Aynı ay 2. Kez femara

sahikakocarslanli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
12
2
1
28
Arkadaşlar merhaba. Geçen ay adetimin 5. Günü başlayıp femara kullandım ama yumurtalar büyümüş mü diye doktora gidemedim bayram tatili idi kendimiz denedik ovülasuon testi yaptım olmadı. Bu ay yine femara kullandım günde 2 tane 5 gün. Adetin 13. Günü kontrole gittim yumurtalarım sadece 10 mm büyüklüğünde idi. Çok şaşırdım, hiç büyümemişti. Doktorum 5 gün daha femara kullan 21. Günde gel dedi. Bir ay içinde 2 kez femara kullandırması çok garip geldi böyle bir durum yaşayan veya yorumu ve bilgisi olan var mı ? endişeliyim :(

Arkadaşlar merhaba. Geçen ay adetimin 5. Günü başlayıp femara kullandım ama yumurtalar büyümüş mü diye doktora gidemedim bayram tatili idi kendimiz denedik ovülasuon testi yaptım olmadı. Bu ay yine femara kullandım günde 2 tane 5 gün. Adetin 13. Günü kontrole gittim yumurtalarım sadece 10 mm büyüklüğünde idi. Çok şaşırdım, hiç büyümemişti. Doktorum 5 gün daha femara kullan 21. Günde gel dedi. Bir ay içinde 2 kez femara kullandırması çok garip geldi böyle bir durum yaşayan veya yorumu ve bilgisi olan var mı ? endişeliyim :(
Canım neden 5 gün acaba bende açmadım ve aralıkta kullanmıştım sabah akşam 7 gün kullan 11.gün gel demişti adetin 3.günü başlamıştım bu ay direk doktor gitmeden başladım yine 7 gün içip 11.günde gidecem yumurta büyüyünce iğne versin diye kasım da 17mm idi aralıkta da 18mm olmuştu adetin 13.günüydü

Merhaba,
Ben mart ayında reglimin 3. günü başlayıp sabah akşam 5 gün Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra Ovitrelle vuruldum
Yumurtam çok güzel büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı maalesef
Nisan ayında reglimin 4. günü başlayıp sabah akşam 5 gün Klomen kullandım ama bu sefer yumurtam büyümedi
Her ay yumurta farklı tarafta oluşabiliyormuş ve bir taraf daha iyi çalışıyormuş yani ilacın bir ay etkili olup diğer ay bir işe yaramaması normal bir durummuş
Yumurta ilaçla büyümeyince hemen tekrar ilaç ya da iğne ile büyütemez miyiz diye doktora sorduğumda hayır dedi, tekrar ilaç ya da iğne vermedi
Birkaç gün arayla kontrole çağırdı ama maalesef büyümedi yumurtam ve nisan ayını pas geçtik

Ben üç kere kullandım ilk beş gün sonunda gittim hiç yumurta yoktu tekrar beş gün kullandım iki yumurta çıktı küçüktü bi üç gün daha büyümesi için kullandım sonra gittim büyümüştü çatlatma iğnesi yaptım şimdi bekliyorum çok zor bi süreç gerçekten insan yıpranıyo

Arkadaşlar görmemişim kusura bakmayın. Şöyle ilginç bir olay oldu ki ben 2. Kez kullandım gittim 20. Günü devlet hastanesine başka bir doktora görüneyim diye, 14 mm olmuş bu ay daha büyümez 2 kez ilaç kullanmışsın dedi baya moraller bozuldu. Ertesi gün kendi doktoruma randevum vardı ben de zaten olmadı diye hiç kafaya takmadan gittim 17 mm olmuş dedi gösterdi şok oldum. İlacı bırakalı 4 gün olmuştu bir günde nasıl 3 mm büyüdü anlayamadım. Perşembe günü yaşandı bu pazartesi yani 4 gün sonra gel çatlatma iğnesi vuralım dedi. Ben de internette okudum kuru incir ve havuç yiyip durdum 4 gün boyunca. Pazartesi gittim kendisi büyüyüp çatlamış sıvısı hala duruyor ne yaptın dedi doktor 😂 ayrıca sağdakiler de büyümeye başlamış şok oldum… birden büyüdü ve hızlı büyüdü. Sonuç olarak 24. Günümde çatlama oldu inş tutar bakalım beklemedeyiz… incir ve havuç öneririm

Bende bu ay aynı durumu yaşıyorum. Adetin 3. Günü 5 gün günde 1 femara kullandım. 2 kere kontrole gittim adetin 13. Günü yumurta büyümedi doktor bu gün tekrar başla Sabah akşam kullan dedi kullandım 5 gün Sabah akşam iki gün önce bitti. pazartesi kontrolüm var. Ovulasyon yapıyorum ama hala pik göremedim. Sanırım işe yaramadı :(

Arkadaşlar görmemişim kusura bakmayın. Şöyle ilginç bir olay oldu ki ben 2. Kez kullandım gittim 20. Günü devlet hastanesine başka bir doktora görüneyim diye, 14 mm olmuş bu ay daha büyümez 2 kez ilaç kullanmışsın dedi baya moraller bozuldu. Ertesi gün kendi doktoruma randevum vardı ben de zaten olmadı diye hiç kafaya takmadan gittim 17 mm olmuş dedi gösterdi şok oldum. İlacı bırakalı 4 gün olmuştu bir günde nasıl 3 mm büyüdü anlayamadım. Perşembe günü yaşandı bu pazartesi yani 4 gün sonra gel çatlatma iğnesi vuralım dedi. Ben de internette okudum kuru incir ve havuç yiyip durdum 4 gün boyunca. Pazartesi gittim kendisi büyüyüp çatlamış sıvısı hala duruyor ne yaptın dedi doktor 😂 ayrıca sağdakiler de büyümeye başlamış şok oldum… birden büyüdü ve hızlı büyüdü. Sonuç olarak 24. Günümde çatlama oldu inş tutar bakalım beklemedeyiz… incir ve havuç öneririm
Bende bu ay aynı durumu yaşıyorum. Adetin 3. Günü 5 gün günde 1 femara kullandım. 2 kere kontrole gittim adetin 13. Günü yumurta büyümedi doktor bu gün tekrar başla Sabah akşam kullan dedi kullandım 5 gün Sabah akşam iki gün önce bitti. pazartesi kontrolüm var. Ovulasyon yapıyorum ama hala pik göremedim muhtemelen işe yaramadı

Back
X