Aynı apartmana taşınan eski sevgili

Larsvontrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
185
218
33
29
Merhaba arkadaşlar en yeni derdimle burdayım tekrar, daha önceki konularımda bahsetmiştim birlikte yaşadığım, yüzük attığım eski sevgilimden güç bela ayrılmıştım. Aldatıldım, siddet bile gördüm,
psikolojik manipülasyonlarına maruz kaldım. Bu toksik ilişkiyi bitirdim. kendimle ilgilendiğim, sporla kafamı dağıttığım toparlanmaya çalıştığım anda benim kiralıkta olan iki alt katıma taşındı.Üstelik daha uygun fiyata çevrede onlarca ev olmasına rağmen. Ben ev sahibiyim kendi evim, bu yüzden elim kolum bağlı kaldım. Her ne kadar ayrılsam da nefret etsem de her şey çok taze ve sürekli karşılaşmak, süresi aracını tam benim karşıma denk gelen hizaya park etmesi, asansorde karsılasmalar.. cok yordu beni tüm bunlar 2 haftalık süreç. Bende her yerden engelli, herhangi bir şekilde ulaşmaya çabalamadı ama ben çok rahatsızım evlilikten dönülen çok fazla paylaşımın olduğu bir ilişkiydi. Çok üzülüyorum, hareket edemiyorum. kendi aracımı kapalı otoparka park ediyorum görünmeden girip çıkmak için, napacağımı bilemiyorum dertleşmek istedim. Çok kızgınım ona. Sadece hayatımı duygularımı rezil etmek nispet yapmak için bunu yaptığını düşünüyorum rezalet bi durum.. takmayacağım diye uyanıyorum her sabah ama karşılaşmaktan, sesini duymaktan panikler haldeyim. aracını görünce bile diken diken oluyorum. tavsiyeniz var mıdır? nasıl atlatırım ben bu durumu hiç iyi değilim mental olarak bitik haldeyim.

Aaa ne içinden çıkılmaz bir durum gerçekten. Hayat kalitenizi ciddi anlamda düşürür. Bence sizinle iletişime geçmek ve sizi huzursuz etmek için geldi. Yakın zamanda dönmeye falan çalışabilir. Bir tavsiyem bile yok. Görmezden gelmeye çalışın

Aileniz nerede? Bir süre yanlarında kalsaniz?
Yani bilmiyorum ama ben ürktüm buradan.

Denk gelmesi imkansız zaten çevremizde aynı fiyata bir sürü havuzlu site içinde lüks daireler de vardı..

Zaten oturduğun evi bilmşyor muydu? Biliyordu? Bile bile taşındı. Amacı da, senden bi şekilde intikam almak gibi olabilir. Görürsün sen gibisinden. Bence yaptıklarından dolayı böyle hissetmekte çok haklısın.

Şu an yaptığı bile binevi psikolojik şiddet. Sinir bozucu. Evini kiraya verip, başka yere taşınamaz mısın? Çünkü yeni bi sevgili bulsan evine çağırmaya kalksan ne tepki verecek bu adam? Manyağa benziyor o yüzden sordum.

Bilmez olur mu çoğu zaman birlikte kalıyorduk burada... bana da psikolojik şiddet gibi geliyor amacı hatta bence direkt öyle. Ben de çekiniyorum eve çağırmayı bırak biri beni evime bıraksa alsa vs merak ediyorum neler olur.
Esyalarım yeni, yer değiştirmek eşyaları taşımak etmek zor. Ama tasınmayı düşündüğüm bir site var, orda da suan kiralık ilanı yok henüz her gün girip bakıyorum

siz nefret ettiğiniz için mi görmekten tüyleriniz diken diken oluyor yoksa duygularınız bitmediği için mi? o kısmı anlamadım

siz nefret ettiğiniz için mi görmekten tüyleriniz diken diken oluyor yoksa duygularınız bitmediği için mi? o kısmı anlamadım
Ben severek ayrıldım. Çok zor oldu kabullenmek bu insanın narsist olduğunu ayrıl barış bi ilişkiydi sürekli çok zor kabullendim olmayacağını ve kesin ayrılık kararı alıp bunun arkasında durdum duygularım bitmese de

Valla ben olsam hiç kendimi mutsuz etmem. Zaten adamın amacı sizi rahatsız etmek, ona istediğini vermeyin derim.
Giriş çıkışlarda denk gelirseniz görürsünüz belki. Valla ben komşularımın çoğu görmüyorum bile.
Kapınızı kapatın keyfinize bakın bence. Eğer sizi yalnızken rahatsız etmeye kalkarsa falan ağzının payını verin, ileri giderse de şikayet edin.

ben göz görmese gönül katlanır sözüne inanmıyorum. kalbimiz ve aklımız nereye gitsek bizimle. o nedenle bu toksik duygulardan arınmak için imkanınız varsa destek almanızı öneriyorum. durum sevgiliden ziyade sizin duygu ve ruh dünyanızda kurmakta zorlandığınız denge diye düşündüm açıkçası. böyle duygusal istismarlara açık hale gelmekten uzaklaşmak için kendinizi iyileştirmenizi öneririm. kişiler gelir geçer kendimize kalmakta biziz. kendimizi iyileştirmekle mükellefiz. annenizin ve babanızın eksikliği sizi zayıflatmış olabilir ki bu çok doğal. o nedenle önce kendinizi onarmanızı öneriyorum

Ben kendi eski sevgilime çok bagliydim deliler gibi aşıktık empati dahi kuramiuorum onu tekrar görsem gene aşık olurum ve. Yaşanılan herşeyi eminim unuturdum . Çok zor bir durum imkanın varsa kiraya ver evinu taşın derim

Sddet gordugunuz adamdan severek mi ayrıldınız? Ne diyelim bu adam takıntılı olmus demek ki iyice bir iki yazar cevap vermezseniz inş kapınıza dayanmaz. Görünmeden oradan uzaklasın bence birkac gun otelde motelde kalın evi satlıga çıkarın yoksa bu herif pek tekin durmuyor

Zamanla alisacaksiniz elbette ama her ne kadar belli etmediginizi düşünseniz de o sizin gerildiginizi anlıyordur. Zaten toksik bir ilişki yani adam sizin beden dilinizi ezbere biliyordur. Bu nedenle siz gerginken bir şey yapmaz ama ne zaman alışmaya başlarsınız o zaman bir aksiyon göstermeye başlar. Zaten aile bağınız da yokmuş. Bence arada arkadaşlarınızı falan çağırın. İyice yapayalnız görünmeyen. Bence bu gerçekten riskli bir durum.

Size hallice kötü şeyler yaşatmış. Boşlukta aklimiz hissetmediğimiz şeylerle bizi savaş alanına koşturur. Bu hataya düşmeyin. Her an bu durumu düşünmenin anlamı yok. Şu an için taşınma olayiniz yok ve o yokmuş gibi davranacaksınız. Bunu yaptığınızda o kisi gözünüzde küçüldükçe küçülecek ve sonunda bir mikroptan farkı kalmayacak.Arabasi kendisi umurunuzda olmayacak. Aklınıza bu durum geldiğinde düşünmemek için birseylerle uğraşacaksıniz. Zaten amacı belli o kadar ev varken sizin bulunduğunuz bina ve sizin kişiliğinizi de biliyor sürekli sineye çekmissiniz. Bu kez başarmasina izin vermeyin

Amacı kötü olmasın? Eğer sizi rahatsız ederse yolunuza çıkarsa hemen koruma kararı aldırın şikayetçi olun telefonunuza da kades uygulamasını indirin. Psikopat erkek dolu ortalık Allah korusun. Kendisini kabul etmediğiniz takdirde tehlikeli hale gelebilir tedbirinizi alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…