Aynı durumda olan var mı ? Bu süreç beni çok yıprattı.

326

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
62
51
88
Merhaba arkadaşlar. 5 aydır korunmuyoruz. Ama sonuç hep negatif. Geçen ay muayene olduk. Eşimin sperm morfolojisi 2 çıktı. Bende de enfeksiyon varmış. Diğer her şey normal. Eşimin sperm hareketliliği sayısı normalin 3-4 katı. Etrafımdaki herkes o kadar kolay hamile kaldı ki. Onlar adına seviniyorum tabi ama bizim için bu durumun zor olması beni yıkıyor. Bu zamana kadar hiçbir şeye kolay sahip olmadık hep dindindik. Buda yeni sınavımız heralde. Psikolojik olarak hiç iyi değilim. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Etrafım hamilelerle dolu bir de. Keşke hiç olmasaydım bu hayatta diyorum.

Hamile kalmadan önce bende sizin gibi pinpirikliydim evlendim tam 1 yıl çocuk için uğraştım eşime testler yaptırtim kendim yaptırdım hatta ilk gittigim doktora inanmadım başka yerlere gittim eşimin durumu ayni sizin eşiniz gibi olması gerekende yüksek çıktığını söyledi doktor benimde hiç sorunum olmadığını sadece doğru zamanda ilişki kurulmadigini söyledi bende artık ümidi kestim olursa olur demeye başladım ve sonunda ne zaman kendimi kasmayı biraktim düşüncelerimi boşalttım ozaman çocuk haberi aldım sizede tavsiyem kendinizi ne kadar kasarsaniz o kadar olmaz kasmayın rahat olun ve de adet döngünüzü takip edin ona göre ilişki sağlayın ozaman işte olur egerki doktor çocuğunuz asla olmaz demediyse tabiki.

• Beğen
Reactions: 326
Back