• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı durumda olan var mı?

nisandakar; arkadaşın çok yanlış bir yol izlemiş.
böyle bir sorun erkeği psikolojik rahatsızlığa bile iter.
olmadık yollara başvurmaya kalkıp sağlığından olur.
bence örnek verilecek birşey değil bu.

böyle konuları konuşmayı sevmem ama Almanya da bir arkadaşım var eşi hergün birlikte olmak istiyormuş.

Hiç gücüm kalmıyor artık midem bulanıyor, geç vakte kalmadan ondan önce uyursam belki birlikte olmak istemez diye düşünüyordum ama gece uykumdan uyandırıp zorla birlikte olmak istiyor demişti.

Sonra arkadaşım inat etmiş gıcıklık ya.
eşi ile önce sabah işe gitmeden birlikte olmuş tabi adamın hoşuna gitmiş, öğlen eşini aramış seni çok özledim çabuk gel adam hemen gelmiş yine birlikte olmuşlar, akşam işten gelir gelmez seni çok özledim deyip kocasını yatak odasına götürmüş tabi adam da güç kalmamış yapamamış morali bozulmuş, ama 1-2 saat çok istiyorum diye numara yaptım eşimde yapamayınca morali bozuldu sigara içmeye gitti diye anlattı.

ertesi gün sabah yine aynı arkadaşım yine istemeden de olsa eşine saldırıyor adam yine istekli birlikte oluyorlar, öğlen arıyor eve çabuk gel ben de bugünlerde acaip istek var seni özlüyorum gelmezsen küserim falan, eşi geliyor ama yapamıyor adamın morali sıfır işe dönüyor. akşam yine arkadaşımın ısrarı ile eşi birlikte oluyor ama oluyor işte. arkadaşım bu sefer gece eşini uyandırıyor ne olur 1 kere daha diye ama eşi yine yapamıyor morali sıfır oluyor.

böyle böyle 1-2 hafta arkadaşım numara yapmış.
ondan sonra eşinde gün içinde 2- kez eşi ile birlikte olurken şey olamayınca tutukluk olmuş :)))
-- hayatım çok birlikte oluyoruz şey olamayacağım (siz anlayın) diye heyecan yapıyorum galiba beni bu aralar kendi halime bıraksan da güç toplasam falan demeye başlamış ama arkadaşım inatla devam etmiş eşini geceleri zorla uyandırıp numaradan birlikte olmaya zorlamış ama adam da tık yok ve moral bozukluğu.

neyse yazın görüştüğümüzde anlatmıştı bunları --işte 1 ay böyle zorla birlikte olma isteklerinde sonra arkadaşımı eşi karşısına oturtmuş --hayatım biz çok birlikte oluyoruz ya ben seni mutlu edemeyeceğim diye psikolojim bozuluyor şey olamıyorum ve karşında utanıyorum biraz kendini tutsan da 2 günde falan ilişkiye girsek olmazmı demiş. arkadaş kabul etmiyor gibi görünüp - ne yapayım elimde değil seni çok istiyorum demiş.
adam tabi o eşine yetememe duygusu ile morali iyice bozulunca her gün 1-2 kez şey olduğu varsa da 1 kereyi bile olamaz olmuş ondan sonra da adam eve bahaneler uydurup geç gelmeye başlamış, eve gelince de çok yorgunum başım ağrıyor kollarım ağrıyor demeye başlamış, arkadaşımdan önce yorgunum diyerek yatak odasına gidip uyuma numarası yapmaya başlamış.

arkadaşım -- o 1-2 ay öyle bir inat ettim ki ilacı buymuş şimdi 4-5 günde bir birlikte oluyoruz ama eşim arasıra heyecan yapıp şey olamıyor ben geceliğimi giydiğim an başım ağrıyor demeye başlıyor diye anlatmıştı.

Sende öyle yap istemiyorsan da eşin istemeden birlikte ol. sen de numara yaparsın işte anla. çoğu kadının yaptığı gibi :)
sen ondan kaçacağına sen onun yaptığının fazlasını yap o senden kaçsın.

bence de yanlış bi yöntem kesinlikle :olmaz:
kerısının yanında kendini aciz hisseden bi erkek gidip başka kadınların yanında kendini iyi hissedebilir...
aynı yöntemi eşiniz size uygulasa ve kendinizi yetersiz hissettirse nekadar üzülürsünüz acaba

evet arkadaşım al karşına konuş.böyle oyunlara filan gerek yok.sonuçta o adamada yazık ya utanıyorum diyormuş.bir erkek için gerçekten zor bir durum.dürüstçe konuşmalısın.benimkide ilk zamanlarad kalkıp pc başına geçiyordu uyardım şimdi asla yapmıyor.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..

söyleyin eşinize hor kullanmayın eskimesin yahusempatiksalakcinni

ya arkadaşlar bu kadar kızmayın ne yapsın kızın canına tak etmiş
psikolağa gidelim dese adam gidecek mi sanki
bende problem yok taş gibi erkeğim
sende prb.var diyip kızı ağlatacak hatta şaha kalkacak
burda eşinden spermiyogram testine göndermekte zorlanan nice arkadaş var
haklısınız erkeğin canı yanmış üzülmüştür
ama bazı kadınlar neler çekiyor tahmin edemezsiniz
kadınların hayatı kabusa dönüşüyor adamı görmekten korkuyorlar
bende bunlardan birine şahit oldum
her erkek anlayışlı olmuyor
kızcağızda böyle bi yöntem bulmuş

diğer konuyuda okuyarak su ızlenınıme vardım,esin işine geldiği gibi kendi keyfine göre davranıyor!

bence yeni evli bir erkeğin hergün bunu istiyor olması hiç te tedavi edilmesi gereken bi durum değil...

Arkadaşınızın yaptığı çok yanlış bişey, sizin de bunu çok önemli bir buluşmuş gibi anlatmanız çok daha yanlış.. O adamın psikolojisinde açtığı yaraların farkında mı acaba arkadaşınız???
Lütfen böyle yalan yanlış öneriler vermeyin yaa... Sanırsınız ki ilişki danışmanı falansınız da bilimsel bir çözüm sunuyorsunuz....
İlişki danışmanı falan değilim. Kız ne yaspın kocasına paspas mı olsun. Tabi ki bu durumu önce eşiyle konuşması lazım biz de burada söylediklerimizi illa uygulayın falan demiyoruz. Afedersiniz hemcinslerimin sadece cinsel obje gibi görülmesi erkeklerin işi bitince umursamaz tavır almaları da pek hoş değil.

Ne yazacaktım -- sen hatalısın günde 2-3 kez birlikte olmak çok normal. sen cinsel hayatını normal yaşamazsan birşey olmaz ama eşin yaşasın yaşat mutlu olsun senin mutlu olman hiç önemli değil mi diyecektim.

İlişki danışmanı falan değilim. Kız ne yaspın kocasına paspas mı olsun. Tabi ki bu durumu önce eşiyle konuşması lazım biz de burada söylediklerimizi illa uygulayın falan demiyoruz. Afedersiniz hemcinslerimin sadece cinsel obje gibi görülmesi erkeklerin işi bitince umursamaz tavır almaları da pek hoş değil.

Ne yazacaktım -- sen hatalısın günde 2-3 kez birlikte olmak çok normal. sen cinsel hayatını normal yaşamazsan birşey olmaz ama eşin yaşasın yaşat mutlu olsun senin mutlu olman hiç önemli değil mi diyecektim.

o tavır bütün erkeklerde oluyor hatta cem yılmazın bi cd sindede izlemiştim bikaç dakikalık bi dünyadan kopma durumu hepsinde genel
:D
çiftinden çiftine değişir bu ne günde 2-3 kez olması anormaldir ne 4-5 günde bir olması... bu konuda normallik veya anormallik söz konusu olamaz çiftlerin uyumu olabilir... onu da zamanla yoluna koyacaklardır sonuçta yeni evliler 10 yıllık filan değil ki...
ama o bahsedilen yöntem allah korusun bi çifti boşanmaya bile götürebilir...

bence de yanlış bi yöntem kesinlikle :olmaz:
kerısının yanında kendini aciz hisseden bi erkek gidip başka kadınların yanında kendini iyi hissedebilir...
aynı yöntemi eşiniz size uygulasa ve kendinizi yetersiz hissettirse nekadar üzülürsünüz acaba

Tüh Ya şu erkeklerinde herşeyleri nasıl kıymetli. Sanki konu sahibi arkadaş eşi onunla her gün 2 kez birlikte olduğunda her seferinde mutlu sona mı ulaşıyor yoksa eşi yanından umursamazca kalktığında mı kendini mutlu hissediyor.

Tüh Ya şu erkeklerinde herşeyleri nasıl kıymetli. Sanki konu sahibi arkadaş eşi onunla her gün 2 kez birlikte olduğunda her seferinde mutlu sona mı ulaşıyor yoksa eşi yanından umursamazca kalktığında mı kendini mutlu hissediyor.

bunun çözümü ona kendini kötü hissettirmek değildir...
kadın da mutlu olamıyorsa bunu eşiyle konuşacak elbetteki... o benim eşimse tabiki her ihtiyacı önemlidir benim için...
yanından umursamazca kalkmak ne demekki hem... insan o esnada terliyor yoruluyor tabi ki bi soluklanmak ister sadece erkek değil ki kadın da aynı...

arkadaşlar yapılan çoğu araştırma da kadınların eşleri ile olan birlikteliklerinde çoğunlukla numara yaptıkları orgazma ulaşamadıkları ortaya çıkmış. valla beni bir erkeğin psikolojisinden çok hemcinsimin psikolojisi ilgilendirir.

Bir erkeğin başka kadınlarla birlikte olacağı varsa zaten olurlar. bakmazlar öyle karım evde mutlu ya da mutsuz mu diye.

NıSANDAKAR :) canım arkadaşın, eşine fındık fıstık ikram etseydi bol miktarda :)
O zaman çok sorun kalmazdı heralde :))

Back
X