• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan Adet Geciktirir mi?

İnşallah hamilesindir canım sonuç ne oldu?? Ben de aşılama oldum ve progestan kullanıyorum. Progestanı ne zaman bıraktın?
Cuma beklediğim adet pazar günü geldi adet oldum. Cuma günkü testim de negatifti zaten. Epey hayalkırıklığı yaşadım ama bu ay yeniden klomene başladım yarın 2. Aşılamamı olacağım. Progestanı ilaç bitene kadar 10 gün kullanmıştım. Bittikten 6 gün sonra adet oldum. İnşaallah bu ay bir sonuç alabiliriz🥹

Merhaba simdi durumunuz nedir? Umarım hamilesinizdir bende 5 ekimde asilama oldum 15 gün progestan kullandim 20 ekimde kan testim negatif çıktı ama hala regl olmadım perşembe de olmazsam bir daha kan vermemi söyledi doktor bekliyorum
Cuma beklediğim adet pazar günü geldi adet oldum. Cuma günkü testim de negatifti zaten. Epey hayalkırıklığı yaşadım ama bu ay yeniden klomene başladım yarın 2. Aşılamamı olacağım. İnşaallah bu ay bir sonuç alabiliriz. Progestanı bana sabah 1 akşam 2 verdiği için benim ilacım 10 günde bitti. Beklediğimden 2 gün geç getirdi. Sizinki de gecikmiş, ben ilaca bağlıyorum çünkü benim adetim hiç gecikmezdi

Cuma beklediğim adet pazar günü geldi adet oldum. Cuma günkü testim de negatifti zaten. Epey hayalkırıklığı yaşadım ama bu ay yeniden klomene başladım yarın 2. Aşılamamı olacağım. İnşaallah bu ay bir sonuç alabiliriz. Progestanı bana sabah 1 akşam 2 verdiği için benim ilacım 10 günde bitti. Beklediğimden 2 gün geç getirdi. Sizinki de gecikmiş, ben ilaca bağlıyorum çünkü benim adetim hiç gecikmezdi
Bende arka arkaya yaptırmak istemiştim doktor yapmadi igneli asilama bu etkisi hala devam ediyor dedi yapmadi bende 3 gün gecikti benimki de

Bende arka arkaya yaptırmak istemiştim doktor yapmadi igneli asilama bu etkisi hala devam ediyor dedi yapmadi bende 3 gün gecikti benimki de
Bu ay da olmadı yine 3 gün gecikmeyle adetim geldi. Allah hepimize güç versin. Umarım sizinkisi bebekten dolayı gecikmiştir

Bu ay da olmadı yine 3 gün gecikmeyle adetim geldi. Allah hepimize güç versin. Umarım sizinkisi bebekten dolayı gecikmiştir
Kısmet değilmiş inşallah çok beklemeden mujdeli haberi alırsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 biz bu ay yapmadık aşılama ama reglin 3.günü gidicem tekrar aşılama için bu sırada takviye ilaçlar kullandık ama alkıl sigaraya tekrar başladık regl olunca 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back
X