Aynı durumda olan oldu mu hiç?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Bugün ilk doktor kontrol vardı gittim baktı işte bebek 5 hafta 5 günlükmüş sağlıklıymış fakat eşimle kan uyuşmazlığımız var birde ultrasonla bakarken rahmimde kist gördü altanda baktı etti pek bir şey demedi kimileri gebelikle atabiliyormuş kisti bu yüzden ilaç verdi fitil rahimden atıyorum akşamları yatmadan hem düşük önleyiciymiş hemde kisti eritiyormuş... aynı durumda olan oldu mu hiç? Düşük yaptınız mı veya gebelikte zorluk çıkarttımı?

Doktorlar detaylı konuşamadım hiç haftaya kan tahlillerimi vs vericem o zaman tekrar bakıcakmış tüm aklıma takılanları sorucam... hiçte ağrım olmuyordu sadece son zamanlarsa adet kanamam kısa sürüyordu ve çok akmıyordu eskiden adetimin belli bir günü tüm ped dolardı artık çok azalmıştı sonradan geldi bunlar hep aklıma belkide o yüzdendi... demem gibi gebeliğinde rahimde kisti olan oldu mu? Ameliyat vs mi oldunuz yoksa ilaçla veya gebelikle geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…