• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni apartmanda oturmak k.v ile

Arkadasimin anlattigina gore bosandigi bayan , fazla özguvenli dominant , esinin sozunu dinlemeyen ve asiri harcama yapan ustelik cocuk istemeyen biriymis.

Tek tarafli dinlememek lazim tabi . kafam karisik
Ipucunu cok net vermisler sana zaten.
Cocuk istemiyorsa kadin evlenmeden once de konusmuslardir bence bunu. Boyle radikal karar evlendikten sonra soylenmez. Ha kadin adamin tavirlarindan emin olmadigi icin cocuk istememis olabilir. Ki bu daha makul ..
Adamin sozunden cikmayacaksin. Onun istedigi surece istedigi miktarda alisveris yapacaksin...
Sevgi yok..
Neden? Elin adamini cekeceksin ki...

Boşanan erkeğe önyargılıyım ben. Kadınların aldatıklarında bile ne kadar zor boşadığını görüyoruz. Boşanmalar %90 erkek hatasından. İyi araştırmak lazım. Bu örnekte muhtemelen aynı apartman yüzünden bitti.

Ayrıca, aşık olanlar bile aynı apartman konusundan tedirgin olurken, sadece beğeni durumunda aynı apartmana razı olmak abesle iştigal.

Çok zor, bende altlı üstlüyüm üstelik müstakil. Benim ilk, esimin ikinci evliliği, kv çok iyidir anlayışlıdır, kp biraz davranış bozukluğuna sahip ama idare edilir. İşim çok yoğun hani onları çok görmem bile, yemek işinde kv çok yardımcıdır ama yine de, yine de diyorum bu haliyle bile bana batan bir sürü şey var ve bu yüzden çok kavga etmişliğimiz var, olmaz mı olur ama tutar bir yanı da olması lazım, sevgi gibi, eşinin yapısı gibi, ne kadar ana kuzusu olduğu gibi... Şu an başka bir ev alacak durumum yok malesef olsa dakika durmam, ev ev üstüne olmuyor...

Kabul etme kv orda burda gelinime asla karismam diye hava atar ama gel bana sor, hadi keyif yapalim deriz hadi oglum teyzenlere gotur, teyzeler gelir hop asaga in bi nevi aileye bakici gibi geliyrsun imtihanim deyip dua ediyorum

Back
X