah akıl fikir versin valla... Ama ben konu sahibinin ailesine de kızmaya başladım açıkçası. Kadının psikolojisinin yerinde olmadığı o kadar belli ki. O kadar olay oluyor, intiharlar falan havada uçuşuyor. İnsan bu bu kadını bir psikiyatri kliniğine falan yatırmaz mı? Nereden tutsak elde kalıyor bence.
 
küçük kız devlet okuluna gitmeye başladı.Sadece bunun için üzgün. Büyük kzım üniversite hazırlık döneminde.Derslere asıldı.Dava açtığım için ve çekişmeli boşanma cesareti gösterebildiğim için çok mutlu. Davayı açtık.karar aldık.Artık evde bu konular konuşmuycaz.Aslında ben burda da konuşmak istemezdim.bir an yazmak sitedim ama kötü oldum.Psikolag asla kimse ile bu konuları konuşma dedi. Normmalleşmeye başlayın ve evde hiçbirşey olmamış gibi yaşanmamış gibi davranın dedi. Öyle öyle unutulacak dedi. Akşamları yürüyş yapıyoruz.Kitap okuma saati yaptık. Sonra ders çalışıyor kızım.Şimdilik çok iyi gidiyor.
Neymiş şimdilik çok iyi gidiyormuş, sizi çok seviyorlarmış. Hayır efendim ne kocan ne de çocukların seni sev-mi-yor. Kendisini bu kadar değersizleştiren, gel deyince gelen git deyince giden kendisinden bin beş yüzüncü kez boşanamayan bir kadını dhangi adam sever? Sadece kendi hayatını düşünen, yaşadığı her türlü saçma sapan saplantılı duygu durumuna kendisini ortak eden ve hayatlarından çalıp istismar eden bir anneyi hangi çocuk sever? Sizin ne yaşadığınız umrumda bile değil, herkes kendisine nasıl hitap edildiğinden kendisi sorumludur, yaşadıklarını hakeden birine üzülmem. Ancaakk saplantılı duygu durumunuzun sonuçlarını neden kızlarınız çekmek zorunda? O kadar bencilsiniz ki, bencil kelimesinin lügattaki karşılığına birebir örneksiniz . Çünkü sadece sizin duygularınız var, sadece siz depresyona girebilirsiniz, ve sadece sizin psikolojiniz bozulabilir. Çocuklarınız robot çünkü, onların duygusu, istekleri, hayalleri hayal kırıklıkları olamaz çünkü. Daha 18 yaşına gelmemiş iki çocuğu nelere alet etmişsiniz ya. Bu çocuklar bu yaşlarda okulunu, dersini düşünmeli. Nelerle muhatap etmişsiniz o çocukları bir değil iki değil. İntihar ettim, intihar edicem falan diyorsunuz da. Azıcıkta çocuklarınızı düşünün. Daha sağlıklı düşünme kabiliyeti oturmamış bu çocuklar yarın öbür gün sizden ve yaşattıklarınızdan temelli kaçmak için intihar fikrini düşünse peki? Anlık düşünse.. Allah korusun, ne kadar üzücü. Burada sizi eleştiren insanlar da bir ihtimal olur da aklınız başınıza gelir ve o çocukları uçurumun kenarından alırsınız artık diye yorum yapıyor. Yoksa vallahi de billahi de böyle bir insan için 100 defa aynı şeyi yazıp parmaklarını yorduğuna bile değmez kimsenin.
 
tavsiye var mı ? Sürekli hakaret..aşağılama.. bu mudur ya.. zaten karşınızda psikolojisi mahvolmuş yaralı birisi var. bence insanarın ne psikolojide olduğnu bilmedne kimsee yorum yapmasın. Adam zaten çok yaralıdır psikolojisi yerlerdedir.Öyle bir laf edersiniz ki o kişi belki sizin o söylediğiniz laf için o da tuzu olur gidip canına kıyar... bu kadar hassas konular bunlar.. herkes söyledği laflara dikkat edip bu kadar aşağılayıcı ve yalan konuşmaz.
Ben konularınızı takip etmiş ve yorum yapmış bir olarak şunu söyleyebilirim ki şimdiye kadar çoğu insan size destek oldu ve yapıcı davrandı. Siz sürekli baş a döndünüz. Eşinizle birleştiğinde buralardan uzaklaştınız, ayrılma aşamasında burada konu açtınız. Burda hiçbirimiz psikolog değiliz ve çoğumuz da sizin başaracağınıza inanmıyoruz. Keşke başarsanız da yüzümüz kara çıksa. Çocuklarım beni seviyor diyorsunuz ama onu ilerde görün derim. Siz kendinizle beraber 2 evladınızı da hayatını kararmış durumdasınız maalesef. Bence eşinize duyduğunuz hislerin saplantı değil de sevgi/aşk olduğunu söyleyen psikoloğunuzu da değiştirin. Çünkü böyle bir sevgi olamaz. Belki düzgün bir tedavi görürseniz bu bataklıktan çıkarsınız. Bunları sizi üzmek için değil, gerçekle yüzleşmeniz için söyledim.
 



Aha şu..
Ve sonrasında yazdıkların.
Hatta ben bu hataya asla düşmem aklım var dediklerin vesaire vesaire.
Yeminle ironinin dibi bu olsa gerek.



Aha şu..
Ve sonrasında yazdıkların.
Hatta ben bu hataya asla düşmem aklım var dediklerin vesaire vesaire.
Yeminle ironinin dibi bu olsa gerek.
"Ezik" bile demiş ama düşene bi tekme atmiyormuş he dogru anam düşene tekme atmamış bodoslama dalıp agzını burnunu kırmış. Dohtur hanım sız bu hanıma bi recete yazıverin balıkyagı ve b12 ıyı gelır gıbı :KK70:
 
Bu arada benim aklıma şöyle bir soru geldi. Biz burada yazıp çiziyoruz ama bu kadın acaba 3 kez evlendim diye dini nikahtan falan mı bahsediyor? Çünkü diğer türlü insanın aklı bir türlü alamıyor, kim bir çifti defalarca boşayıp evlendirir ki? Yasal olarak bir sıkıntı yaşamazlar mı? Yani hakim önüne gelen dosyalara bakar, bu işi oyuncak mı zannettiniz der. Açıkçası ben hakim olsa öyle derdim. Gerçekten anlamadığım için sorguluyorum.
 
ya sen neyi bilmeden konuşuyorsun ya... Vallahi beni delirttin ha.. kadın çocugu doğrumadı..Neden mi... Annelik diyorsun ya... Benim üstüme bu kadar mal yap..yoksa bu çocugu doğurmam dedi... bizimkiside yapmam dedi... kadında çocugu doğurmadı.. bana 4+1 ev sözü verdin dedi.. ama 2+1 de oturuyoruz dedi.. eski karın ve çocukların 3+1 de oturuyor dedi.. çıkar onları evden dedi... nafaka verme dedi... çocuguma aldğı muzu sütü laf etti..annesi var.para kazanıyor dedi.. kızım bir gün oraya gitti... altına çiş yapar diye kışın günü yerde havlunun üzerinde yatırdı... benim kızımın yanında nispet yapar gibi kocasına sarılıp kucagına oturmuş..benim kızım ağlayarak beni aradı... beni oraya gönderme diye... küçük kızımı cimcikledi..vurdu.orasını burasını morarttı... kızdı...babana söyleme anneni döver dedi... ya neler neler anlatayım size yahu..şimdi beni geçmişe götürüyorsunuz ya..ben geçmişi unutmaya çalışıyorum.. bilemezssiniz bileemzssiniz... bu kadın çocuk doğurmak için üstüne ev istedi.evi almayınca aldırdı.. bu kaadar net... benim çocuk aldırma olayından bile çoook sonra haberim oldu..anneyim ben anne.. ne kadar kötü olsamda... bir cana kıy denilir mi...
bu metresinden hamile kaldıda aldır diyemedim...ne diyorsunuz siz..herkes birşey uyduruyor...evet istemezdim ama farklı bir duygu bu.yaşayan bilir.
Ee sız de bunca işkenceye ragmen allahın hakkı 3 deyıp şuursuzca 3.kez mi barıstınız? Ben o cocukların yerinde olsam asla sizi affetmezdım.1 degıl 2 degıl 3 degıl tam 5 şişe bal reklamı kadar şuursuzca bir barısma ve gurursuzlugun dibine vurma hikayesi olmuş
 
Ee sız de bunca işkenceye ragmen allahın hakkı 3 deyıp şuursuzca 3.kez mi barıstınız? Ben o cocukların yerinde olsam asla sizi affetmezdım.1 degıl 2 degıl 3 degıl tam 5 şişe bal reklamı kadar şuursuzca bir barısma ve gurursuzlugun dibine vurma hikayesi olmuş

Konu sahibi şaka gibi. Açın eski konularını okuyun şoka girersiniz.Adam zaten karaktersiz şey düşkünü o ayrı vaka ama konu sahibi de masum değil. Çocukları kullanmış adama vicdan yaptırmış,kendi ağzıyla demiş adam öteki kadınla birlikte ama ben arıyorum biz pisliğiz diye. Şimdi hiç mağduru oynamasın yemezler.
 
Konu sahibi şaka gibi. Açın eski konularını okuyun şoka girersiniz.Adam zaten karaktersiz şey düşkünü o ayrı vaka ama konu sahibi de masum değil. Çocukları kullanmış adama vicdan yaptırmış,kendi ağzıyla demiş adam öteki kadınla birlikte ama ben arıyorum biz pisliğiz diye. Şimdi hiç mağduru oynamasın yemezler.
Hatta ikinci çocuğu da ikinci kez evlendiklerinde yapmış bilerek, kocasını bağlamak için. Ben öyle biliyorum.
 
Bu arada benim aklıma şöyle bir soru geldi. Biz burada yazıp çiziyoruz ama bu kadın acaba 3 kez evlendim diye dini nikahtan falan mı bahsediyor? Çünkü diğer türlü insanın aklı bir türlü alamıyor, kim bir çifti defalarca boşayıp evlendirir ki? Yasal olarak bir sıkıntı yaşamazlar mı? Yani hakim önüne gelen dosyalara bakar, bu işi oyuncak mı zannettiniz der. Açıkçası ben hakim olsa öyle derdim. Gerçekten anlamadığım için sorguluyorum.
Çok mantıklı soru.
Ben 300 gün sonra diye biliyorum, tabi işin dini boyutu daha çetrefilli. Yanlış biliyor olabilirim ama; aynı adamla tekrar dinen evlenmek için, yabancı biriyle nikahlanıp boşanıp, 3 ay bekleyince sonra tekrar eski eşle evlenebiliyorsun diye. Doğru mu bilmem ama.
 
Siz kendiniz etmişssiniz kendiniz bulmuşssunuz , bir insan aynı hataya 3 kere düşmez. Ben o çocukları düşünerek üzüldüm aranızda kalarak ne kadar yıpranmışlardır. İnşallah bundan snra düzelir çocuklarınız ile yola devam edebilirsiniz, hepimizin hayatında koca olcak diye birşey yok.
 
Konu sahibi şaka gibi. Açın eski konularını okuyun şoka girersiniz.Adam zaten karaktersiz şey düşkünü o ayrı vaka ama konu sahibi de masum değil. Çocukları kullanmış adama vicdan yaptırmış,kendi ağzıyla demiş adam öteki kadınla birlikte ama ben arıyorum biz pisliğiz diye. Şimdi hiç mağduru oynamasın yemezler.
Bi göz gezdırdım cidden akıl alır gıbı degıl. Oyle lackalasmıs ki ilişkileri resmen adamı paylaşamayan ıkı kadının savasına dönmüş olan da cocuklara olmus. İçler acısı bir durum okudukca konu sahibine istemsizce kinlendim.
 
Çok mantıklı soru.
Ben 300 gün sonra diye biliyorum, tabi işin dini boyutu daha çetrefilli. Yanlış biliyor olabilirim ama; aynı adamla tekrar dinen evlenmek için, yabancı biriyle nikahlanıp boşanıp, 3 ay bekleyince sonra tekrar eski eşle evlenebiliyorsun diye. Doğru mu bilmem ama.
Dini boyutunu geçtim de resmi olarak böyle bir şey mümkün olabilir mi acaba. Yani çok saçma. Hangi hakim sürekli boşayıp evlendirir çocuk oyuncağı mı bu
 
Bi göz gezdırdım cidden akıl alır gıbı degıl. Oyle lackalasmıs ki ilişkileri resmen adamı paylaşamayan ıkı kadının savasına dönmüş olan da cocuklara olmus. İçler acısı bir durum okudukca konu sahibine istemsizce kinlendim.
O intihar konusunu falan okuyun. Resmen akıl sağlığını yitirmiş yazılarından belli. Üzüldüm de bir yandan. Hiç mi çevresinde onun tedavi olmasını sağlayacak kimse yok
 
Bi göz gezdırdım cidden akıl alır gıbı degıl. Oyle lackalasmıs ki ilişkileri resmen adamı paylaşamayan ıkı kadının savasına dönmüş olan da cocuklara olmus. İçler acısı bir durum okudukca konu sahibine istemsizce kinlendim.
Bu arada iki kadın değil. Adam bir sürü kadınla aldatıyor. Aynı anda hayatında bir sürü kadın oluyormuş falan. Tam bir serseri.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X