- 7 Ekim 2017
- 118
- 272
- 18
- 34
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Ablasi da bosanmis. Sevmiyorum sevgiye inanmiyorumAyni eve tahammul edemem de
Ayni apartman cok fena degil bence ..
Sonucta kapilar ayri ,herkes yerini bilse yasanabilir .
Kadin kansermis zaten ,yazik caniyla mesgul sizinle ugrasmak istemez zannimca .
Siz sevdiniz mi bu adami ?
Baska kardes var mi ?
Siz mi yardimci olacaksiniz sadece bunlarda onemli
Asik degilsen sadece begeniyse bence bosver. Asiksan da neden bosanmislar onu bir ogren. Onceki esle de ayni binadalar miydi?
Ablasi da bosanmis. Sevmiyorum sevgiye inanmiyorum
Çok net cevap olmuşo zaman evlenme bacım sen de. sevgiye inanmıyosan karı kocalıkla işin ne?
Kizlar bosanmis ayrilmis cocugu olmayan 28 yasinda bir kadinim. Eski esim ve ailesiyle dehset sorunlar yasadim 1 yil olmadan bitirdim evliligimi 3 yil once.
Arkadas ortaminda biriyle tanistirildim. Benden 7 yas buyuk. Cok mantikli fiziksel olarak begendik birbirimizi lakin annesiyle oturuyor. Daha dogrusu alt kat onlarin ust kat oglu ve gelinin olacakmis. Onlar da ogullarina uygun birini bulamamaktan dert yaniyorlarmis cevrede.
Mantiksiz geliyor bana. Icime sinmedi. Annemi birakip gidemem zaten kanser dedi. Benim de erkek kardesim var. Annem kesinlikle ikiniz de benden uzak oturacaksiniz geçim olmaz diyor.
Ikilemde kaldim icim hic rahat degil. Ikinci kez hata yapamam
Bu arada o kisi de evlenip ayrilmis cocuk yok
Arkadasimin anlattigina gore bosandigi bayan , fazla özguvenli dominant , esinin sozunu dinlemeyen ve asiri harcama yapan ustelik cocuk istemeyen biriymis.
Tek tarafli dinlememek lazim tabi . kafam karisik
Şimdi normalde evlenmiş olsam aynı evi bırakın aynı apartmanda bile oturmak istemem zaten ailemde izin vermez iki aileyede eşit uzaklık benim ailemde böyle der evlenmek istesem ama sizin durumunuzda sağlık sorunu var annesi kansermiş sağlık durumunda aynı apartmanda otururum gerekirse aynı evde de otururum bugün ondanysa yarın bende de olabilir,doktor işleri düzenli kontrolleri gerekir o yüzden aynı apartmanda oturabilir hasta olduğu için.Kizlar bosanmis ayrilmis cocugu olmayan 28 yasinda bir kadinim. Eski esim ve ailesiyle dehset sorunlar yasadim 1 yil olmadan bitirdim evliligimi 3 yil once.
Arkadas ortaminda biriyle tanistirildim. Benden 7 yas buyuk. Cok mantikli fiziksel olarak begendik birbirimizi lakin annesiyle oturuyor. Daha dogrusu alt kat onlarin ust kat oglu ve gelinin olacakmis. Onlar da ogullarina uygun birini bulamamaktan dert yaniyorlarmis cevrede.
Mantiksiz geliyor bana. Icime sinmedi. Annemi birakip gidemem zaten kanser dedi. Benim de erkek kardesim var. Annem kesinlikle ikiniz de benden uzak oturacaksiniz geçim olmaz diyor.
Ikilemde kaldim icim hic rahat degil. Ikinci kez hata yapamam
Bu arada o kisi de evlenip ayrilmis cocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?