Aynı doktora düzeltme yaptırmak!!!

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
41
Arkadaşlar benim burun kenarlarım çıkıntılı kaldı özellikle sağ taraf şiş gibi duruyor ama çıkıntılı kalmış. Burun ucumun hem yamuk hem de sağdan içine çökük biraz burun ucumun sağ kısmında kıkırdak daha aşağıda. Kapalı rinopilasti oldum. Doktorum lokal anestezi ile düzeltmeyi kabul ediyor ama ben aynı doktora güvenemiyorum. Ailem baskı yapıyor aynı doktor düzeltsin diye. Sizce aynı doktor düzeltebilir mi?

Düzeltme için ayrıca bir ücret alacak mı?benim de düzeltme olacak sanırım ama daha bu konu hakkında görüşmedik eylül sonu gideceğim kontrole ben aynı kişiye düşünüyorum yine. Başka drlar revizyon için daha fazla bi meblağ alıyorlar diye biliyorum

çökmeleri lokalle nasıl düzeltecekmiş parrdon? kulağından kıkırdak eklemesi gerekiyor o oralara dolgu yapacak heralde o da max 1 sene kalıcı olur. güvenme bence başka doktora gözük

Başka iki doktora gözüktüm birisi 9200 revizyon ameliyatı ücreti ikinci ameliyat olduğu için artı 5500 de kulaktan kıkırdak alınırsa dedi doktorumu çok başarısız buldu. İkinci doktorda doktorumu çok yakından tanıyormuş hiç ikinci ameliyatı yapma daha kötü olur dedi ben kusurları gösterdikçe doktorun çok iyi bir insan ona düzelttir dedi
Düzeltme için ayrıca bir ücret alacak mı?benim de düzeltme olacak sanırım ama daha bu konu hakkında görüşmedik eylül sonu gideceğim kontrole ben aynı kişiye düşünüyorum yine. Başka drlar revizyon için daha fazla bi meblağ alıyorlar diye biliyorum
Düzeltme için sadece muayene ücreti ve kullandığı aletin parasını alacakmış

canım sorun parası değil dediğin sorunların düzeltmesi lokalle yapılacak şey değil ondan bahsediyorrum seni oyalıyor sadece iyi araştır düzelticek diye körü körüne ameliyat olma daha kötü olmasın

Back
X