Aynı durumda olan 😔

Bayan44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
10
1
1
26
Merhaba arkadaşlar bir buçuk senedir evliyim adet düzensizliği vardı ve yumurta küçüklüğü ilaç kullandım düzeldi ama bu seferde doktor rahim kucklugu var dedi git iki ay sonra gel ilaç kullanılmadan adetin duzelmismi bakalım dedi bu süreçte de bakalım bebek olucekmi dedi olmasa tüplere bakarız neden bilemiyorum ama adetten sonra bel ağrısı karın ağrısı kasıklarda tutulma oluyo uyku yorgunluk vs

Cok kiside olan birsey bu.adet duzensizligi de oyle. Tarlusal kullanin bidahaki aya duzene girer ama tekrarliyor strese gore 10 yildir cekiyorum.bebek hemen olunca ustune dusmedim.

Cok kiside olan birsey bu.adet duzensizligi de oyle. Tarlusal kullanin bidahaki aya duzene girer ama tekrarliyor strese gore 10 yildir cekiyorum.bebek hemen olunca ustune dusmedim.
Adetim ara kanamalar la sonuclandi adetten sonraki 6gun ara kanama yaşıyorum şimdi 6gunde öyle bişi olmuyo ama erken adet görüyorum bebegginiz ne zaman oldu

Tarlusal ne oluyo ?bide adet duzeligici için cyclo-progynova verdi doktor satımı yoktu üç kutu yazdı iki kutu ayrı ayrı yerlerden bulduk üçüncü kucu başka şehirden getirttik ama sonuç nasıl olacak bilemiyorum

Ara kanamalar neden olur bilmiyorum onun icin bi arastirma hastanesi gibi iyi bir doktora gidin. Cocugum hemen evlenince oldu. Tarlusal adet gelmezse iciliyor onuda doktorunuzq danisin. Hamilelik ihtimali varsa kullanmayin bu recetesiz satiliyor ama dedigim gibi once doktor.aslinda dogum kontrol hapida adeti duzenliyor diye doktor vermisti ama sac dokulmesi yaptigi icin birakmistim. Sizin rahim ultrasonunda kist cikmismiydi?

Sizin adetinizin nasıl rutini?
Erken mı, geç mi olur?
Normal adet kanaması gibi yoğun mu?
10 yıl demişsiniz oldukça yaşamışsınız bu durumu.

Benim bu ay erken gelince adetim ondan soruyorum benzer yaşayanlar vardır muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…