Ayni apartmanda oturmak k.v ile

Sugargirl1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
118
272
18
34
Kizlar bosanmis ayrilmis cocugu olmayan 28 yasinda bir kadinim. Eski esim ve ailesiyle dehset sorunlar yasadim 1 yil olmadan bitirdim evliligimi 3 yil once.

Arkadas ortaminda biriyle tanistirildim. Benden 7 yas buyuk. Cok mantikli fiziksel olarak begendik birbirimizi lakin annesiyle oturuyor. Daha dogrusu alt kat onlarin ust kat oglu ve gelinin olacakmis. Onlar da ogullarina uygun birini bulamamaktan dert yaniyorlarmis cevrede.

Mantiksiz geliyor bana. Icime sinmedi. Annemi birakip gidemem zaten kanser dedi. Benim de erkek kardesim var. Annem kesinlikle ikiniz de benden uzak oturacaksiniz geçim olmaz diyor.

Ikilemde kaldim icim hic rahat degil. Ikinci kez hata yapamam

Bu arada o kisi de evlenip ayrilmis cocuk yok

Aşık değilsiniz anladigim kadariyla.
Aynı binada oturmak olmaz bence yaa.
Ister istemez sorunlar cikicak.
Annem hasta onun dediği olsun, üzülmesin, darilmasin,hep gidelim koynunda uyuyalim vs vs...
Annesine düşkün olmasa 2 sokak ötede ev tutar.
Kaldirabilcekseniz devam edin ama zor...

Ayni eve tahammul edemem de
Ayni apartman cok fena degil bence ..
Sonucta kapilar ayri ,herkes yerini bilse yasanabilir .
Kadin kansermis zaten ,yazik caniyla mesgul sizinle ugrasmak istemez zannimca .
Siz sevdiniz mi bu adami ?
Baska kardes var mi ?
Siz mi yardimci olacaksiniz sadece bunlarda onemli

Bende altli ustluyum zaten 6 ay koyundeler, basta pesin pesin konustum yemek icme ayri olacak diye kaynanamda oyle rahatsz eden tip degil çaya bile haberli gelir ama benim adam anaci biraksan asagidan yukari hic cikmayalim, sen eski esinden hangi sebeple ayril bunu ogrenmeye calis kv sorunuda olabilir

Bir arkadasimin anneside kanser. Bu yuzden kiz ayrilmak istemiyor annesinin yaninda. Ama sevgilisinin babasi ayni sokaktan ev aliriz demis. Ekstra bir durum cunku bu. Hassasligini anlamislar. Sizinde durumunuz ayni. Asik degilseniz hic girilmemesi gereken bir top bence. Asik biri tabiki hosgorebilir.

aynı bınada olmakta sorun eskı eşle neden ayrıldı anne nasıl bırıdır adam nasıl bır kısıdır bunlar önemli

Asik degilsen sadece begeniyse bence bosver. Asiksan da neden bosanmislar onu bir ogren. Onceki esle de ayni binadalar miydi?

Ablasi da bosanmis. Sevmiyorum sevgiye inanmiyorum

Asik degilsen sadece begeniyse bence bosver. Asiksan da neden bosanmislar onu bir ogren. Onceki esle de ayni binadalar miydi?

Arkadasimin anlattigina gore bosandigi bayan , fazla özguvenli dominant , esinin sozunu dinlemeyen ve asiri harcama yapan ustelik cocuk istemeyen biriymis.

Tek tarafli dinlememek lazim tabi . kafam karisik

Yok yok yokkk
olmaz olmuyor
Ben kimseyi dinlemedim kendime guvendim yuz goz olmadan saygi ve sevgi çevresinde yuruturuz dedim olmadı
Kavga gurultu ask ne yapsan duyuluyor sifona bassan asagida oksurseler yukarda. Olmuyor canim
Eşim de cok umutluydu soz verdi tek sorunda cikariz dedi ama bosanmaya kalkti ustelik ikinciyim onun için
Kv gercek yuzu de ortaya cikti 5 kere evlense 6 ya ayrilirlar. Ovunmek icin soylemiyorum. ama basima gelenlere cok saskinim nasil dayandigimi da mantikla aciklamam pek mumkun değil
Yapma

o zaman evlenme bacım sen de. sevgiye inanmıyosan karı kocalıkla işin ne?
Çok net cevap olmuş Ben de konu sahibinin mesajını görünce şok oldum, sevgiye inanmıyorum ne demek? İnsanlar eşlerini, annelerini, çocuklarını, kedilerini seviyorlar. Sevgi sadece karşı cinse duyulacak birşey de değil ama sevmediğiniz en basiti hoşlanmadığınız biriyle neden aynı evde yaşayacaksınız? Parası var diye mi, evi var diye mi? Bunlar bir süre idare eder en fazla ama mutsuzluğunuza bir çözüm olmaz, siz sevgiye inanmıyorum dediğiniz, çıkarınıza uygun bir hayat sürdüğünüz sürece de mutlu olamazsınız. Kayınvalide veya eş de sadece bahane olur bu mutsuzluğa.

bence ayrıl bile bile lades demenin anlamı yok

Arkadasimin anlattigina gore bosandigi bayan , fazla özguvenli dominant , esinin sozunu dinlemeyen ve asiri harcama yapan ustelik cocuk istemeyen biriymis.

Tek tarafli dinlememek lazim tabi . kafam karisik

valla zaten adam sana ipucunuda vermiş, kesinlikle bile bile lades

Şimdi normalde evlenmiş olsam aynı evi bırakın aynı apartmanda bile oturmak istemem zaten ailemde izin vermez iki aileyede eşit uzaklık benim ailemde böyle der evlenmek istesem ama sizin durumunuzda sağlık sorunu var annesi kansermiş sağlık durumunda aynı apartmanda otururum gerekirse aynı evde de otururum bugün ondanysa yarın bende de olabilir,doktor işleri düzenli kontrolleri gerekir o yüzden aynı apartmanda oturabilir hasta olduğu için.

Sevmediginiz adamla neden evlenesiniz ki? Insan niye sevmedigi birinin donunu atletini yikamaya her sabah agiz kokusunu cekmeye heves eder.
Sizinkinin piyangodan bir de ailesi cikmis, askindan olsen 2 kere dusunulecek şeyi sevmedigin adam icin cekmek niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…